Och LO undrar varför de tappar medlemmar…

BROTTSLIGHET. Mats Erikson är socialdemokrat och politisk sekreterare i LO:s ledningskansli och har bland annat varit pressekreterare i partistyrelsen hos socialdemokraterna. Herr Erikson är gift med utrikesminister Ann Linde (S).

-Pettersson såg det inte direkt komma att LO/S hade sina sympatier hos de kriminella men jag är inte förvånad över att LO/S tappar medlemmar och sympatisörer med detta förakt för dem som försörjer Mats och hans kollegor.

Att kalla Joakim Lamotte för swishtiggare visar på ett avgrundsdjupt förakt för dem som försörjer sig själva.

Mats hur länge tror du LO skulle klara sig om medlemmarna swishade in en valfri summa efter hur de tycker att LO sköter sig?

 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Och LO undrar varför de tappar medlemmar…

 1. Hela LO kollektivet består av odugliga personer som inte klarar av att utföra något som någon är villig att betala för. Lever på andras arbete.
  Att det finns arbetare som betalar till en sådan skitorganisation är obegripligt.

 2. Mats har inte ens 1% av lamottes mod, en feg usel socialdemokrat som självklart tar brottslingarnas parti för sen säga att han tillhör den goda sidan.
  Sossar är patetiska lissmande loosers vars enda agenda är att bli försörja av folket.

 3. Mats Erikson är gift med Ann Linde två parasiter på oss skattebetalare. Skönt att jag slipper försörja ME. Men den andra subban slipper jag inte ifrån. Heder åt Joakim L som vågar sig ut bland snorungarna som ME. utrycker det.

 4. Jag säger som Leif Östling, ” va fan får jag för mina fackpengar som jag betalar varje månad”?
  Att swicha in det man tycker fackarbetet är värt varje månad a la Lamotte är att föredra. Tyvärr fick dom nog inte så mycket i kassan då. Man undrar vad dom gör mer än festar? Och när dom festar så festar dom rejält för våra medlemspengar.

 5. Det är ju just tack vare sådana åsnor som denne Mats Eriksson
  som medlemmarna flyr både partiet och LO.

  Sen har La Motte mer ryggrad än denne figur någonsin kommer
  att besitta!

 6. Klanka inte på Mats Erikson, han är en helt lysande valarbetare för SD, hans dumkaxiga uttalande kostade Sosseriet minst 25.000 röster som SD tacksamt tar emot.

  //Gunnar

 7. LO och de flesta andra fackföroreningar självdör nog snart, för Sverige fylls ju på med individer, där de flesta tycker att arbete är genant att utföra och får så tycka, utan åtgärder.

 8. Mannen lär jobba med ”Omvärldsanalyser”.

  Intressant att få ta del av en socialdemokrats ”omvärldsanalys”.

  Rätt logiskt att det ser ut som det gör i vårt land! Med en sån ”regering” kan inte resultatet bli något annat.

 9. Det är ett gigantiskt problem i Sverige, att vi styrs av dessa parasitära företrädare i såväl medlemsfinansierade som skattefinansierade organisationer och myndigheter.

 10. Ledningen på LO fattar tydligen inte vilka som betalar deras löner. Jag hoppas verkligen de tappar ALLA sina medlemmar. En sådan ledning förtjänar inga medlemmar. Idioter…

 11. exempelvis har de laggt ned hela kundtjänst i kollektivtrafiken i västragötaland och utbildad folk i senegal och moldavien i svenska som sitter där och svarar på våra samtal.

  Alla som bodde och jobbade i sverige med kundtjänst fick sparken…..

 12. Mitt förslag är att vi styr om militären från att skickas ner till Afrika och Mellanöstern, till att försvara svenskar från afrikaner och araber i Sveriges förorter.

 13. På den gamla goda tiden tvingades jag att vara med i facket, när jag skulle byta arbetsplats och flytta från Fjollträsk måste jag få ut min fackföreningsbok vilket då endast kunde göras kl 14 en torsdag. Jag bad att få min bok skulle flytta till Skövde, fick svaret den får du hämta nästa torsdag samma tid. Vilket innebar att jag återigen skulle ta ledigt, förlora pengar. Torsdagen kom jag var där, fick svaret ”Vi har inte hittat din bok du får återkomma nästa torsdag. Jag svarade ”om ni mot förmodan hittar min bok kan ni behålla de, och jag lovar att aldrig mer gå med i facket.”
  Jag förstår att samma oreda ännu gäller inom LO kollektivet.

 14. Ja vad ska man säga ? Det är svårt att finna ord.Jag skulle rekommendera denne man och övriga som nu har hånat Lamotte att åka till denna gudsförgätna plats och själva göra ett reportage därifrån.Att göra något liknande skulle dessa människor aldrig våga.Men att sitta och ” fnissa ” !! åt att Lamote med livet som insats gör ett reportage och inte vet om han kommer levande därifrån och därför skrivit ett avslutsbrev är tydligen höjden av komik för dessa små och beklagansvärda avarter av människosläktet.Ni borde skämmas ögonen ur om ni har något mellan öronen.

 15. Kommunisterna inom sossetoppen, mp, samt LO har under de senaste decennierna förmodligen tystat, frusit- och mobbat ut alla personer med något vett och känsla för folket och landet kvar, därför är det nog lika bra att de lägger av helt för det finns sannolikt inga dugliga och sverigevänliga efterträdare att släppa fram.

 16. Mats Eriksson, och de andra onödiga invidierna som hånar Lamotte, har varken sympati för ungdomarna i Kronogården eller de som bor där, eller de som blir Skade/ihjälskjutna runtom i Sverige….

  Han har inte heller sympati för de svenskar/utlänningar som bor i Sverige och som är oroliga för utvecklingen…

  Mats Eriksson har bara sympati för sig själv och möjligtvis sina ”polare” inom etablissemanget som han behöver för att behålla sin plats vid köttgrytan..

 17. Han ser verkligen till att LO tappar ännu fler medlemmar och SD får fler o fler väljare. En äkta sosse av idag.

Kommentera