Är det nya massmord på gång i Iran?


ISLAM. Iran har släckt ned Internet, igen. Senast det gjordes mördades hundratals oppositionella av den islamistiska regeringen. Världens humanitära stormakt protesterar på Twitter och tänder ljus, men fortsätter med affärerna som vanligt och tycker Trump är dum som har infört sanktioner mot massmördarna i Iran. 

-Pettersson undrar hur många liv och hur mycket kvinnoförtryck relationerna med islamisterna är värda för världens enda feministiska regering?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Är det nya massmord på gång i Iran?

 • Treb

  @blabaris
  Du har fattat galoppen…..
  Men vem riktar lyset på vissa skeenden men inte andra???
  Vem flyttar in när tex irakierna dragit???

  Jo, Boljevikerna var oxå duktiga på att nacka folk,det verkar ha försvunnit från skolböckerna… fullständigt.
  Mycket märkligt, va??

  Vem är det mest synd om??
  Förrövaren, med sosse logik, som i Absurdistan.

  Vem var tex Palme????
  Egentligen…

  Gilla

 • Captain Dirk

  ”världens enda feministiska regering” och dumskallesvensken kommer att gå till världshistorien som de dummaste människorna som satt sin fot på jorden. Ett skräckexempel på hur man på bästa sätt förvandlar sitt välmående land till ett u-land fyllt med muslimska parasiter. Svensken är en skam för mänskligheten☠️🤬💩

  Gilla

 • Olof.p

  Vi ska inte beblanda oss med muslimidoterna i Mellanöstern. Jag tycker människorna gärna får komma hit men då får de avsäga sig denna vansinnesreligion och ordna sin försörjning själva.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Löfven och Lill-Mogge har säkert fått flera råd från mullorna hur man skall krossa oppositionen, allt från kontroll av internet till skjuta ihjäl demonstranter.

  Gilla

 • blabaris

  nä du….

  500.000 dödade av isis i syrien räknades INTE som massmord och krigsbrott eller etniskt utrensning i Sverige……..Alla kristna som blev mördande och att 75% av syriens befolkning flytt från landet gav bara epitetet ”is återvändare”. FN har hittat över 250 massgravar på is territorium på isis områden i syrien. FN och WHO har grävt upp och dokumenterat kropparna i massgravarna i syrien precis som i nazi tyskland. Men…….oh well…..ingen fara tycker sverige och ger skyddad id till is återvändare och körkort och bostadsförtur…..

  Några 1000 tals demonstranter i Iran = massmord?

  Vem sätter värde på folk?
  Vem bestämmer vad som är vad?
  Vem är det mest synd om?

  HUR många IRANIER kommer fly till Europa och sverige?
  Vad kommer det kosta?

  Gilla

  • Bhoman

   Extremvänstern , Nazisterna var och är vänsterextremister , och Islam har haft och har ett samarbete som pågår än idag genom Socialdemokraterna först och främst .

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: