Stäng

Mohammed Ali Arrach häktades för vansinnesfärd, kom till rätten i rullstol

BROTTSLIGHET. Mohammed Ali Arrach som genomförde en vansinnesfärd genom Stockholm i tisdags har nu häktats av Södertörns tingsrätt. Arrach krockade med två bilar i en korsning på Örbyleden i södra Stockholm och en person dog i kraschen.

Politikfakta. Linda Snecker (V).

Mohammed är en ökänd återfallsförbrytare med över 200 brottsmisstankar riktade mot sig. Han skadades också själv svårt i krocken och kördes enligt TT in i rättssalen i rullstol.

-Pettersson säger att utan Sveriges rabattsystem vid fängelsestraff så hade en oskyldig man levt nu och herr Arrach fortfarande varit inlåst.

TIDIGARE 2019-01-14.  dödade en och skadade två vid vansinneskörning i Stockholm

BROTTSLIGHET. En man i 45-årsåldern har dött och ytterligare två personer har skadats mycket allvarligt efter en biljakt som slutade med en krock på Örbyleden i södra Stockholm i natt. Bilen kolliderade med två andra bilar.

Larmet inkom strax efter midnatt. Jakten inleddes efter att bilen vägrade stanna vid en poliskontroll. Bilen visade sig vara stulen.

Föraren, Mohammed Ali Arrach, som i dag är 20 år har under loppet av fyra år varit misstänkt för omkring 200 brott. Han omskrevs redan när han som 16-åring körde ifrån polisen i stulna bilar i hastigheter upp till 230 kilometer i timmen.

Mohammed Ali Arrach, som skadades allvarligt, har anhållits av åklagare misstänkt för grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada, grov vårdslöshet i trafik och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

-Pettersson undrar varför denne man gick lös i samhället efter över 200 brott?

Vet du Morgan?

TIDIGARE 2017-10-24 Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot

INVANDRARBROTT. Rubriken är återanvänd och exakt samma som för ett drygt år sedan. Den gäller dessutom samma person som nu blivit ett är äldre och är 17-åringen i media.  

Den 17-årige Mohammed Ali Arrach som gjort sig skyldig till mängder av stölder av flera lyxbilar och trafikbrott har rymt igen. Han har blivit känd för sina vansinnesfärder i snabba bilar och ibland mot trafiken och för att rymma från olika ungdomshem.

För en månad sedan dömdes han bland annat för flera fall av bilstölder och sattes på nytt i ungdomshem. Där han nu alltså inte längre befinner sig. Enligt uppgifter har han nu stulit en Audi Q5 och satt fart mot Stockholm.

– Han är otroligt brottsbenägen. Det vi befarar återigen är risk för trafikolyckor med allvarliga skador, polisen Anders Jacobsson, som följt pojkens brottsliga bana.

-Pettersson undrar om en grabb som är otroligt brottsbenägen inte borde hållas inlåst på ett säkrare ställe, exempelvis en ö långt borta. Socialen har haft hand om grabben som är uppvuxen i Bromma sedan han var nio år och började begå brott. Det har inte hjälp så något annat borde göras innan han kör ihjäl någon annan än sig själv…

Filmen från 2016

TIDIGARE 2016-07-17. Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot

INVANDRARBROTT. Den 16-åriga biltjuven från västra Stockholm har rymt igen. Hans stölder av bilar och livsfarliga körningar har varit en följetong sedan snart ett år tillbaka. Han stjäl bilar, åker fast, hamnar på ungdomshem och sedan rymmer han för att göra nya brott. ”Han utsätter sig själv och allmänheten för livsfara när han kör bil” säger Anders Jacobsson vid polisen i Järfälla till SVT Nyheter Stockholm.

Det har hänt att pojken – som alltså saknar körkort – har kört i 229 kilometer i timmen och han har även kört mot färdriktningen. Flera av brotten har begåtts i Hässelby, Vällingby, Bromma och Järfälla.

Den 16-åriga pojken är just nu efterlyst i hela landet efter att han försvunnit från ett ungdomshem i Värmland. Han dömdes så sent som i april till ungdomsvård för grov vårdslöshet i trafik, grov stöld, grovt häleri samt flera fall av olovlig körning. Polisen säger att man misstänker att pojken redan gjort sig skyldig till fler brott på hemmaplan. I västra Stockholm stals en Audi Q5 natten till tisdag. Polisen varnar för pojkens framfart.

-Pettersson säger bara att pojken heter Mohammed Ali Arrach och hör hemma betydligt längre bort än västra Stockholm…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Mohammed Ali Arrach häktades för vansinnesfärd, kom till rätten i rullstol

 1. Tänk vad mycket hade kunnat sparas i både liv och egendom om han fått ett ordentligt straff från början och utvisats så fort han blev myndig.
  Att vi måste dras med våra egna slashasar är en sak, men varför ska vi dalta med de som ingenting har här att göra.
  Våra ledare talar om demokrati och förståelse men säger ingenting då främlingarna inte visar ett uns av detta.

 2. Avskaffa vänstervridna politiker från riksdagen, dom
  tillför inget av värde men kostar stora pengar för
  Skattebetalarna.

 3. Fångelse åt dödsoffret samt minst villkorlig dom samt ersättningar att betala för de som skadats. De har bevisligen förhondrat den stackats A från att förverkliga sig själv. A bör frikännas som oskyldigt offer för ett rasistiskt samhälle. / sarc

 4. Som jag misstänkte Linda knarkar….titta bara på bilden.

  Det enda som den kriminella avarten skulle åka på som har hjul heter bårvagn.

 5. En Fullständigt Mentalt Störd Vänsterextremistiskt Dåre som INTE har en Ända Neger närmare än Tio Mil från sitt hus ska bara Gängvåldtas av Stefans älskade Islamister .

 6. Vad gör han här?Han skulle skickats för länge sedan dit där han hör hemma,mellanöstern .Han blev allvarligt skadad så det finns lite rättvisa. Tyvärr dog en oskyldig person.

 7. Invandringen , massinvandringen av utlänningar och ulänningar , drabbar oss andra hårt på många sett, våra barn blir utan lägenhet, gammla blir rånade, flickor blir våldtagna och även unga men,
  Jag växte upp med detta under 30 år
  Jag säger bara för Sveriges och dina barns framtid rösta för Sverige i nästa val
  Demonstrera gärna mot islamiseringen av ett d itt vackert land som Sverige

 8. Denna person är inte helt Frisk och borde dömts till rättspsykriatisk vård för länge sedan paragraf 7 undersökning borde visa att jag har rätt Hoppas han döms till det nu och låses in för all framtid han skall inte vistas lös i samhället han är en fara för sig själv och andra

   1. En ut av de lösningarna borde vara att hyra plats i ett ryskt fängelse ute i Sibirien – billigare och framförallt inget lyxigt hotell som i Sverige. Rättspsykiatrisk vård är bara slöseri med pengar.

 9. Det är nog bara ett önsketänkande att han ska fortsättningsvis bli sittandes i den . Han kommer garanterat göra mer rubriker i framtiden . Tyvärr . Vi lever i Kalle Anka landet

Kommentera

%d bloggare gillar detta: