En riktig kvinna…


BROTTSLIGHET. -Pettersson tycker inte det behövs någon kommentar, kanske en undran om hur länge det dröjer innan svenskar beväpnar sig för självförsvar när inte staten tar sitt ansvar? 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


22 responses to “En riktig kvinna…

 • Tore

  I Sverige sitter dom Svenska i besöksrummet på fängelserna, åk förbi busshållplatsen utanför hall i Södertälje, inga kucklen där inte.

  Gilla

 • G Nordström

  Mer vapen till rätt personer skapar ett säkrare samhälle

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Fredspriset till denna toppen kvinna, som genom sitt agerade, minskade en VINST FÖR SAMHÄLLET att terrorisera hederliga människor!

  🤶🏻🤶🏻🤶🏻🤶🏻🤶🏻
  Till denna toppen kvinna.

  Gilla

 • SVENSK

  En riktig kvinna är också ” the Syrian girl” som berättar en hel del sanningar om Syrienkriget!

  Gilla

  • Facto

   År 1967 höll Egypten och de andra arabstaterna som bäst på att förbereda ett utplåningskrig mot Israel. Den syriska armén intensifierade sin artilleri-beskjutning av de israeliska jordbrukarna i Galiléen medan Egypten drog samman sina trupper. Israels premiärminister Levi Eshkol försökte undvika krig då han den 15 maj deklarerade att ”Israel vill klargöra för Egyptens regering att man inte har några som helst aggressiva avsikter mot någon arabisk stat”.

   Militär allians

   Några dagar senare begärde emellertid Egypten att FN:s fredsbevarande styrkor skulle lämna Sinai-halvön, där de varit stationerade sedan 1956 som en buffert mellan Egypten och Israel – för att sedan sända ett tusental tanks och 100 000 soldater till gränsen till Israel. Kort därefter stängde Egypten också Tiran-sundet för alla israeliska fartyg, vilket var casus belli (en giltig krigsorsak) enligt internationell rätt. Andra arabstater drog också samman trupper längs gränsen med Israel och ingick en militär allians medan man fortsatte att göra hotfulla uttalanden.

   Omgivet av fientliga arabiska grannstater som inte gjorde någon hemlighet av sin avsikt att utplåna den judiska staten, hade Israel ingen annan möjlighet än att slåss för sin överlevnad och morgonen den 5 juni slog man ut det egyptiska flygvapnet i ett blixtanfall. Trots att Israel uppmanat Jordanien att hålla sig utanför striderna bombarderade den jordanska armén den 5 juni både israeliska städer och baser från såväl marken som luften – vilket tvingade Israel till svarsåtgärder.

   Mot alla odds stod Israel segerrikt i sitt försvarskrig, och kom under stridernas lopp att kontrollera Judéen och Samarien (Västbanken), Golan-höjderna och Sinai-halvön – vilken senare återlämnades till Egypten i utbyte mot den fred som än i dag består.

   Gilla

 • blabaris

  en trans ”kvinna” i england som begått våldtäkt och döms men vill inte sitta fängslad med män. ”kvinnan” blir förflyttad till kvinnofängelse och begår sexdåd mot de fängslade kvinnorna. Han sorry hon blir även dömd för detta.

  https://www.bbc.com/news/uk-england-leeds-45825838

  Gilla

 • blabaris

  I sverige är kön bara en social konstruktion vilket innebär att alla är lika och jämlika…..

  Att sedan socialt konstruerade kvinnor är både kortare – har mindre muskelmassa än socialt konstruerade män är bara slumpen enligt sozzarna.

  Gilla

 • Fniss

  Nämen så RASISTISKT!!!!! Inte får man väl skjuta mörkhyade MÄN, särskilt om man är en vit kvinna!!!!!! …men visst är det småkomiskt hur han trillar, flip-flopsen flyger iväg och det syns hur han sket på sig som en riktig man. En ärorik, stolt krigare! Med ljud så hade vi fått höra hur han gråter som en liten flicka också.

  Gilla

 • Mike E

  I Europa är det bara hederliga och oskyldiga personer som inte har vapen.

  Gilla

 • age

  Härligt att se!
  Vi vet att tjejer kan och vi uppskattar det!

  Gilla

 • Crizter Larzon

  Vi är nog redan beväpnade.

  Gilla

 • Maurice

  Fantastiskt bra. Sedan ett skott i huvudet så undviks vård och framtida brott.

  Gilla

 • putte

  Ja där fick han lära sig att det inte är så lämpligt att gå omkring och vifta med en pistol hur som helst . Ser man på kvinnans agerande så var hon förmodligen en person som var van vid dylika situationer ,samtidigt som mannen ska vara tacksam för att hon inte satte en kula i huvudet på honom

  Gilla

 • Raymond Wessman

  En riktig kvinna. Älskar den sorten. 🙂

  Gilla

 • centurion

  Helt enl. instruktionsboken : Observera-Analysera-Åtgärda-Retirera-Gå i skydd-Avväpna-Säkra omgivningen-Invänta understöd…Perfekt genomförd insats !!!

  Gilla

 • gamgubben

  Det är förmodligen också lösningen på våra problem.

  Gilla

 • rune

  😀 😃 😄

  Gilla

 • Bajen666

  Hehe underbart detta gjorde min dag mycket bättre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: