Nyköpings kommun och staten stödjer islamiseringen av Brandkärr

ISLAM. Häromdagen skrev vi om Förortskalifaten, ett av dessa kalifat är Brandkärr i Nyköping. Där bidrar Nyköping med kommunala föreningsbidrag och staten med andra bidrag till den fortsatta religiösa radikaliseringen av stadsdelen. Muslimska brödraskapet och salafister tackar och tar emot medan lokaltidningen, Södermanlands Nyheter stödjer islamister och radikaliseringen, troligen för att de inte begriper bättre och missköter sitt jobb. 

Snygg bild visar en fasad i Brandkärr men den lär inte få radikala islamister att ändra uppfattning om sin ideologi, jämförbar, kanske värre än national-socialism och kommunism.

I Nyköping, redovisas i kommunens rapport, Lägesbeskrivning-Brandkärr-Nyköping 2017, att det finns två moskéer varav en somalisk. Den ena moskén, Islamiska Kultur Center, ingår i den nätverksstruktur som kontrolleras eller står under Muslimska Brödraskapets inflytande.

Islamiska kulturcenter uppbar 2017 kommunalt föreningsbidrag om 103.000 kronor. En annan organsiation som kan kopplas till Muslimska brödraskapet i området är Nyköpings unga muslimer som ingår i Sveriges unga muslimers, SUM, struktur. Nyköpings unga muslimer fick samma år 60.000 kronor i föreningsbidrag. SUM förlorade rätten till statsbidrag i en dom i Stockholms kammarrätt tidigare i år då de inte levde upp till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors demokrativillkor.

Sedan 2016 har Islamiska Kultur Center en ny imam, Elsayed Abd Elwahab Gad vilket SN rapporterade om. Abd Elwahab Gad anställdes som imam vid kulturcentret trots att han endast kan kommunicera via tolk med svenskar och svenska myndigheter. Abd Elwahab Gad är utbildad vid Al Azharuniversitetet som SN:s tolk beskriver som

“Mitt emellan. Inte för mycket åt ena eller andra hållet. Lagom. Det är svenskt”.

-Pettersson googlade på universitet 2016 och skrev detta inlägg. Man kan undrar varför SN inte gjorde det och ställde några kritiska frågor.

Genom de statsbidrag och det kommunala föreningsbidrag som betalas ut till Islamiska Kultur Center i Nyköping möjliggörs den fortsatta religiösa radikaliseringen av stadsdelen Brandkärr, och vi ska inte glömma de miljoner som plöjs ned i olika projekt till ingen nytta.

Läs mer på Ledarsidorna.se…

Om Brandkärr på bloggen…

TIDIGARE 2017-06-25. Det som kallas mångkultur är diktatur Made in Sweden

ISLAM. Vi har hundratusentalsmänniskor i vårt land som lever i muslimska samhällen, kalifat, där de utsätts för diskriminering, förtryck och hot.  

Dessa kalifat styrs av islamister som har makt mest på grund av svenska myndigheters och journalisters flathet. Islamisterna klarar sig enbart på grund av att de har myndigheternas outtalade stöd.

För islamisterna, det vill säga troende muslimer existerar ingen mångkultur, de skrattar åt sådana påfund. De vill ha diktatur, manlig diktatur.

Alla svenskar och västerlänningar är kafirer, det vill säga otrogna och fiender till gud. De får enligt koranen dödas.

Kvinnor som inte bär heltäckande tält är horor, homosexuella är sjuka och de som lämnar islam ska dö.

Att diskutera islam och därmed mansdiktatur, köns och hedersförtryck, balkongflickor, könssegregerade skolor, är rasism.

Allt beror på socioekonomiska effekter och arbetslöshet enligt de lärde.

Saudiarabiens kungahus, Qatars ledare eller eller ayatollorna i Iran är inte precis några socioekonomiska offer. Ändå hänger de bögar och avrättar flickor för påstådd otrohet.

Om detta ska vi vara tysta, allt annat är rasism eller hets mot folkgrupp.

Västvärlden befinner sig i krig, ju fortare våra politiker fattar det som de fattat i Östeuropa desto bättre. I vår del av världen är det än så länge mest ideologiskt men det kan när som helst bli en väpnat konflikt här också.

Våra makthavare stödjer dessutom det muslimska förtrycket med 70 miljoner kronor om året. Pengarna går till religiösa församlingar som praktiserar könssegregation m.m.

-Pettersson undrar när våra myndigheter och journalister ska inse att islam har inget med mångkultur att göra, det är diktatur, motsatsen till demokrati och jämlikhet.

Ett bekymmer är att sekulära muslimer, som säkert finns, är så tysta och att de inte släpps fram i media.

Vi har tack vare 30-40 års oduglig politik fått förortskalifat, jihadister födda i Sverige som far till främmande land och mördar och våldar och skriker ”MADE IN SWEDEN” när det gör det och våra ministrar fortsätter säga att vi är världsbäst på integration…

 

6 thoughts on “Nyköpings kommun och staten stödjer islamiseringen av Brandkärr

  1. Är det jag som är dummast?

    – för att jag inte fattar varför så många människor i Vårt Fosterland,
    helt blundar för att socialdemokraterna har SÅLT Sverige till
    muslimerna!

    – för att jag inte fattar varför alla dessa människor verkar vara
    analfabeter! – eller i alla fall inte läser det viktigaste vi har för vår,
    och Vårt Fosterlands fortlevnad => kontraktet som våra
    LANDSFÖRRÄDARE skrev med muslimerna redan 1999!

    – för att jag inte fattar varför ingen kommenterar (utom Pettersson
    förstås) att kontraktet finns – ännu gäller – och är vårt största hot!

    – jag, 80 år gammal kan, egentligen skita i hotet om den kommande
    katastrofen, men jag tycker synd om er som är yngre.

    NI MÅSTE GÖRA NÅGOT!

    www// ”socialdemokraterna kontrakt 1999”

    L Ä S om LANDSFÖRRÄDERIET!

    Ni ser ju resultatet VARJE DAG !
    Har ni gett upp?
    Har ni inga barn att skydda?
    Har ni inget eget, som ni vill ha kvar?
    Vad har ni arbetat för ett helt liv?
    Fundera en stund!

      • Ja, ”Kenneth”!
        – men kontraktet, som innebar att de ”sålde”
        Vårt Fosterland till muslimerna skrevs 1999.

        Läs om kontraktet på:
        www// ”socialdemokraterna kontrakt 1999”

        S ska bl.a. bidra till att muslimer kommer in i
        regeringen.

        Vi har många religiösa sekter i Sverige.
        Varför bara muslimer?

  2. Låt dom ha Brandkärr, då vet vi va vi ha dom, liksom man gjorde i Warszawa,bygg en mur runt Brandkärr Gettot, och hur det slutade med Warszawa vet den historia kunniga. Historien ha en tendens att upprepa sig.

  3. Sanningen är att det egentligen inte är islam som är det stora hotet i Sverige utan det stora hotet är dom svenska myndigheterna som har till uppgift att se till att islam aldrig någonsin ska kunna utgöra ett hot mot det svenska samhället men av någon anledning så är det just dom svenska myndigheterna som istället gör detta möjligt för islamisterna och islam att vinna Mark och MAKT i Sverige.

Kommentera