Muhammedanska julsmällar

I Somalia så tog en muslim snabbspåret mot paradiset och de 72  mörkögda jungfrurna genom att per bil självmordsbomba utanför ett hotell! 7 människor mördades och minst 10 skadades! LÄNK

Muhammedan lägger av en rökare

I Nigeria, har entusiastiska utövare av den så kallade ”fredliga och humana” religionen mördat 6 kristna personer.  De kidnappade också 5 andra. LÄNK

I Afghanistan så dog 3 personer och nio skadades vid ett bombattentat vid en begravningsceremoni. LÄNK 

På Filippinerna så har muslimer sprängt en bomb utanför en katedral, 22 skadade .LÄNK

17 thoughts on “Muhammedanska julsmällar

  1. Är det bekräftat att dessa 72 jungfruar är av kvinnligt kön, det kan lika bra var manliga eller killingar.
    Troligtvis spelar det ingen roll för herr självsprängare.

  2. Sicka stollar! Och sådana importerar vi till Sverige med argument om att de skulle vara lönsamma för vårt land. Jo tjena!

    • Svar till Pettersson

      Ja, det var israeliska bomber. Är bomberna mindre hemska när avsändarna är judar, jämfört med när avsändarna är muslimer?

      Beträffande att iranier inte firar Jul, så bör detsamma gälla bombdåden som FjärranÖsternRedaktionen nämnde, i Somalia och Afghanistan.

      Israel bombade i området runt Damaskus, och i Damaskus firas Jul. Därför borde dessa bomber kunna ses som judiska Jul-smällar, minst lika mycket som muslimernas bomber betecknades som Jul-smällar.

    • Pettersson skrev:

      Eller också bombade Israel iranska baser utanför Damaskus och iranierna firar inte jul.

      – Ja, Israels bomber riktades mot iransk och syrisk militär i området runt Damaskus. Det gör inte bomberna mindre förkastliga. Tvärtom, så riskerar det att elda på ytterligare motsättningar i en del av Världen som redan är full av konflikter. Israel har inte i Syrien att göra.

      Är Israels högsta önskan att provocera fram ett krig mot Iran? Vill Israel ha ett storkrig, för att kunna dra in Amerikas Förenta Stater ännu djupare i Mellanösterns konflikter? Hoppas Israel att dom kan vinna mer militärt stöd från U.S.A. genom att starta mer krig? Vad Israel än hoppas uppnå, så kommer alla andra, utom just Israel, att förlora på ytterligare krig i Mellanöstern.

      • Varför skriva som om Israel bombat civila som firar jul i Damaskus? Vad har Iran i Syrien att göra?

        Iran bygger militärbaser när Israels gräns och hotar gång på gång med att förinta Israel och du tycker Israel provocerar. Självklart har Israel rätt att bomba Iranska baser som hotar Israels existens.

    • Pettersson skrev:

      Varför skriva som om Israel bombat civila som firar jul i Damaskus?

      – Nej! Jag skrev ingenting angående vilka mål som israelerna siktade på. Jag skrev inte ens att bomberna kom från israelisk militär.

      Jag skrev bara att Damaskus bombades samtidigt som invånarna firade Jul.

      Pettersson skrev:

      Vad har Iran i Syrien att göra?

      – Jag har inte hängt med i alla turer i Syrien. Ifall Syriens regering inte vill ha Irans militär närvarande, så är det Syriens uppgift att avvisa iranierna. Israel behöver inte lägga sig. Först när någon angriper Israel, så finns fog för Israel att agera.

      Det är redan alldeles för många parter inblandade i Syrien. Händelser i Syrien kan därför snabbt utlösa mycket större konflikter. Min åsikt är att fred är bättre än krig.

      Pettersson skrev:

      Iran bygger militärbaser när Israels gräns …

      – Då får Israel bygga militärbaser på sin sida gränsen, vilket jag misstänker att dom redan har massor av. Det är en sak att bygga upp ett försvar. Det är någonting helt annat att gå till anfall, genom att skicka bomber över gränsen.

      Pettersson skrev:

      … och hotar gång på gång med att förinta Israel …

      – Är bomber en framgångsrik metod att övertyga andra länder att Israel är en önskvärd granne?

      Pettersson skrev:

      … och du tycker Israel provocerar.

      – Ja. Jag anser att militära anfall är en mycket allvarligare form av provokation än retoriska utspel. Helst så skulle jag se att båda upphörde.

      För att ingen part ska behöva känna sin existens hotad, så skulle jag helst se att båda parter ingår ett avtal att avstå från atomvapen. För att ett sådant avtal ska vara värt något, så behöver båda parter acceptera inspektioner för att säkerställa att ingen av dom innehar klyvbart material.

      Pettersson skrev:

      Självklart har Israel rätt att bomba Iranska baser som hotar Israels existens.

      – Ger du alla andra länder motsvarande moraliska rättigheter? Anser du att Iran har samma moraliska rätt att bomba länder som dom anser vara fientliga?

      • Larva dig inte, du länkade till Fria Tiders artikel och Israel hotar inte med att utplåna andra länder och kasta befolkningen i havet.

    • Pettersson skrev:

      Larva dig inte …

      – Larv?

      Pettersson skrev:

      … du länkade till Fria Tiders artikel …

      – Ja, jag länkade till en artikel hos Fria Tider. Ifall du anser att Fria Tider har fel, så säg det, istället för att formulera det som att jag har skrivit någonting tokigt.

      Pettersson skrev:

      … och Israel hotar inte med att utplåna andra länder och kasta befolkningen i havet.

      – Du får skilja på vad Iran säger, vad Fria Tider säger, och vad jag säger. Annars lägger du grunden för onödiga missförstånd.

      Min egen åsikt är att inget land bör utplåna andra länder. Jag anser att ingen bör kastas i havet. Jag anser även att ingen bör bomba någon annan. Är det en larvig åsikt? Ja, i så fall är jag larvig.

      • Invånarna i Damaskus firar Jul. Men bomberna tar inte Jul-ledigt, skrev du och länkade till en artikel där det står att Israel bombade Damaskus där invånarna firade de kristna högtiden. Det kan knappast missförstås.

        Självklart ska jag klaga på dig som sprider den uppenbart felaktiga informationen.

    • Pettersson skrev:

      Invånarna i Damaskus firar Jul. Men bomberna tar inte Jul-ledigt, skrev du och länkade till en artikel där det står att Israel bombade Damaskus där invånarna firade de kristna högtiden. Det kan knappast missförstås.

      – Jo, uppenbarligen kunde någonting missförstås. Jag kanske borde ha lagt till att israelerna siktade på mål tillhörande syriska och iranska militären i området runt Damaskus.

      Pettersson skrev:

      Självklart ska jag klaga på dig som sprider den uppenbart felaktiga informationen.

      – Jag ser fortfarande inte vad som är uppenbart felaktigt med dom 2 meningar jag skrev.

      Jag kunde inte ana att det var känsligt att uppmärksamma bomber med judiska avsändare, på samma sätt som FjärranÖsternRedaktionen uppmärksammar bomber med muslimska avsändare. Jag tänkte att alla bomber är obehagliga, oavsett mottagare och avsändare.

      Jag hade inte förväntat mig en respons som entusiastiskt försvarar Israels bomber, och går till angrepp mot mig för att jag nämner Israels bomber.

      Ser du judiska bomber som ädlare än muslimska bomber?

      • Äntligen, det tog tid. Det är skillnad på att bomba militära anläggningar utanför Damaskus som officiellt hotar dig och att bomba civila julfirare i Damaskus.

        Funderar du ett tag så kommer du nog på vad som är skillnaden mellan muslimska och judiska bomber också.

  3. Så länge det är muslimer muslimerna tar kål på så kunde jag inte bry mig mindre…snarare tvärtom.

    Dessa terrordåd får man sällan läsa om i MSM….då är det viktigare med Australiens bränder eller Trumps twittrande.

Kommentera