Vi har inte längre kontroll över vilka som bor och uppehåller sig i landet

INVANDRING OCH BIDRAG. Tre tidigare direktörer för Försäkringskassan skriver på Dagens Nyheters Debattsida”I dag har folkbokföringen och kontrollen av vilka som invandrar närmast kollapsat. Vi har inte längre kontroll över vilka som bor och uppehåller sig i landet.”

-Pettersson säger att regeringen verkar inte så intresserad av att skydda gränserna eller ha kontroll över vilka som bor och uppehåller sig i landet. Regerings prioritering verkar vara att göra slut på de hederliga invånarnas pengar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Vi har inte längre kontroll över vilka som bor och uppehåller sig i landet

  1. Mer uppgifter om Thailand:

    – Om någon ska stanna mer än tre månader ska denne kunna
    visa en fast inkomst, pension e.d. på en fastställd nivå.
    – Alternativt ska personen ha en stor summa (?) på Thailändsk
    bank, som inte får minska under vistelsen.

    Resevation för att jag inte har fakta.

  2. Fick just en omfattande redogörelse för hur Thailand hanterar
    sina ”gäster”.

    ALLT dokumenteras!
    ALLT fotograferas!
    Fingeravtryck på ALLA fingrar – även tummarna!
    Krav på GÄLLANDE försäkring!
    Intyg, underskrivet av försäkringsbolaget!
    Någon slags ”overstay” – straff!
    Tror att det t.o.m. var fängelse över en viss tid!
    ALLA telefonkort personligt registrerade i Thailand!
    (gällde nog bara Thailändska telefonkort?)
    Minutiös gränskontroll!
    Stanna mer än tre månader => särskilda krav!

    Något för invällarmyndigheten att lära sig av?

    • Migrationen måste stå för sina egna kostnader. I Schweiz måste migranten själv stå för 15 000 franc eller så var det 10% av lönen i 10 år. Åtvandring måste till. Afs2022.

  3. Tidigare direktörer : minska fusket !! Det ska INTE finnas utrymme för tillstymmelse till fusk . Inte finnas direktörer som tillåter fusk . Hur skall ett land kunna administreras med sådana oduglingar . Att de sedan erkänner att de godkänt fusket ?? Har ni något förslag vad dessa kan kallas ? Mvh Sjöström

  4. Det kan vara bråttom med omval nu. Myndigheterna verkar skena i sin iver att villkorslöst och okontrollerat bjuda in bidragstagare från svåranpassade kulturer till Sverige. Jag har aldrig förstått varför myndigheter och regering blint trampar vidare på den vägen. Regeringen kränker svenska skattebetalares och deras familjers mänskliga rättigheter. Är det ett illa dolt förakt för svenskar man kan ana och hur får de då väljare?

  5. Jo, alla skötsamma SVENSKAR har man järnkoll på! Eller går det att komma och säga att man är en annan person, ha dubbel identitet och uppbära bidrag vid sidan av, som SVENSK!?? Nej det skulle inte gå.
    Det är svår Rasism och i förlängningen helt klart ett folkmord på SVENSKAR!

  6. För ca 15år sedan skrev Helsingborgs Dagblad om en enrums lägenhet där 72-78 personer var skrivna. Över 140 000 kr betalades till denna adress varje månad? Senaste över 3700 personer på samma adress i Malmö.
    Varför bygga nytt?

  7. Regeringens prioritering är och har varit att hålla SD utanför.Smutskasta och ljuga och skylla på än det ena och än det andra.Jag förmodar att det beror på att SD hela tiden har hållit en rak och ärlig linje och inte suttit med och ” lallat ”.Och sanningen är alltid olustig och obekväm för dessa överbetalda och i princip odugliga representanter för folket.Tänk om ett företag skulle skötas på detta inkompetenta vis Då väntade nog en brakkonkurs inom en mycket snar framtid.

  8. Tacket för detta ska naturligtvis riktas till de Regeringar vi haft de senaste valperioderna. Vad kan orsaken vara till slappheten hos våra politiker annat än arvet efter adelsmannen som tillträdde som statsminister -69.

    Vår skola har framkallat en stor kader av individer som bara ”tycker synd om” utan urskillning, särskilt främmande med annan kultur och snedvriden religionsuppfattning har haft företräde.
    Det är faktiskt lättare att styra en nation med homogen befolkning än den mångkulturella versionen vi nu har. Dessutom är det billigare, vi behöver inte multipla versioner av information eller tolkar om alla talar samma språk.
    Naturligtvis borde det naturliga urvalet också råda, se bara på naturen den behöver ingen administrationsapparat eller bidrags dito.

  9. ”Tidigare direktörer”? Troligen pensionerade idag, så tyvärr hade de öppnat käften tidigare så var karriären över i detta sjuka land…

  10. Märkligt!!
    Detta har allmänheten förståt i decenier.
    Men tjänstemän och riksdagsmän har visst annorlunda trög och blind logik gällande verklighet.
    ändå roande att de ifråga sätter efter dom blivit sparkade från försäkringskassan????
    ifrågasatte de samma sak när de var verksamma?

  11. Rent krasst:Vem f… n tror dom vill gaga skatt för denna politruk initierade $oppa???
    Plågsamt patetiskt!!!
    De blir så här när halv landets sk arbetande befolkning är BEROENDE av invasionen för sin sk inkomst, lejonparten skattefinansierad.
    Det hade blivit billigare att ha ovanstående gå hemma isf att vurma för-kreti & pleti, som nu går hemma istället..
    Jag vill INTE behöva lägga en sekin på detta PRAKTFIASKO, som inte ingick i något sk samhällskontrakt.
    På 90-talet snackades det om 6h arb. dag och sänkt pensionsålder(60-63 år) , när landet ”gick bra”.
    Now what!??

Kommentera