Konstigt, kriminella bryr sig inte om förbud


BROTTSLIGHET. Den 1 januari 2002 förbjöds klassiska smällare som Kinapuff, Tigerskott med flera. Trots detta förbud så används smällare fortfarande och nu är de betydligt kraftigare som den dödliga smällaren Cobra 8 som är väldigt populär bland kriminella. 

Cobra 8. Di Blasio Elio Fireworks

 

Cobra 8 har samma sprängverkan som en handgranat – och används av gängkriminella vid utpressning och sprängdåd. Enligt Tullverket minskar smugglingen av de farliga Cobra 8-smällarna, men på Nationellt forensiskt centrum konstaterar man att de fortsatt är populära hos kriminella. Det är en bild som bekräftas av ett antal domar som SVT Nyheter har läst.

-Pettersson säger att kriminell betyder brottsling, förbrytare, lagbrytare, gärningsman, bov, skurk, gangster, bandit, rövare och en massa annat. Kriminella bryr sig inte om förbud eller att de riskerar fängelse. De håller på tills de åker fast och kommer de inte åt Cobra 8 hittar de på något annat.

De ska gripas och låsas in.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Konstigt, kriminella bryr sig inte om förbud

 • Tony

  Kriminella bryr sig inte om förbud, och myndigheterna bryr sig inte om att ställa krav, och att verkställa straff efter gärning?

  Gilla

 • Tony

  Ja och utan gränskontroller kan man komma in i landet med kofferten full av dessa livsfarliga bomber,? Myndigheterna glömde väl inte att förbjuda Smatterband nu när man gjorde sig till att försvåra för Svensken att
  använda sig av Smällare, Bösset får som vanligt fri lejd att göra som man vill? NÄR MAN SKULLE MINSKA NER PÅ SKJUTNINGAR SÅ FÖRSVÅRADE MAN ENBART FÖR JÄGARNA, DETTA KAN FÖRVISSO GLÄDJA VILTET, MEN DET HAR INTE MINSKAT SKJUTANDET, DET BARA ÖKAR MED ETT PAR DÖDSSKJUTNINGAR VARJE DAG.
  rEGERINGENS ÅTGÄRDER SYFTAR ENBART TILL ATT FORTSATT ATT SKAPA OREDA I LANDET, TILL GLÄDJE FÖR GLOBALLISTERNA!

  Gilla

 • Bajen666

  Spränger dom av sig fingrar och händer så blir det ingen vård….inte i Sverige i alla fall, Somalia låter bra för min del.

  Gilla

 • Nisse

  Om de kriminella brytt sig om lagarna, hade det inte funnits kriminella.
  Då hade världen varit just så rosa fluffig som de korkade pk folket strävar efter

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Men det tror Målgan att kriminella gör !

  Gilla

 • Argus

  Meh???

  Gilla

  • Stefan SH

   Hade hon varit min dotter hade jag adopterat bort henne.
   Hade hon varit min morsa hade jag sökt omvårdnad.

   Tänk hennes föräldrar, gamla pragmatiska människor från småländska arbetarbyggden, jag tror dom skäms emellanåt..

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: