De låter det ske

Det är kanske synd att förstöra denna traditionella dag som firas av kristna världen över, men världen står tyvärr inte stilla för att man i vissa kulturer firar jul.

Ledarsidorna tar idag upp något som pågår under radarn i Sverige, men som nuvarande regering mycket väl känner till.

Johan Westerholm skriver att såväl Stefan Löfven, Lena Rådström Baastad och andra ministrar i regeringen känner till det, men att de låter det ske. Han talar förstås om den etniska utrensning som sker i vissa områden i Sverige. Ett namn nämns i Westerholms artikel och det är Anne-Marie Lindgren. En för mig okänd kvinna, men som tydligen figurerade i bakgrunden till såväl Tage Erlander, Olof Palme och Ingvar Carlsson. Med andra ord ett aktat namn med god insikt i det socialdemokratiska partiet och dess agenda.

Idag finns det som sagt områden i Sverige som knappt ens kan kallas svenska. Vänstern och deras stödtrupper får gapa om rasism hur mycket de vill, ty det är deras gälla skrik som i mångt och mycket skapat det man idag kallar utanförskapsområden. Westerholm nämner drogen KAT som används av främst individer med bakgrund på Afrikas horn. Könsstympning, barngiftermål och hedersvåld är begrepp vi importerat från vissa kulturer. Ointresset av att följa västerländska regler för att istället hänge sig åt andra kulturella lagar är en annan import. Hatet och avskyn mot det moderna samhället och oss västerlänningar är numera dokumenterat och varken barn och pensionärer går längre säkra.

Norrby i Borås och Brandkärr i Nyköping är de första kalifaten i Sverige, vilket Ledarsidorna tog upp igår. Enligt Westerholm kommer vi att få se ytterligare publicerade rapporter om läget i våra förorter under 2020. Vivalla nämns som en given kandidat. Med nuvarande regering vid makten, där Socialdemokraterna stadigt förlorar sina trogna väljargrupper och i allt större utsträckning tvingas att förlita sig på förorternas bidragstagare och moskébesökare, lär vi inte få se några krafttag mot de importerade problemen.

Som Johan Westerholm (själv socialdemokrat) avslutar dagens artikel.

”Den etniska rensningen av vissa stadsdelar i Sverige är ingen nyhet för vare sig regering eller parti. Ändå låter Stefan Löfven och Lena Rådström Baastad det ske”

Ledarsidorna

Låt nu inte verklighetens Sverige förstöra dagen. Fira jul med nära, kära och glöm för några timmar bort det som sker i vårt kära land. Om inte annat så för barnens skull. Till er alla, från oss alla.

9 thoughts on “De låter det ske

  1. Regeringen röstade nej till kristdemokraten Robert Halefs motion i oktober 2017 om att erkänna det pågående folkmordet på yazidierna och andra religiösa minoriteter i Syrien.

    Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att regeringen ska erkänna folkmordet på kristna folkgrupper och yazidier i norra Irak 2014-2015 och tillkännager detta för regeringen.

    Behandlas i Utrikesutskottet
    Betänkande 2017/18:UU14
    Utskottets förslag: Avslag
    Kammarens beslut: Avslag

    Vidrigt !!!

    Både EU och FN har erkänt folkmord och etnisk utrensning och krigsbrott av isis i syrien men INTE Sverige.

    Både KD och M och SD har lämnat in massa motioner om att sverige ska erkänna detta men regeringen VÄGRAR.

    At least 200 mass graves by isis says UN report

    https://www.ohchr.org/Documents/Countries/IQ/UNAMI_Report_on_Mass_Graves4Nov2018_EN.pdf

  2. En God Jul trots allt elände,önskar Stenbock Petterssons läsare.
    Hos oss i Skåne inleddes Julen med numera sedvanliga Julbrasan,denna gång i lilla ensliga Torekov. Gamla varmbadhuset stod i natt i lågor.
    Sedan 1876 har denna byggnad överlevt otaliga krig på jorden,men senaste invasionen orkade den gamla byggnaden inte hålla emot.
    I lokal-Prawdan HD poängteras,att det enl. polisen inte var en anlagd brand !!!

    • Undrar hur polisen kan veta att det inte var en anlagd
      brand, där blev ju inget kvar då måste det va ganska
      svårt att avgöra om en brand inte var anlagd.

      Eller så följer polisen Myndigheternas direktiv att ifall
      spåren leder till en icke Svensk, så tig med uppgifterna?

  3. Vår nuvarande regering bryr sig inte ett skit om sitt eget folk. Huvudsaken är att alla andra får alla sina behov tillgodosedda först o främst. Mitt förakt för dom är skyhögt. Ljuset i tunneln är att de länge grävt sina egna gravar och nu åker dom snart ut. Då ska det firas 😃😃

  4. Stefan K tack för dina tankar ,tänk om flera tänkte som du och var mer stolt för att vara svensk. God jul till er alla från mig.

  5. Johan Westerholm ledarsidorna .se är en mycket läsvärd sida för alla människor, som gillar den öppna debatten med kloka åsikter.

    Kjell Nilsson Mäkis fantastiska illustrationer till Johans inlägg, är bara de värda att göra en sig ett besök på ledarsidorna.se.

    Om Johan är socialdemokrat fortfarande, så är han det nog mer i tron och själen. Då för en socialdemokrati som inte existerar i dagsläget.

    Eller som han sa efter sista valet. Jag citerar…..

    ”Jag ångrar själv att jag röstade på Liberalerna i detta val ( 2018). Jag borde röstat på soffan istället.”

  6. God Jul och Gott Nytt År Pettersson!
    Jag följer din blogg dagligen med intresse och hoppas att du orkar fortsätta!
    Mvh
    Elon

  7. Johan Westerholm är en klok och vis man och det är lite konstigt med tanke på sin mor (Barbro Westerholm medlem i tokliberalerna ) och ett ”förflutet” (för så måste det väl vara) som socialdemokrat.

Kommentera