C sträcker ut en hand till M och KD om samarbete

INRIKES. Centerpartiet har uppnått flera viktiga politiska mål sedan partiet inledde sitt samarbete med regeringen för ett år sedan. Det skriver den vikarierande partiledaren Anders W Jonsson i en debattartikel i Dagens Nyheter. Bland annat pekar han på sänkta skatter och ”bättre villkor för de jobbskapande småföretagen”.

Samtidigt sträcker partiet ut en hand till sina forna regeringskollegor som befinner sig utanför januariöverenskommelsen, vad det gäller bland annat migration, energiförsörjning och brottsbekämpning. ”Vi hoppas att inte minst moderater och kristdemokrater vill delta i ett sådant konstruktivt samarbete”, skriver Jonsson.

-Pettersson säger att C är ett extremistiskt parti och fullkomligt genomfalskt…

 

 

 

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “C sträcker ut en hand till M och KD om samarbete

 1. Vad tror Annie och dubbel Weet Johnsson att Svenska folket
  skulle tycka om en sådan pakt? Själv tycker jag att både
  C ,M P skulle ställas utanför riksdagen tillsammans med L,
  Och skulle kommunist Jonas åka med i Svepet är det enbart av godo..

 2. M och KD samarbeta aldrig mer med detta extremistparti, deras stolle till partiledare och hennes uttalande talar för sig själv.

  ”Grönland kommer förloras. Slukas av havet när vattenytan stiger”

  ”Det är förbjudet att vara kriminell”

  ”30 miljoner invandrare är inte omöjligt för Sverige”

  ”Månggifte för de som önskar”

  Bara ett axplock av alla fullständigt hårresande uttalanden tokan har gjort.

 3. Jag lovar, M och KD kommer springandes. Ett allians samarbete är mycket viktigare än regera med SD

 4. Den landsförädiska familjen håller ihop !
  Litar verkligen SD på M och KD och tror på någon typ av framtida konservativt block tillsammans med dessa två partier ?
  Tråkigt för SD i så fall.

 5. centerműslimpartiet är en styggelse!
  en önskan är att detta parti tillsammans med såzzar och miljömüslimpartiet förpassas till historiens skräphög. dessa s k ”politiker” är landsförrädare.
  Man väntar på att Karma skall drabba dem! Hårt!!

  • Muppar som Anders, blir allt mer desperata av SD:s framgångar. De tar till allt grövre påhopp och lögnerna haglar men resultatet blir att de själva framstår som blindgalna.
   Pk media har helt förlorat trovärdighet och gräver sin egen grav.
   Det skyndar på uppvaknandet hos folket.😀😀

 6. Vikarierande partiledaren Anders W Jonsson (C) och den föräldralediga ordinarie partiledaren Annie Lööf (C) får väl skylla sig själva att C-partiet i januari 2019 valde en JÖK-partner som det nu tycks ha uppstått vissa problem att komma överens med …

  https://1.bp.blogspot.com/-OXoDnTK787Y/W_5O355cMPI/AAAAAAAAG_U/mClSqOnv_x8c4Mozr1jLNVJJ_wv9b7lnQCLcBGAs/s640/%2528S%2529AMTYCKEpsd.jpg

  Jeanders bildblogg

  https://1.bp.blogspot.com/-fxmE2jwE9jc/XfoeKuDxM0I/AAAAAAAAHgc/_k1Le5Z9sc8On6YVb_Oh3h3dWqSlDd0pwCNcBGAsYHQ/s640/SPO%25CC%2588KTIMMENLOW…jpg

  Jeanders bildblogg

  • Alla partier jobbar för att maximera sin politik. C fick en så bra deal så de nästan började gråta, det gick inte att tacka nej. Vad gör MP i regeringen? V ökar, de tjänade på att stå utanför. Någon som kommer ihåg L, vad har de fått igenom? S är en djupt inrotad rörelse, ett samhällsproblem, inget parti. S är en stoppkloss, ett plåster som måste rivas av.

 7. I Sverige har vi än så länge demokrati.
  Det innebär att småpartier som C, L och MP skall ha minimalt inflytande, d.v.s. i proportion till sina valresultat. Dom skall inte diktera villkoren i Sverige.

  • Vi har ingen demokrati.
   Folket har inte valt denna regeringen.
   Valmyndigheten stängde ner under rösträkningen och när de återkom hade MP fått 1,5% av SDs röster.

 8. Denna skitiga hand som C sträcker upp ur dyngan skall nog inte ens tas i med tång. Om så görs dras M och KD ner i dyngan igen. Det borde väl både Ulf K och Ebba B-Tr fatta.

 9. Sverige måste vara det mest ambivalenta landet i hela världen. Det största partiet har noll inflytande, medan det minsta har övriga partier i rävsaxen och dikterar villkoren. Och nu ska det allra värsta svikarpartiet med den förrädiska ”röde orm” som överste-höns, diktera villkoren för den forna blåsta och utmanövrerade spillran av alliansen. Har centern då inga skrupler alls ?

 10. alla traditionella partier är mer intresserade av makt än att företräda folket.

  Bort med dom alla !!

  Bättre med nya partier som vill företräda folket och inte bär med sig ton av bagage och konflikter och brutna löften.

 11. Har vikarierande partiledaren Anders W Jonsson(C) fått i uppdrag av den föräldralediga ordinarie partiledaren Annie Lööf (C) att sondera möjligheterna att finna ett nytt ledarskap som stöd till den nu mycket illa fungerande JÖK-gruppen?

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2019/01/annie_lööf_nytt_ledarskap.png

  Bildkälla: centerpartiet,se

  Kandidater med armarna i kors göre sig icke besvär. Då blir det ju inget produktivt arbete utfört öht.

  https://w.cdn-expressen.se/images/be/7c/be7cf70801f6423189927b56bc0c023d/annan/680.jpg

  Bildkälla: expressen,se

 12. En rekommendation till KD och M är att aldrig samarbeta med C. För KD skulle antagligen ett samarbete medföra att KD helt skulle försvinna som parti trots att Ebba gör ett bra jobb. Ett samarbete med L kan säkert väljarna acceptera men knappast med svikarpartiet C.

Kommentera