Stäng

Henrik Schyffert är ett SD-hatande svin

Pizza-ekonomen Henrik Schyffert är igång igen, denna gång drar han 25 procent av svenska folket över en kam och kallar miljoner människor rasistiska svin. 

Henrik Schyffert, 51, och Nour El Refai, 32, är trötta på rasistiska kommentarer om nyfödde sonen Sami. Nu ryter de ifrån. ”Era satans rassetroll SD-svin!”, skriver Henrik Schyffert på Instagram, rapporterar Aftonbladet.

Schyffert:Era satans rassetroll SD-svin! Ni får ge er på mig hur mycket ni vill här på nätet men börjar ni dra in min tjej och min nyfödda son i det här så får ni fan ta det med mig när ni träffar mig på stan. Ansikte mot ansikte. Era fega jävlar!”

-Pettersson tycker det är vidrigt att skriva hatkommentarer på nätet och hoppas herr Schyffert har bevis för dessa och vem som skrivit dem. Annars skulle man kunna tro att det SD-hatande svinet drar in särbo och barn för att väcka uppmärksamhet.

Fram med bevisen Henrik, vi vill gärna ha namnen på SD-svinen! Har du inga namn kopplade till Sverigedemokraterna så är du bara en nolla, ett SD-hatande svin som inte gillar demokrati.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

36 reaktioner på “Henrik Schyffert är ett SD-hatande svin

 1. En sådan patetisk person o är nybliven pappa o du skriver o uppför dig som den idijort som du är herregud väx upp o ta lite ansvar Stig lite utanför den där djävla ömkliga pk korridoren

 2. Gammal,ful,dum i huvudet,äcklig,avskyvärd,en äcklig gris,kommunist,vänstersvin,ett riksäckel,en av de äckligaste människor jag kan komma på.

 3. Hur denna fjant kan försörja sig är obegripligt. Rolig????
  Han är i gott sällskap med andra kommunister

 4. Att lösa konflikter medelst knytnävarna är medeltida, nu för tiden måste bevis läggas fram och tvister lösas i domstol. Allt annat är som svetsaren säger, ”bara käbbel.”

  1. Ingen är rädd för en fjant. Han saknar bildning och kan nog inte skilja mellan en höger- och vänsterkrok. Dessutom ser han så fånig ut så man vill nog inte slå tillbaka. Ungefär som att slå en utvecklingsstörd du vet, det gör man bara inte.

  1. Håller 👍👍 (tummarna) för noll bokningar av denna totala vilsne, patetiska och EJ ROLIGA fjant !
   Han spottar svenskarna i ansiktet och hånar våra nära och kära.

   Ps. Om så är fallet med hans familj, så är det inte bra om hans familj får lida för hans dumhet, det kan räcka för hans familj med nog lidande, att behöva vara nära honom och höra hans sjuka uttalanden.

 5. Han visar tydligt att han inte är den vassaste kniven i lådan med sina löjliga utspel. Han får det jobbigt framöver för alla vet ju hur urblåst och förvirrad han är nu. Som alla vänstervridna när dom saknar argument så kastar dom skit istället. Det är ju det enklaste för en nolla

 6. Vågar pajasen överhuvud taget visa sig på stan? som det
  mähä han är hukar han säkert runt kvarteren på Södermalm,
  han vet att han är impopulär bland stora grupper,
  ni snart 30 % Sverigedemokrater gå inte och se denne pajas
  så kallade humoruppträdande!

  Nu reagera han när det drabbade han och hans kvinna,
  men han satt säkert med sitt ondskefulla leende på
  läpparna när Ashberg sökte upp La Mottes fru på hennes
  arbetsplats, så fungerar fegisar!

 7. Där satt den!!! 😀 Bra Pettersson.

  Sveriges största fjant. Möta honom på gatan säger han. Hahahahahaha.

  Han ser ju väldigt farlig ut (och högutbildad) 😀

  Det är till och med så att vi på genusmyndigheten inte kan avgöra om det rör sig om en man eller kvinna.

  1. Sveriges störste fjant. Kanske det, men konkuransen är hård.
   Arnstad, Gardell, Özz Nujen, A Lindberg….m.fl,. Listan kan göras lång.

