Misstänkt skytt på Ingarö greps inom 24 timmar efter att bild offentliggjorts


BROTTSLIGHET. Polisen har fått in avgörande tips för att få fast den man som misstänks ha skjutit en kvinna under en musikvideoinspelning i Stockholm, uppger Nacka Värmdö Posten.

Det var under torsdagen polis och åklagare publicerade en bild på mannen. ”Redan på fredagen hade polisen fått in information som gjorde att skytten kunde identifieras”, skriver tidningen idag.

-Pettersson säger att det verkar hjälpa att släppa signalement och bilder till allmänheten…

TIDIGARE 2020-01-09. Polisen släpper bild på misstänkt rappare

BROTTSLIGHET. För en månad sedan sköts en kvinna under en inspelning av en rap-video på Ingarö, se nedan. Nu släpper polisen en bild på den person som misstänks ha hållit i vapnet. – Det bästa är om den här personen själv går in och anmäler sig på närmaste polisstation, säger kriminalinspektör Lars Sandgren, till Aftonbladet.

Misstänkt rappare, Ingarö. Bild: Polisen

Den 7 och 8 december spelade en känd rappare in en musikvideo i en villa på Ingarö i Stockholms skärgård. Vid inspelningen ska illegala skjutvapen ha använts.

Ett skott avlossades och träffade den kvinna, som filmade videon, i armen. Hon dumpades framför en ambulans som av en slump var i närheten. Polisen har säkrat videomaterialet och väljer nu att släppa bild på den person som misstänks ha avlossat skottet.

-Pettersson säger att det verkar smarta pojkar och flickor, spelar in med skarpladdade illegala vapen. Hoppas att alla medverkande straffas på något vis för de vet naturligtvis vem den solbrände gentlemannen är.

TIDIGARE 2019-12-10. Kvinna sköts under inspelning av rapvideo

BROTTSLIGHET. I helgen hittade ambulanspersonal en ung kvinna som var skjuten i armen ute på Ingarö. Enligt uppgifter till åklagare Jonas Bergendal ska händelsen ha inträffat under en musikvideoinspelning. 

En av de anhållna släpptes under helgen men i natt kom ytterligare en person in till polisen och anhölls efter det. De två som nu sitter frihetsberövade är misstänkta för grovt vapenbrott och vållande till kroppsskada, grovt brott.

Rapparen är inte en av de som är frihetsberövad just nu. Under dagen kommer kvinnan som sköts att höras.

-Pettersson antar att det bland rapparna är vanligare med skarpladdade vapen än kopior…

Filmen har inget med Ingarö att göra, däremot är det några av Stockholms rappare…

TIDIGARE 2019-12-08. Ung kvinna skjuten – hittades av ambulans på Ingarö

BROTTSLIGHET. En kvinna i 20-årsåldern skjöts i armen i natt på norra Ingarö utanför Stockholm i natt vid klockan 01.30. Av en händelse kom en ambulans som var ute i ett annat ärende förbi som kvinnan stoppade. 

Två män greps senare under natten och är nu anhållna. En brottsplatsundersökning har genomförts. En förundersökning är inledd om grovt vållande till kroppsskada samt grovt vapenbrott.

Polisen 

-Pettersson säger att Ingerö är en stor ö, 63 km lång, i Värmdö kommun öster om Stockholm, en gång var det som många andra platser i Sverige en idyll. Nu bor där runt 10.000 personer, många som flytt staden med blandad bakgrund i gamla sommarstugor, blandat med medelklass och en och annan jättekåk med strandnära läge.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


9 responses to “Misstänkt skytt på Ingarö greps inom 24 timmar efter att bild offentliggjorts

 • Roland Salomonsson

  VARJE GÅNG POLIS PUBLICERAR BILD PÅ EN MISSTÄNKT, SÅ GRIPS DENNE INOM 24 TIMMAR!
  Inte ens korrekta signalement publiceras. Att MSM/Public Service går helt in för att skydda invandrarrelaterad brottslighet det vet vi ju. I o f s kan man vara utan misstänkt flera dygn efter ett brott,
  MEN VARFÖR MÅSTE POLIS VÄNTA SÅ MÅNGA VECKOR EFTER ATT MISSTÄNKT FINNS MED ATT PUBLICERA KORREKT SIGNALEMENT RESP BILD?

  Men de vill väl i det längsta undvika att gripa in misstänkt med invandrarbakgrund? Eller vad tror svenska gräsrötter?

  Gilla

 • Maja 2

  Vilken mörker.

  Gilla

 • age

  Hur kan en svensk kvinna ens närma sig något liknande?

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Instämmer med en föregående sportkommentator ”Det ser mörkt ut på den avbytarbänken”

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Vad konstigt, en opixlad bild och brottet blir mer eller mindre uppklarat. Vad konstig den riktiga verkligheten kan vara kan vara inför dom styrande inom regeringen och MSM

  Gilla

 • per22

  Grattis farbror polisen.
  Ett stort trendbrott har inträffat. Ni publicerar en bild på en efterlyst icke svensk, (och det ger resultat) Törs man hoppas på en likadan fortsättning?

  Gilla

 • Fjölet

  Fantastiskt!
  är det verkligen de dom vill!!!
  fånga en förbrytare?
  Detta sjuka land.
  Det här blir ju för lätt, folket /allmänheten får leda det blinda fåret!!
  Vi – folket har ju inte tid med sån här skit, vi har ju fullt upp att dra ihop försörjningen för nykomlingarna.
  Var god stör ej – vi har en större uppgift – att utrota oss själva!

  Gilla

 • Billy Boy

  Agendasättande journalister i MSM-media borde ju begripa att publicering av opixlad bild på den starkt misstänkte leder till att gärningspersonen grips mycket rappare av polisen.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  En sådan överraskning ! En opixlad bild ! Mvh Sjöström

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: