Islam inte så smart


Rashidul Islam ville åka med ett flygplan kl. 17.00 från Gatwick  i London till Marrakech, i Marocko. Då han på grund av trafikproblem, var sen på vägen mot flygplatsen, så ringde han larmnumret  999 och sa att  ”EasyJet flight 8897 som skall gå om 40 minuter … Det kan finnas en bomb på planet, du måste stoppa den nu.”

Planet utrymdes och genomsöktes . Under tiden kom islam, till check in disken, , där polisen genast tog hand om honom, telefonnumret som hade ringt 999 var registrerat på honom. Så polisen behövde inte anstränga sig speciellt mycket.

Islam dömdes till fängelse i 16 månader och är förbjuden att flyga från Gatwick flygplats. Vid polisförhör erkände Islam brottet, han hävdade att han tänkte resa till Marrakech för att träffa sin fästmö. Men han hade problem med kollektivtrafiken vilket fick honom att bli sen till sin flygning.

LÄNK


11 responses to “Islam inte så smart

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: