Idag sitter näthatsgranskaren i tingsrätten och försöker tjäna pengar

RÄTTVISA. Ramona Fransson är åtalad för att ha delat Joakim Lamottes inlägg från hans sida till dels sin egen, dels Stå upp för Sverige (utan Markström) och på Facebooksidan Sverigedemokraterna och Jimmie Åkessons trogna vänner.

Näthatsgranskaren  Tomas Åberg är ute efter är Joakim Lamotte, tystnar vi försvinner Joakim, tror Åberg, men då tror han fel.

Varje dag läggs massor med våldtäktsutredningar och andra grova brott ned medan näthatsgranskaren Tomas Åberg tillåts belasta rättsväsendet med trams.

Om näthatsgranskaren på bloggen…

Idag pågår rättegången i Göteborgs Tingsrätt

https://twitter.com/medmanniskan/status/1206505477414277120

Tomas Åberg är stora skulder som Kronofogden försöker mäta ut. Blandat annat för skatter, studiemedel, trafikförsäkringsavgifter, banken, enskilda mål med mera.

Att stämma människor på skadestånd i civilrättsliga processer är Åbergs affärsidé. För en insats av 900 kronor får Åberg i snitt 10-15 000 per anmälan – pengar som är undantagna utmätning och dessutom är skattefria. Alltså pengar som kronofogden inte kommer åt.

-Pettersson säger att Tomas Åberg är en djupt omoralisk människa…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Idag sitter näthatsgranskaren i tingsrätten och försöker tjäna pengar

  1. SVT upplåter då och då gärna utrymme på nyhetsplats för den s k Näthatsgranskaren Tomas Åbergs att okritiskt få framföra sina åsikter.

    Delcitat

    De anmälda hatbrotten ökar kraftigt. Samtidigt har brotten på den största plattformen Facebook blivit svårare att granska, enligt Tomas Åberg på föreningen Näthatsgranskaren. (Publicerad 12 november 2019)

    Läs mer på:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svart-att-granska-hatbrott-pa-sociala-medier

    Hur fan är det möjligt med Public Service strikta regler om saklighet, opartiskhet, ”värdegrund” mm mm?

    Spelregler för Public service

    https://kontakt.svt.se/guide/sa-arbetar-vi-med-public-service?category=vanliga-fragor

  2. En mycket äcklig figur,charlatan och parasit ! Men måste medge att det svinet passar väl in i Socialisternas Abzurdistan…..

  3. Snälla ni! Det här är allvarligt. Att säga sin mening
    är no-no. Att våldtäkter och andra hemskheter
    får passera: beror på trångboddhet, för få
    ungdomsgårdar ,låg inkomst (fyll på listan själv )
    Arma land.

  4. Ögonen är själens spegel. Titta på bilden mellan de två asen (Aftonbladet och nötkreaturet) och berätta vad ni ser. För min del skulle jag inte släppa in en person med den blicken ens i den allra yttersta bekantskapskretsen.

  5. Ett av slutresultaten av att tvångssterilisering togs bort, då vart det att kosta oss skattebetalare extra igen

  6. Hade det funnits nån jävla rättvisa i detta land så skulle grisen och djurplågaren Åberg suttit på den anklagades bänk.

  7. Lagstiftningen i Sverige är i
    Åsa-Nisseklass.

    Det allmänna rättsmedvetandet säger att det är rimligt att sprida sanna uppgifter om en person, lagstiftningen säger något annat.

  8. Sköna juveler, skattefifflare och en förbannad massa annat
    och på toppen djurplågare, den lägsta formen av förfall.
    Sen bara en undran, kan inte kronofogden dra in pengar
    direkt från dom arvoden han erhåller för att förtala
    gamla människor för deras välgrundade åsikter om Sveriges
    förfall??

  9. Hela landet, regimen, polisen, rättsväsendet är antingen infiltrerat och/eller ockuperat, i annat fall skulle dessa galenskaper åtminstone stoppas!

    • Ja, Sverige är extremsjukt. Undrar om det någonsin kommer att tillfriskna. Är ytterst tveksam till det.

      PS. Nu gnäller kommunstyrelsens ordförande i Uppsala, Erik Pelling (S) om läget i vissa stadsdelar. Det var väl denne man som för några år sedan var arg på att polisen pekade ut vissa delar av staden som utanförskapsområden. Vilken vidrig person. Hur i hela friden får en sådanhär röster? Sannolikt från de utpekade delarna av staden.DS

Kommentera