Kungahuset besöker Norrmalms polisstation

Från Kungahusets Facebook 

Under julaftonens eftermiddag besökte Kronprinsessfamiljen Norrmalms polisstation i Stockholm för att önska god jul.

I samband med att de poliser som ska arbeta julaftonens eftermiddags- och kvällspass samlades passade Kronprinsessan och Prins Daniel också på att, å hela Kungafamiljens vägnar, tacka för det arbete som Polismyndighetens medarbetare utför under dygnets alla timmar och årets alla dagar.

Prinsessan Estelle och Prins Oscar bjöd därefter poliserna på pepparkakor inför julaftonens arbetspass.

Ett stort tack till militärer, poliser, brandmän, sjö- och fjällräddare, kustbevakare, tulltjänstemän, väktare, ordningsvakter, vård- och omsorgspersonal, kollektivtrafikpersonal och alla andra som arbetar under julen!

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, barnen prinsessan Estelle och prins Oscar. Foto: Kungl. Hovstaterna

-Pettersson antar att det inte är lätt att vara republikan i dessa dagar.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Kungahuset besöker Norrmalms polisstation

 1. Jag tycker det var ett bra initiativ av kronprinsessan med familj att besöka en arbetsplats på julaftonen. Undrar om det blev fler. Det är ju trots allt ganska många som arbetar en julafton.

 2. Det verkar som de flesta inte vet varför kungahuset får apanaget.
  Från början var det ränta på pengarna som Jean Bernadotte betalade för att lösa Sveriges krigsskulder. Han köpte i princip Sverige. Räntan blev med åren så stor att den med dåvarande ättlingen gick med på ett årligt apanage. Skulden till familjen är fortfarande in reglerad och skulle i dags pengavärde bli ofantlig stor.
  Det är ett billigt och okej statskikt.
  Tänk att en president typ Löven skulle bli vald. Vem skall bekosta valkampanjer. Löna avdankade presidenter. Nä fy för den lede.

 3. Då blev väl politiskt korrekta Kling och Klang glada när lika politiskt korrekta Kungahuset hälsar på ?

 4. Eliat du och din ”grupp” inte alls bidrar till samhället och därför ska du Hålla käften .

  UNDRAR OM DINA SK. VÄNNER BETRAKTAR SVENSKARNA MED STOR RESPEKT???
  Hur mycket är svenskarnas liv värt?

 5. ”Pettersson antar att det inte är lätt att vara republikan i dessa dagar” Ja, så är det. I teorin har republikanerna de flesta argumenten på sin sida, men rojalisterna har så mycket roligare. 🙂

  • Republikanerna skall enbart hålla käft. Det finns ingen annan familj i Sverige som gör så mycket bra reklam för Sverige som kungahuset.

   • Reklam i all ära, vad är ett land som befinner sig på botten av ett mångkulturellt kriminellt träsk att göra reklam för ?
    Man får naturligtvis ha vilken åsikt man vill om det skattefinansierade Kungahuset.

 6. Undrar hur många poliser, säkerhetsvakter och säpo-drängar som blev inkopplade på det populistiska uppdraget ? Börja i rätt ända, Vickan.
  Kalla upp Byfånen till slottet och be honom förklara vad i h-e han håller på med !

Kommentera