Är det inte lika bra att Morgan Johansson (S) är tyst och avgår?

BROTTSLIGHET. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) skyller dagens brottslighet på det som inte gjordes på 1990-talet då sossar som Ingvar Carlsson och Göran Persson styrde.  

Undrar vad den som är justitieminister om 20-30 år ska skylla på?

Morgan varför fyller ni på med 120.000 uppehållstillstånd varje år? Tror du brottslighet och klyftor minskar med den politiken.

Varför stänger du inte gränsen och inför obligatorisk utvisning vid grova brott eller upprepade småbrott, återvandring av dem som vägrar assimilera sig och inte kan bli självförsörjande? Varför kontrolleras inte fordon som lämnar Sverige med stöldgods?

Varför vägrar du utreda möjligheten att återkalla medborgarskap för dem som varit terrorister eller som ljugit, hotat eller mutat sig till svenska medborgarskap?

Varför får inte Sverigedemokraterna som varnat för utvecklingen sedan 1990-talet vara med i samtalen om gängbrottsligheten?

Minskar jämlikheten när Stefan Löfven från 1/1 2020 får en skattesänkning med 85.000 om året och du en skattesänkning med 45.500 kronor om året?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Är det inte lika bra att Morgan Johansson (S) är tyst och avgår?

  1. Han är en sån där nazismsosse som snackar så han äter upp sig själv!
    Läskig typ tycker jag
    .ingen man vill som kvinna möta en mörk natt

  2. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) är en av de fegaste och värsta jag vet. (efter margot wahlström som tack gode gud fick gå…..eller avgick)

    Vad GÖR då Morgan?

    Jo han skickar fram en ”inrikesminister” Mikael Damberg – som får ta all skit som Morgan egentligen skulle få.

    VAD är då en ”inrikesminister”?

    En hitte-på-minister utan eget departement. Inrikesministern lyder under Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och innehar NOLL makt alls.

    Så rent formellt så ingår därmed ”inrikesministern” i den grupp av statsråd som inte är departementschefer som bara är ”konsultativa” statsråd.

    Vem får stå och stamma när tre flerfamiljhus sprängs i norrköping? Damberg…

    Vem får stå och ta allas hat över all kriminalitet? Dambeg

    Vem är ansvarig över polisen som inte löser några brott ? Damberg..

    Morgan är den fegaste politiker jag vet.

    VEM skickar fram en underordnad utan makt som får ta all skit? Jo Morgan Johansson sveriges Justitie- och migrationsminister.

  3. ”Undrar vad den som är justitieminister om 20-30 år ska skylla på?”

    Insha’Allah, om det vill sig illa. Det ligger definitivt i farans riktning.

  4. Jämlikheten som han pratar om är den som han skjuter oss i sank med.
    Jämlikheten är den arbetande svensken inte har råd att ta hand om sig själv på sin lön för han får skatt som blir en plåga, för vi skall föda alla andra, tills vi går under.
    Idiot

  5. Sossarna har haft makten större delen av de senaste 100 åren. Med makten följer ett ANSVAR men sånt är inget för sossar. De vill bara ha makten och sen skylla på nån annan. Ansvar får andra ta.

  6. Morgan Johansson var ledarskribent i tidningen Arbetet i Malmö 1994-1997. Jag har inte läst, men tvivlar på att han varnade för utvecklingen av gäng och annan kriminalitet i Malmö. Om jag har fel så kan han lämna några exempel till Pettersson.

  7. ”Forskarna vet inte exakt vad som ligger bakom det ökade gängvåldet”.
    Fråga gärna mig, jag har helt klart för mig vad det kan bero på.

    • Man kunde inte se gängvåldet komma trots att alla varningslampor blinkade för fullt men man tror sig kunna se hur fasansfullt allt kommer att bli om SD får styra.

  8. Som vanligt skyller man på något annat än sitt eget handlande.Han är ju sosse.Mycket snack och lite verkstad.Varför vill inte karln göra något åt sakernas tillstånd ?? Har han också varit inviterad till något Bilderbergmöte ??

  9. Förr gällde det att assimilera sig och resultatet blev bra. Idag har vi den förbannade integrationen, som lett Sverige till en avgrundens brant. 😩

    • Assimilation kommer inte att lösa Sveriges nuvarande problem. Hur väl invandrarna än sköter sig, så belastas samhälle och natur av en ständigt ökande befolkning. Vårt samhälle är inte byggt för dom stora folkmassor som har tryckts in i Sverige.

      Glöm integration. Glöm assimilation. Inget annat än återvandring kommer att fungera.

Kommentera