 8. Individen är ett stort skämt tycker jag….sen är han kompis med özz som är kompis med massmördaren på drottninggatan
  Finna juveler

 9. En lösning är att Schyffert följer med El Refai och ättelägget till Libanon. Jag är övertygad om att hatet och våldet är mindre där. 😉

  Sedan är det OK att hata men inte att hota. Som man sår får man skörda.

 10. Skönt om hans familj blir indragen och ingenting hade glatt mig mer än om den blir berikad! Du Henrik, drar nämligen in min familj i din skit! Varför skall då din familj klara sig?

  Jag är rädd varje gång någon familjemedlem måste lämna vårt hem och tyvärr räcker det snart inte att dom är hemma, då våldet numera börjar tränga in i våra hem på allvar!

 11. Denna s.k komiker är ju bara ett stort vänsterextremt skämt !
  Bara en tragisk figur, inget att lägga energi på, han mår ju allra sämst själv.

 12. Vem tar denna alkoholist på allvar som dessutom har en pillertrillande flickvän.

  En orosanmälan kanske vore på sin plats nu när missbrukarna fått barn.

 13. Intressant att Schyffert känner till den politiska tillhörigheten hos de som kommenterar.
  Som Pettersson skriver. De som hatar och hotar kan låsa in sig i mörka rum och hålla där, men om inte herr Schyffert har bevis för det han påstår i Aftonbladet gör han sig till åtlöje.
  Undrar förresten vilken partitillhörighet alla de som hotar Joakim Lamotte och hans familj har?

 14. Är man verkligen ett svin om man hatar SD? Jag hatar SD eftersom det också kan vara ett akronym för SocialDemokraterna.

 15. När Henrik Schyffert har det jobbigt, så är det alltid någon annans fel.

  Värdighet för en ”pizzaekonom”, är lika svårt som migrationspolitiska kalkyler.

  Att så dumt generalisera om människor, istället för att hålla sig till sakfrågan, vilka personerna han antyder är. Visar på stor brist på respekt och omdöme.

  Men har man en agenda som bryter mot sin ”egna goda värdegrund” och synen på ”allas lika värde”, som socialdemokrat. Då är det illa. Riktigt illa.

  Ta tag i sakfrågan nu Henrik och sluta att kränka en stor del av landets medborgare. Bevis för det du påstår, är det som gäller och anmäl det till polisen. Så får de titta på saken.

  Annars har väl AB och Expressen duktiga ”AFA-spanare”, inom sitt journalistiska nätverk.

   1. Du får nog ta ett snack med Sveriges domarkår om det. De tycker det i alla fall och dömer svenskar efter det.

 16. I programmen om Hasse o Tage lyckades SVT att vid flera tillfällen smutsa ned ett intressant program med ärkesvinen Schyffert och Özz. Man spyr när man ser och hör dem. De är inte värdiga att putsa skorna på Hasse o Tage.

  1. Instämmer helt !
   En skymf mot Sveriges två folksjälar Hasse o Tage att visa upp dessa två vänsterextrema och Sverigehatare Schyffert och Özzen i programmet, de har ingen koppling till Hasse o Tage de är inte ens komiker som H o T verkligen var och de var dessutom mycket intelligenta vilket man inte kan beskylla Özzen o Schyffert för att vara.

  2. Jo, SVT hade radat upp samtliga C-komiker man kunde hitta i programmen. Där satt en radda men komisk dissonans och recenserade Sverige två absolut roligaste personer. Det var som att låta en femåring prata om Albert Einstein.

   Och borde inte skrivarstugan vara nationellt minnesmärke och fredat från glytten?

 17. Hur vet han vilka som har skrivit kommentarerna.Är han synsk ? Vänsterpacket brukar vilja uppvigla med idiotkommentarer på nätet.Tänk lite innan man beskyller någon utan att ha klara bevis.Sedan kan man ju undra varför någon ens ids kommentera Henrik Shyfferts liv och leverne.Den mannens hatfyllda nivå behöver man inte sänka sig till och ödsla energi på.

 18. Avundsjuka är en svår belastning.
  Att inse att så många människor har så
  hög intelligens att de förstår att Vårt
  Fosterland står på kanten till ruinen,
  måste vara en tung insikt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: