Stäng

4 reaktioner på “Träffen på det Ukrainska planet

 1. Iran har sannolikt rätt när man påstår att efter planets störtning/nedskjutning, så har en psykologisk krigföring startats – från Västvärlden och USA.
  Ganska smart, att video:s är väldigt mörka, för då är det ytterst svårt att avslöja hopklipp.
  Bara en sådan sak som att luftvärn höll på att placeras ut intill en internationell flygplats. Inte ens USA i krigstid skulle göra en sådan till mål utan förvarningar. Enda land som är tillräckligt hänsynslöst i närheten är – Israel.
  Det inkommer uppgifter, ibland motsättningsfulla, från alla håll om vad som hänt och orsaken. Dessa olika uppgifter är ett tydligt tecken på att det pågår ”desinformationskampanj” alltså ”Psykologisk krigföring”!
  Vissa vrakspillror (dagsljusfoton) från planet visar spår som skulle kunna vara handvapenkulor. I o f s finns luftvärn som ger liknande skador (av kulsplitter).
  Om planets ena motor brann, om cockpit träffades och piloterna skadades men försökte vända, om även radioutrustningen träffades – så förklaras störtningen. Med fulla bränsletankar är ett plan i stort sett en bomb. Piloterna kunde kanske inte fullfölja en landning med sina skador (medvetslöshet).
  Om man studerar vrakspillrorna, tycks planet har slagit rakt ned i marken i full fart. Om planet varit under landning borde det haft vinkel mot marken och fler stora delar av planet förblivit relativt intakta. Även en eller flera väl utplacerade sprängladdningar, t ex fjärrutlösta, skulle kunna ge denna effekt.
  Sannolikheten för att det var ett attentat utfört av fiender till Iranska regimen ÖKAR!

 2. Min fundering direkt är ju att: Varför står man och filmar, mitt i natten, rätt upp i luften, om man inte vet att något skall hända?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: