Åtta ”ensamkommande flyktingbarn” dödades i flygkraschen i Teheran

UTRIKES. I går publicerade vi listan på de passagerare som var ombord på  Ukraine International Airlines, fligth PS752 och som alla omkom i kraschen utanför Teheran i Iran.  

Ukraine airlines Boeing 737-800. CC-Licens

Erik van der Heeg har på Facebook, gjort en kort sammanfattning över de personer som omkom och var bosatta i Sverige.

Sammanlagt omkom 17 personer som var bosatta i Sverige. Alla var inte svenska medborgare och ett antal var inte personer som varit medborgare under hela sitt liv.

Vi har en svensk-iransk familj med pappa Mikael och mamma Raheleh och deras pojkar Emil, född 2012, och Erik, född 2010. En iransk familj skriven i Sverige dödades också, nämligen paret Azadeh och Siavash, jämte deras barn Paria, född 2004.

Två lite äldre personer med rötter utanför vårt land omkom vidare i kraschen. Det handlar om Mitra A, född 1973, och Mahdi E, född 1959.

Den största gruppen dödade var dock de åtta ensamkommande flyktingbarn med rötter i Afghanistan som var på väg tillbaka till Sverige efter att ha semestrat i Iran hemma hos släkt och vänner. Det handlar om Mehdi M, född 1999, Mahdi R, född 2000, Mahdi T, född 1999, Rahimi K, född 1999, Alireza N, född 2001, Hossain R, född 1999, Zeinolabedin S, född 2000 och Shamram T född 1998.

Det är fasansfullt och tragiskt när människor dör, men det får inte hindra oss att diskutera den felaktiga migrationspolitiken.

-Pettersson säger att de ”ensamkommande flyktingbarnen” är ett av de största bedrägerierna i vår historia och ansvaret vilar tungt på de politiker och journalister som låtit det ske. Det är inte de ljugande unga männens fel, men hur kan de tillåtas dra valser för myndigheterna att de flytt från krig i Afghanistan när de är från Iran och har föräldrar och släkt där som de regelbundet hälsar på, ofta finansieras resorna med bidrag.

Som vanligt följer inte svenska myndigheter lagen, hade de gjort det och behandlat alla lika hade problemet med de 9000 afghanerna, som bara är en liten del av alla, inte funnits. 9000 är c:a som var aktuella för det ”pyttelilla” undantaget från svensk lagstiftning som kallades gymnasielagen.

0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
99,4 procent är män.
49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
52 av de c:a 9000 är kvinnor.
Varför inte följa Dublin-förordningen om första asylland?
Varför inte följa Sveriges lagar?

Varför sitter ”ensamkommande flyktingbarn” på ett flyg ifrån det land vilket de redan flytt en gång?

Merit Wager Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

38 thoughts on “Åtta ”ensamkommande flyktingbarn” dödades i flygkraschen i Teheran

  1. Då vet vi det, alla riktiga svenskar, att araber å afrikaner härmed ska kallas smålänningar.

    ”Smålänningar gick hädan i kraschen, var på hem till Kosta”

  2. Hade det varit Stenbock som skrivit dessa rader,lär inte ”de proffsiga” skribenterna ha regerat.
    Nu var det Ekeroth,och dessa korrekta såg en möjlighet,att få inhösta beröm från den ”godhjärtade” delen av befolkningen ! 😉

  3. ”Det är inte de ljugande unga männens fel” säger Pettersson. Så Pettersson menar att det är fullt legalt att ljuga för svenska myndigheter. Detta var bra att veta nu när jag ska deklarera min inkomst för 2019.

  4. Verkar vara mänga borttagna kommentarer. Antar att det är vänsterfeministiska personanklagelser mot Pettersson i vanlig ordning.
    Tänk om vänstern en endaste gång kunde komma med något sakligt i sina anklagelser. Det har hänt under förr och Jesus gick på vattnet, så snart kanske det kommer en anklagelse med någon substans från vänstern som går att bemöta.

  5. Politiker och media i maskopi, har möjliggjort detta enorma bedrägeri.
    Alla sägs fly undan krig och ha stor risk att dö, trots att det är lögn från början till slut. Många troende pk har svårt att erkänna sanningen, så bedrägeriet tillåts fortsätta. Pk sitter kvar vid makten och fortsätter ljuga.
    Skattebetalarna tvingas alltså betala för något som är helt fel i grunden och baserat på lögner.
    Sedan ska vi själva spara på allt, för att finansiera hela skiten. Snacks om skandal utan like.

  6. Vad gjorde dessa ”flyktingbarn” i Iran?
    Det var ju Iran de flydde ifrån.
    Då var det lögn att de är flyktingar.

  7. Kom att tänka på två gamla ordspråk,när de nu framkommer vilka offren var. ”Synden straffar sig”,och i detta fall ett bevis för,att ”lögnen har korta ben” !.
    Vilket nu bl.a.de åtta nämnda ”flyktingbarnen” ovan,fått plikta för.

  8. I muslimska länder är du myndig enligt koranen vid 15 års ålder.

    Här är de baaaaarn….

    Hur många baaaarn har rest själva till iran ?

  9. Hur finansieras ensamkommandes flygbiljetter för ”semestern”. Låt mig gissa!
    Steg 1 De har kontakt med en aktivist s k batikhäxa inom socialtjänsten eller inom Sv Kyrkan. Den vägen fixas ett kommunalt bidrag som täcker i varje fall kostnaden för flygbiljetten. Detta gäller dock inte alla kommuner.

    Steg 2 Nästa steg i bedrägeriet är att aktivisten trixar med redovisning så att det inte tydligt framgår varför och till vem bidraget utbetalas. Kanske bidraget delas upp i många smådelar, ev olika stora. Emellertid är förfarandet urtypen för korruption.

    Steg 3 Vad får ev aktivisten/batikhäxan i utbyte? Kan de få en omgång (eller flera) i sängen?

  10. Trevligt att resa bort över helgerna.De flesta
    svenskarna får sitta kvar hemma. Visst glömde
    …. Det är ju de som betalar kalaset. Arma land.

  11. Varför håller klickhoror på olika ledarsidor och en massa vänsteraktivister på och göra det svårt att identifiera offer för flygkrachen så att deras anhöriga kan informeras om det tragiska genom att kalla smålänningar som inte är det och svenskar som inte är det? Det kan inte underlätta att identifiera offer så släkt och anhöriga kan få reda på vad som hänt.

  12. Det vore mycket mer värt för jordens befolkning om man lade ner lite mer kraft på att ta reda på den islamist som sprängde flygplanet.

  13. undra hur många dessa ensamkommande som är dömda i sverige men fortfarande kan hälsa på i hemlandet……

    • Varifrån får dessa urfattiga sina pengar till dessa dyra flygresor.
      Man ser alltid om folk som inte äger ett enda öre åker hem till sitt gamla hemland flera gånger om året och sedan tillbaka till tiggarplatsen i Sverige. Jag tillhör fattigpensionärerna och har inte råd att åka utomlands en enda gång på 10-15 år. Jag får lov att spara länge för att ha råd att åka till Åland.

  14. För att använda österländsk logik så är det svenska myndigheters fel att barnen omkommit eftersom myndigheterna tillåter flyktingar att åka hem på semester.
    Tydligen har alla både regering och myndigheter felaktig värdegrund.

  15. Rent logiskt så kommer varje dag ett nytt bevis för vad Sverige står för. Det är ministrar med socialbidrag och dubbla identiteter i de länder de ”flytt” från. Det är som nu en tragisk flygkrasch med många döda. En buss som kör av vägen Långtbortistan.
    I Spanien är det drogkarteller som sprängs. I Andalucia var det ”svenskar” som tom chockade Guardia Civil med sin grymhet vid avrättningarna. De var somalier för övrigt.

  16. Du ..tror du pengarna kommer från himlen.
    Sen Sd är inga nazister….det är sossar och dom andra som är det..
    Vakna upp …är du 19 år..
    Köp en Nalle och håll dig till den…
    pettersson är det bästa vi har i Sverige i dag.
    Sen ska du inte anklaga Pettersson..
    Vi behöver en Riktig statsman i Sverige.En som
    TRUMP..En man med pondus.

    • – Hur många är det som fattar att detta är ett led i islamiseringen av Vårt Fosterland?
      – Hur många är det som förstår att detta började 1999 när socialdemokraterna
      skrev kontrakt med muslimerna om att bidra till att införa islam i Sverige?
      – Hur många är det som förstår att dessa ”ensamkommande flyktingbarn”
      egentligen är kommenderade soldater, som ska genomföra invasionen av Sverige?
      – Hur många är det som förstår att det lagras vapen i ”stridsledningscentralerna?

      Läs: http://socialdemokraterna kontrakt 1999
      => så förstår du vad som väntar dig, dina närmaste och allt du arbetat för!

      => Eller ta ännu en gratisdrink i baren medan Titanic sjunker!
      Valet är ditt – det är du som drabbas!

  17. Jilla !!!
    Varför har Petterrsson blod på sina händer??
    Du kan ju ändå inte mena att Pettersson står för skjutningar, mord och bomdåd, (läs din PK media vem som står uteslutande för detta istället för rikta horribla anklagelser.)

    • Jilla finns inte, det är en svagbegåvad mupp som ägnar dagarna åt att förstöra för bloggen och har gjort så i flera år, alltid under olika signaturer.

  18. Jilla,jag antar att du i vanlig ordning och under olika pseudonymer då och då kommenterar på denna blogg.Om du nu vurmar så väldigt för alla dessa ljugande bidragstagare från fjärran land så kan du ju börja med att öppna ditt eget hem och plånbok.Jag är så less på alla dessa vänstertroll som lever i någon slags villfarelse att Sverige är hela världens socialtjänst.Du får väl ursäktas med att dina eller era studieskulder inte är alltför betungande.

    • Bra talat Maya. Är också extremt trött på detta storhycklande vänsterpack. De godhetsknarkar på andras bekostnad och värnar mer om andra länders befolkningar än om sin egen. fy fan!!

  19. Det är både tragiskt och sorgligt att genom en flygplans olycka,
    att få kvitto på hur dåligt våra myndighets personal med ledning sköter sina jobb.
    Det är rent ut av skamligt.
    De borde rensas ut och avskedas omgående.
    Vi betalar inte dem för att fullständigt skita i lagar och förordningar.
    vad är så jädrans svårt med identifikation, fingeravtryck, foto och lite efterforskning ???
    Vi hyllar inte direkt PK maffian för att höja skatt för plastpåsar istället för att ta tag i mega stort svindleri.
    Sinnessjukt.

    • En jumbojet varannan dag bara med ”barnen” landar och dumpar av här: 38000 enskamkommande flögs in bara år 2015

      • – och det är nästan bara Pettersson och några här på bloggen som fattar vad som kommer att hända!
        – Titanic sjunker inte förrän hela båten är full med vatten.
        – till dess serveras det gratisdrinkar i baren……..!
        – och de flesta andra i Sverige fortsätter att njuta av gratisdrinkarna …….!

        Tiden är snart ute ……..! då har du inget kvar att hämta!

        Medborgargarden är förbjudet – men ”källarklubbar” är tillåtna!

        Vårt land behöver kanske ”en upprättelse”?

Kommentera