Den framtida svenska migrationspolitiken


INVANDRING. Den 14 juni 2019 skrev regeringen detta:  En parlamentariskt sammansatt kommitté ska ta ställning till utformningen av den framtida svenska migrationspolitiken i syfte att fastställa en ordning som är långsiktigt hållbar. Kommittén ska behandla den breda nationella reglering av asylpolitiken som kommer att krävas utöver det regelverk som kommer att fastställas genom det reviderade europeiska asylsystemet.

Migrationspolitiken ska vara human, rättssäker och effektiv. Den ska säkerställa att individuella skyddsskäl beaktas vid ansökningar om asyl och att Sveriges internationella åtaganden respekteras, t.ex. de som följer av FN:s konvention angående flyktingars rättsliga ställning (Genèvekonventionen) och den europeiska konventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna (Europakonventionen).

Migrationspolitiken ska svara mot samhällets behov av att i god tid kunna planera för grundläggande samhällsservice till personer som bosätter sig i Sverige och att dessa individer ges goda förutsättningar att etablera sig i landet. Den ska i en föränderlig omvärld minska behovet av tillfälliga lösningar och säkerställa en permanent ordning med ett brett stöd i den svenska riksdagen.

Uppdraget ska redovisas senast den 15 augusti 2020.

-Pettersson säger att medan regeringen utreder en långsiktig hållbar migrationspolitik så fortsätter den ohållbara massinvandringen.

I år 2019 kommer drygt 120.000 uppehållstillstånd att beviljas. Ett exempel är att under 2019 kommer c:a 1.000 uzbeker ha sökt asyl plus anhöriga. Özz Nujens svartarbetare, Rakhmat Akilov, är från Uzbekistan liksom fem av de muslimer som nyligen åtalades misstänkta för terrorism. Uzbekistan är fattigt styrs och styrs av en auktoritär regim, men det förklarar knappast varför så många uzbeker blir terrorister.

Akilov med lastbilsterrorn på Drottninggatan i Stockholm – 5 döda, massakern på en nattklubb i Istanbul – 44 döda, bombådet i S:t Petersburgs tunnelbana – 14 död, samt mängder med andra attacker i Ryssland. Terror med pickup i New York – 8 döda.

Uzbekistan kopplas väldigt ofta samman med terrorism. Islam har gjort många uzbeker radikaliserade och det tolererar inte Uzbekistans regering så islamisterna flyr och släpps in i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Den framtida svenska migrationspolitiken

 • Kenth Andersson

  Bara trams, det kristna Folkhemmet är förlorat till en annan religio det förstår alla etniska äkta infödda svenskar som inte tillhör den mångkulturälskande och landslandsförädiska i famijen 7 !

  Gilla

 • Bengtis

  Om du inte vill ha min offentliga kommentar om att Sverige håller på att gå under, så är ju inte detta min sak! Det är ju inte jag som tjänar pengar på denna sida! Trodde faktiskt att vi tänkte någorlunda lika!

  Gilla

 • Bengtis

  Har du ledsnat på mig pettersson! Vi står ju på samma sida! Jag gillar SD, ja! Än sen…

  Gilla

 • Bengtis

  Högre skatt och sämre välfärd. Så planerar Sveriges kommuner att klara sitt nya kärnuppdrag – att byta befolkning – nästa år. I snitt höjs skatten med 9 öre samtidigt som 80 procent av kommunerna skär ned på skolan och äldreomsorgen. Sossarna visar sin intelligens!

  Gilla

 • Billy Boy

  Sena nyheter med kopplingar till uzbeken Rakhmat Akilov:

  Citat från SVT Text:

  106 SVT Text Torsdag 19 dec 2019
  INRIKES PUBLICERAD 18 DECEMBER

  IS-män med Akilov-kopplingar gripna

  Två män med kopplingar till Rakhmat
  Akilov och terrordådet på Drottning-
  gatan i Stockholm 2017 har gripits.

  IS-rekryteraren Abu Osama Noraki och
  IS-predikanten Abu Dovud är frihets-
  berövade i Syrien, rapporterar TV4
  Nyheterna och tidningen ETC med
  hänvisning till Radio Free Europe/
  Radio Liberty.

  Akilov berättade i polisförhör att han
  talade med Abu Osama Noraki mitt under
  lastbilsfärden. Akilov lyssnade också
  ofta på Abu Dovuds hatiska tal på
  nätet, enligt förundersökningen.

  Om Özz Nujens och hans oanträffbare svågers kopplingar till uzbeken Rakhmat Akilov och anlitandet av honom till svartbygget på Gotland samt utbetalning av svart lön på c:a 85 000 kr till Rakhmat Akilov så råder det fortfarande kompakt tystnad och ointresse från de svenska myndigheternas sida att bringa full klarhet i omständigheterna kring ärendet.

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Nu blir mördaren Akilov kanske istället ett stackars offer, han kanske tvingades till att döda oskyldiga på Drottninggatan av de som det heter radikaliserade honom ?
   I det förlorade idiot-Sverige där terrorister och övriga brottslingar har ett högre människovärde än skötsamma medborgare kan vad som helst hända.

   Gilla

 • Stefan SH

  Citat jag hittat på RT passar faktiskt till ämnet:

  ” Tungt beväpnade soldater, våld, skyhöga priser, jultomten med identitetskrig och inget omnämnande av Födelsedagen…
  God Jul Europa! ”

  ” Heavily-armed soldiers, violence, sky-high prices, a Santa Claus gender war & no mention of the Nativity…
  Merry Christmas, Europe! ”

  Gilla

 • niblic

  Jag rekommenderar ett besök på SWEBBTV och vad Herr Jensevik
  har att säga om vårt fädernesland situation. Klok man. Någon att ha
  på ett Finansdepartement som allsmäktig konsult med ständig tillgång
  till Statsministern.

  Gilla

 • Maja 2

  Ordbajseri, ingenting annat.
  De flesta som sitter i Riksdagen har inte en aning om vad budskapet betyder.
  När de inte ens kan trycka på en knapp hur skall t.ex Leila Ali Elmia begripa detta. Tänk om någon skulle bjuda henne på en debatt i tv.

  Gilla

  • Billy Boy

   @ Maja 2

   Några exempel på YouTube-videon nedan i riksdagsdebatt mellan Henrik Vinge (SD) och Leila Ali-Elmi (MP) i ämnet integration.

   Pinsamt, obehagligt och sorgligt. Leila klarade varken svenskan eller att föra ett logiskt resonemang. Vilken nivå! Och till den höga lönen på 66 900 kr / mån. för en riksdagsledamot! Dessutom Leila tilltalade Henrik Vinge direkt med orden ”du” och ”dig” flera gånger. Talmannen (i detta fallet en kvinna) avstod från att påpeka och uppmana Leila att hålla sig till riksdagens debattregler.

   Debatten i videon nedan fortsatte sedan mellan Henrik Vinge (SD) och Serkan Köse (S) (ursprungligen född i Turkiet) i samma ämne också där med en hel del språkförbistringar. (Publicerades den 28 mars 2019)

   Gilla

   • age

    ”Billy Boy”!

    Jag har ett mycket starkt råd för att få detta analyserat och
    besvarat:

    Läs KONTRAKTET, som våra LANDSFÖRRÄDARE,
    socialdemokraterna, skrev med Muslimska Brödraskapet
    redan 1999!

    Www// ”socialdemokraterna kontrakt 1999”.
    – eller här på bloggen!

    Det är en skräckupplevelse att läsa kontraktet!
    Bl.a. säger det att muslimer ska få ledande positioner
    i alla viktiga styrelser i Sverige, inkl. regeringen!

    Det behövs alltså varken intelligens eller kunskap för
    att få en position i regeringen – det räcker att vara
    MUSLIM!

    Det händer i Vårt Fosterland!
    Det händer i dag!
    => Titanic tar in vatten!
    => Titanic är på väg att sjunka!

    Gilla

 • Kungen

  Vi ska inte ha migration överhuvudtaget.
  Vi ska ha återvandring och inget annat

  Gilla

 • blabaris

  Grejen är att sådant tar tid att få in rent kulturellt i folks hjärna och hjärta.

  25% av sveriges befolkning är utlandsfödda (första + andra generationen).

  När jag bodde i usa så tvingade jag hela familjen att åka på ett midsommarfirande för jag saknade midsommar så mycket. Jag hittar ett svenskt ”midsommar firande” och vi åker några timmar för att komma dit.

  Alla på midsommarfirande blir överlyckliga att det kommer en svensk familj. De på midsommarfirandet är själva är svenskättlingar och ingen har direkt varit i sverige. De flesta är äldre. Jätte trevliga människor. Alla berättar om sina släktingar och hur de bevarat svenska traditioner.

  Så ska vi dansa runt midsommarstången. Jag känner INTE igen en enda låt. De sjunger låtar från slutet på 1800 talet. Hahaha. Det var en sådan kulturchock på något sätt. Jag kände inte igen detta ”midsommar firandet alls”. Sedan skulle vi äta. Vi åt midsommar mat från slutet av 1800 talet.

  Norden har firat midsommar sedan 1200 talet. Kultur växer och förändras över tid gemensamt.

  Jag ÄLSKADE midsommar firandet i usa som var som på 1800 talet. Vissa saker var samma – andra inte.

  Men har vi 25% utlandsfödda i sverige som kommer ”missa” den kulturella utvecklingen i sina länder och är kvar i det gamla somalia – iran – afghanistan så kommer det ta många många generationer innan det nya kommer komma in i deras medvetande.

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Är det värt besväret att försöka få kolonisatörer och ursprungsbefolkning att smälta ihop? Är det inte bättre att integrera utlänningarna med deras egna hemländer? Vad vill vi åstadkomma genom att skyffla in hejdlösa mängder utlänningar i Sverige? Vi gör inte omvärlden bättre, men vi gör Sverige sämre.

   Ifall man vill vara omtänksam, så är det bättre att begrunda varför människor flyr från afrikanska och muslimska länder. Därefter borde man åtgärda orsakerna till varför folk flyr. Att bara skyffla in folkmassorna i Sverige är falsk omtanke.

   Gilla

 • Stadshuset i Minsk

  Pettersson blogg citerar regeringen:
  En parlamentariskt sammansatt kommitté ska ta ställning till utformningen av den framtida svenska migrationspolitiken i syfte att fastställa en ordning som är långsiktigt hållbar.

  – Invandring är icke hållbart. Sverige och Europa klarar inte av att bara fortsätta svälja omvärldens överbefolkning.

  En hållbar invandringspolitik sätter stopp för invandring, och påbörjar återvandringen. Ännu bättre, är att dessutom verka för att flyktingexporterande länder hejdar sin reproduktion.

  Gilla

 • Kent

  Sveriges politiska ledning består till 100 % av första rangens idioter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: