Kulsprutemaskin…

Det känns seriöst när regeringens ministrar inte ens vet vad de saker de skapar lagar om heter, och kan de inte namnen på grejorna så vet de knappast hur de använts. Undrar om herr Damberg gjort lumpen. 

15 thoughts on “Kulsprutemaskin…

 1. “Peppra, heter det. Kulsprutepeppra. Åsså en sån där pickadoll, en svart som kan skjuta hundra skott på raken. Minst! Sån har jag, faktiskt. Så det så!”
  -Malin Ekstubbe, polisinna i Storstockholm

 2. Vår s.k. regering vet inte vad som är bak eller fram. Det är en samling inkompetenta vänstervridna stollar som måste bytas ut nuuu.
  Imponerande att samla så många stollar på ett ställe. Det bästa vore om dom flög till månen och stannade kvar där…

 3. ”De gängkriminella har bytt fokus” Säger samme Damberg med anledning av sprängningarna i Slaskpressen.

  De skiftar till terror skulle jag säga. Gängmedlemmarna är väl i huvudsak muslimer, så det mesta stämmer bra.

 4. Jag tycker det är ganska gott om lagar som verkar kontraproduktiva eller inte fungerande, man undrar ibland om det finns en baktanke med sådant eller om det bara beror på ren dumhet. Kanske både och.

 5. Är det ett flipperspel han/hon menar ? Eller en tennistränare ? Eller är det möjligen något ekivokt från sängkammaren ? Damberg passar nog bäst i pride-tåget, ihop med ÖB(övriga bögar).

  • Det var nog en metalldetektor !? Farliga grejor verkar det som !!! 😄
   AB : “En dag i slutet av maj fick Nordin påhälsning av polisens Nationella operativa avdelning, NOA,– Ja, det var en riktig insats. De ringde på min porttelefon när jag inte var hemma och väntade där i tre timmar till det att jag kom hem. Då tvingade de sig mer eller mindre in i min lägenhet och ville förhöra mig direkt. Jag sa nej men gick med på att visa dem min metalldetektor – som de tog i beslag. Det var otäckt, faktiskt, säger Nordin.” Tänk vilka krafttag mot brottsligheten myndigheterna gör för att vi tryggt ska kunna leva i vårt land.

  • Eller ett ingripande från något land rakt österut från Sthlm´s horisont (och då menar jag inte Finland eller Estland),

   • Tror inte Ryssarna är så speciellt intresserade av landet annat än kustremsorna. Vad ska de med alla våra utanförskapsområden till. Vad har de egentligen att vinna på att gå in och rensa i dessa.
    Tror att allt snack om Rysshot från våra makthavares sida bara är ett sätt att avleda focus från våra egna inre problem, i form av alla elefanter som springer omkring och härjar.
    .

 6. Herre min skapare….hur fan kan. han stå och tala i riksdagen…..
  Släng ut fanskapet..
  Är det bara nördar där…
  Sverige går mot graven med sånt avskrede..

 7. AVGÅ SOSSAR, MER INKOMPETENT REGERING HAR INTE FUNNITS I VÄRLDSHISTORIEN .AVGÅ AVGÅ FORT SOM FAN, INNAN SVENSKA FOLKET GÖR SLAG I SAKEN OCH SPARKAR UT ER.

 8. Denne fick nog frisedel tack vare att kompetensen räckte inte ens till att bli malaj, sen fick denne höra talas om någon sorts kulsprutemaskin av dom riktiga grabbarna som gjort lumpen. Nu försöker denne imponera på andra med sin kunskap, men kompetensen räckte inte till nu heller

 9. damberg är en inkompetent s k “politiker”. Sugen på makten.
  h*n m knytblus och fittmöss@ hittar väl inte ens sitt eget @rsle i en upplyst garderob med sina egna händer!!!
  KROSSA SOCIALISMEN!

Kommentera