Stäng

Inte min premiärminister

DEMOKRATI. Det har varit lite oroligt i London. Hundratals människor demonstrerar mot Boris Johnsons överlägsna valseger. Inte min premiärminister hörs tillsammans med ord som gris, rasism och fuck!

-Pettersson tycker det är tyst i svenska medier om dessa vänsterextremister, hade det varit tvärtom så hade demonstrationerna varit huvudnyhet på SVT.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Inte min premiärminister

 1. Let me see you acknowledge a man standing center stage advocating on the top of his lungs what you would spend a lifetime apposing on the top of yours.
  Then you can stand up and talk about the land of the free.

  1. Jag förstår att du menar Johnson, men vilken Boris som helst, nästan också Jeltsin, vore bättre än nuvarande garnityr. 😉

 2. Att lyssna på dessa PK-ungdomar som tillsynes saknar all typ av intelligens, utbildning samt uppfostran från sina föräldrar får mig att ana världens undergång. Betänk att det är dessa ungdomar som i framtiden ska vara med och styra världen. [JESUS CHRIST – SAVE ME]

  Att sedan, som en hel del av den PK-korrekta gör, misstänka dessa PK-ungdomar för innehav av någon slags innehav av intelligens, är en förolämpning av amöbor.

  Vi kan se samma beteende bland en hel del av våra egna invånare. Med invånare menar jag människor som befinner sig i landet. Inget folkslag nämnt eller glömt. Korrekt ålder oväsentligt. Men faktum är att detta beteende kan – enligt SIFOS senaste mätning – designeras 75% av våra politiker och invånare,

  Att se och läsa om vad som händer i Sverige idag gör mig mörkrädd. Vi är som sagt på väg mot total undergång.

  Och låt mig avsluta med några funderingar.

  1. Hur gick det med – eller hur blev resultatet av – den anmälan som blev inlämnad angående GRETAS frånvaro från skolan. Glöm inte att vi har skolplikt i Sverige!

  2. Vad hade resultatet blivit, om jag som förälder utan någon som helst PK-koppling, hade förhindrat mitt barn att närvara i skolan?

  1. Är du tillräckligt vänster kommer du undan med vad som helst i sverige. Hur gick det t.ex för turken som svartbetalade drottninggatan-terroristen ?
   Inte ett ljud om det..

 3. Stackars besvikna odemokratiska vänsterparasiter de mår inte bra men är bara för dem att gilla läget den härligt friska konservativa vinden blåser kraftigt nu i Storbritannien och övriga Västeuropa till skillnad från vänstervinden som bara är en liten pust !

 4. Det där är antagligen vad som kommer hända här också om SD bildar regering. Det var ju ett stort gnäll från vänstermedia när ”fel parti vann” och det blev borgerligt, sedan nästa val gnäll igen för att SD kommit in i riksdagen.

  Vi andra har ju snällt stått ut med att ha en sosseregim, undrar om sossarna skulle tolerera att någon demonstrerade mot att sossarna kommit till makten?

 5. Allmän rösträtt är bra men då folket röstar fel respekterar vänstern inte folkets röst. Då vill de avskaffa rösträtten.
  Då vänsterretoriken inte biter kör man vänstertaktiken på miljön.
  Det är för viktigt för folk att fatta så man vill byta ut den västerländska demokratin mot en klimatelit.
  Väder Per är ett svenskt exemplar. Han spår väder men han vill leda världen för klimatets skull.
  Väder Per for president enligt honom själv.

 6. Löfven är INTE min statsminister heller.
  Boris Johnson har ju majoritet till skillnad från löfven som aldrig kommer att få det

 7. Hehe alltid roligt när vänsterextremister inte ”får” som dom vill uppför sig som små små barn som får fel julklapp den 24….men jag njuter.

 8. Som vanligt med vänsterretorik, baktalar, svartmålar personer och avsaknad av saklighet. Det känner vi igen från Sverige.

 9. Precis som vanligt alltså, vänstern har väl aldrig accepterat demokrati och frihet. Tänk vad alla s.k journalister på SVT och SR nu gråter över valresultatet.

 10. Psykisk hälsa har utbrett sig över hela EU!
  Unga människor med yttrandefrihet utan kunskap om politik är direkt farliga .
  Skrika kan de!
  Spärra in dem alla .

 11. Jag är övertygad om att det kommer bli precis samma sak i Sverige när vänsterna kommer förlora till nästa val.
  Jämlikhet och demokrati är bara till för de med rätt värdegrund

Kommentera

%d bloggare gillar detta: