Ett gott skratt, med tragisk bakgrund

SJUKVÅRD. Folksam är arbetarrörelsens försäkringsbolag, det ägs av kunderna men styrs av kooperationen, fackföreningsrörelsen och socialdemokraterna. Folksam säljer bland annat privata sjukvårdsförsäkringar som ger tillgång till bra vård snabbt enligt Folksams hemsida

Anders Ygeman är socialdemokratisk minister som inte gillar privata sjukförsäkringar, han säger i varje fall det men Pettersson misstänker att herr Ygeman och andra topp-sossar inte behöver stå i kö om de behöver vård.

Nåväl, det här var kul, från Richard Herreys Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Ett gott skratt, med tragisk bakgrund

 1. Riksdagen har försäkringar hos Sophiahemmet som betalas av skattebetalarna.
  Om förtur skall stoppas gäller väl det även riksdagen.

 2. Regeringens och riksdagens ledamöter har privata sjukförsäkringar som betalas av skattebetalarna. De behöver alltså inte stå i vårdköer.

 3. Är det inte så att regeringen m fl har förtur till ett sjukhus i Stockholm? Så var det tidigare. Är det avslutat?

  • Kan jag inte föreställa mig i min vildaste fantasi, skulle en socialdemokrat tacka nej till en gräddfil, de gör allt för att slicka uppåt och sparka neråt. allt enligt deras partibok.

  • Sophiahemmet? En fantastisk inrättning, värdig ett högskatteland som Sverige, jag har varit där på remiss.

 4. Jävla hycklare. Jag slår vad om att samtliga i regeringen har privata sjukförsäkringar där du och jag betalar premien. Blir de sjuka får de träffa en läkare inom en halvtimme utan köer. Som vanligt gäller det inte dom själva. Bara oss andra. Vi som betalar notan

  • Intressant vore om någon journalist gjorde ett grävande reportage så vi veta sanningen. Men pk lakejera törs inte – eller. Garanterat ett sccop.

   • Även journalister slickar uppåt och sparkar nedåt.
    De är inte intresserade av sådana scoop, då får de ingen guldpenna.

 5. Dessa Röd Maktmänniskor beter sig mycket illa . Ett gäng gangsters som snor åt sig utan något som helst samvete . Mvh Sjöström

 6. I Sverige ska man tydligen behöva betala sjukvården 2ggr.
  En gång på skattsedeln och en gång till via extra sjukförsäkring.
  För övrigt ett klockrent svar på Anders mygelmans svammel och ljugtwitter

 7. Ohly har privat. Typ hela röset har det. Det råder tystnadsplikt vilka somär där men ibland har någon viskat i mitt öra.
  De får väl göra som Greta, arrangera en bild där de sitter i väntrummet.

 8. Folksam, Konsum, LO m fl. De gamla stöttepelarna för arbetarklassen. Idag är de maffiaorganisationer och inget annat. När arbetarklassen kraftigt reducerats importerar man in analfabeter som en ny underklass att manipulera. Den arbetarklass som finns kvar går till SD, M och V. Det så kallade socialdemokratiska arbetarpartiet är en folkfientlig koloss på lerfötter.
  Åt helvete med dem!

 9. Är hundra på att Drygeman med fru har hur bra försäkringar som helst igenom Folksam, en sosse skulle ALDRIG missa tillfället att teckna privata försäkringar så länge det gynnar han själv är ALLT ok och politiskt korrekt. Hälsar Drygeman.

Kommentera