Peter Wolodarski gillar inte oliktänkande


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Dagens Nyheters chefredaktör och ansvarige utgivare Peter Wolodarski verkar inte ha funderat på varför han och hans tidning är impopulär.

Musikern och samhällsdebattören Alexander Bard, aktuell som jurymedlem i TV4:s ”Talang”, möter kritik efter ett inlägg där han skriver att ”det är verkligen dags att dra det där lilla kräket Peter Wolodarski på DN inför rätta snart”. Bard skriver på Facebook att Wolodarski är ”det öppna samhällets allra största fiende”.

Bards ord kommer efter att DN:s chefredaktör Peter Wolodarski 13 januari publicerat en ledarkrönika där han fördömde normalisering av rasism med utgångspunkt i Kent Ekeroths kommentar om offren för flygkraschen i Iran.

I ledarkrönikan skriver Wolodarski att TV4 för fem år sedan ”inte hade tillåtit att ett av deras mest populära familjeprogram rymmer en profilerad medverkande som bland mycket anmärkningsvärt förra året deltog i en talkshow arrangerad av framträdande högerextremister”, med syftning på Bard.

Wolodarski får nu uppbackning på Twitter av bland annat Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist som twittrat en skärmdump på Bards inlägg. ”Helt obegripligt att TV4 väljer att fronta Alexander Bard i ett familjeprogram”, skriver Rehnquist.

-Pettersson rekommenderar familjeprogrammet Talang, jag har visserligen inte sett det men vet att på DN och Sydsvenskan finns det inte någon…

-Pettersson menar att Peter Wolodarski i allra högsta grad bidrar till att förändra Sverige till det sämre med sina vidrigheter, agenda sättande nyheter och censur…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Peter Wolodarski gillar inte oliktänkande

 • Hanna

  Vad är det med vänsterliberalerna och deras ticks att alltid försöka få meningsmotståndaren att bli av med sitt jobb…..?

  Gilla

 • Maya

  Heja Alexander.Ge Wolodarski rejält med verbalt stryk.Hans metoder och fula uthängnngar har ingenting med demokrati och yttrandefrihet att göra.Det är en ful fisk som behöver höra ett sant ord.

  Gilla

 • gamgubben

  En av de skenheliga inom Media som tror sig ha rätten till att tillrättavisa oss, vi som betalar deras löner dessutom.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  PW eller Pee Wee får visst uppbackning av andra så kallade journalister, men inte riktiga journalister då. För dom riktiga journalisterna skulle aldrig uppbacka denne avart

  Gilla

 • Olof.p

  Som vanligt vantolkar ultravänstern det som högern skriver. Kan vara en gendefekt.
  Naturligtvis är det tråkigt när kriminella dör, men bara för att de har dött är deras förflutna inte mindre kriminellt.

  Det är väldigt märkligt att presstödet ges till tidningar som till största delen har samma nyheter samt köper nyheter från TT.
  Grundtanken med presstödet var att vi skulle få olika nyheter samt olika politiska utgivare.
  Mitt förslag är att ge hela presstödet till alternativmedia och Pettersson.

  Gilla

 • volse

  PW är en skam för de skötsamma främlingarna.
  En skam för det öppna samhället.
  En skam för DN och journalistiken.
  En skam för sverigevännerna och för den delen israelvännerna.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Missa inte den eminenta Jenny Piper i länken till höger på Pettersson!

  Hon skriver som vanligt träffande, denna gången om DN: hyckleri.

  Men DN skriver idag rakt ut ”vita tonårspojkar gav sig på en liten svart flicka”, för det är ok så länge det är vita som är de onda typerna! Vilket förbannat hyckleri!

  För övrigt, om det nu är sant vilket jag betvivlat, så skall flickan som med rätta ingrep vara glad att det var just vita, annars hade hon nog ingripit för sista gången!

  Gilla

 • Arne Groningsson

  Jag har undrat vad dessa individer med dubbla pass hade för asylskäl, eftersom de kunde flänga fram och tillbaka till sitt hemland…hade dom som de flesta av dessa arter blåljugit de Svenska Myndigheterna rakt i ögonen….

  Gilla

 • Bajen666

  Hehe jag börjar gilla Alexander Bard mer och mer framförallt efter denna uppläxning av dåren Peter Wolodarski.

  Även efter att han satt ner och debatterade/talade med Gustav Kasselstrand.

  Gilla

 • Peter Wolodarski gillar inte oliktänkande – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Dagens Nyheters chefredaktör och ansvarige utgivare Peter […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  PK-samhället företrädare säger ju att de gillar mångfald.
  Det tycks inte gälla åsikter.

  Gilla

 • Dalatocken.

  Sydsvenska asylbladet muslimposten. Ser du någon som tar i den så få dem att skämmas så att de slutar köpa den.

  Gilla

 • Kent

  Peter Wolodarski har haft tjänsten som Josef Gobelles i Folkpartiet numera Liberalerna. Säger väl allt om den mannen det mest förljugna hyckelpartiet av dem alla.

  Gilla

 • Kungen

  Ju förr dagens nyheter måste slå igen desto bättre. Vad ska då alla odugliga journalister göra när ingen längre vill läsa deras lögner ?
  😄😄😄😄

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: