20 misstänkta terrorister har gripits i Danmark


TERRORISM. 20 personer har gripits och anhållits efter dagens polisinsats i Danmark, säger Köpenhamnspolisen. Polisen uppger att de gripna är misstänkta för förberedelser till terrorbrott. Personerna har haft material för att framställa sprängmedel och har gjort försök att skaffa sig skjutvapen. 

Insatsen gjordes efter att polisen fattat misstankar om ett planerat terrordåd med militanta, islamistiska motiv.

Enligt tidningen Jyllands-Posten har polisen slagit till på olika delar av Själland, där Köpenhamn ligger, samt på Fyn där exempelvis staden Odense ligger. Vittnen berättar att poliser som deltog bar förstärkningsvapen och skyddsvästar.

Ett antal studentbostäder i Ålborg på Jylland har genomsökts, där fördes minst två gripna bort av polisen. Det finns även en polisavspärrning kring en bostadsfastighet i östra Ålborg.

-Pettersson undrar när ett storskaligt terrorangrepp sker i Sverige och om regeringen då tänker trycka på snooze och somna om som vanligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “20 misstänkta terrorister har gripits i Danmark

 • Kenth Andersson

  Är de ”svenskar” ?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Garva ihjäl dig från 1min:28sek in i videon:

  Gilla

 • Gringo

  Vågar inte ens tänka hur många som gömmer sig i Sverige, påhejade av regeringen och i politikernas goda minne. Kom ihåg det när det smäller nästa gång.

  Gilla

 • Stenbock

  Undrar när Abzurdistan PK-organ skall publicera detta lyckade tillslag ?
  Troligen sitter deras skribenter nu samlade för att söka fundera ut ett ”korrekt” meddelande,till sina kvarvarande läsare ! F.n. tyst som muren …
  Sak samma i Deutschland där i istället propageras fö, att folk skall i stället för nya kläder…..Klä sig i gamla begnande lumpor !

  Gilla

 • Maya

  Dessa satans och ondskans hantlangare finns nu utspridda överallt.Fullt beredda att ha ihjäl oss ” kufarer ” och sig själva.Var,när och hur blir det nästa gång ??

  Gilla

 • Bajen666

  Danmark går från klarhet till klarhet…..Kling och Klang samt Svenska åklagare borde åka dit på studieresa och lära sig hur antiterrorverksamhet utförs.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Ett långt och noggrant förarbete ligger bakom denna aktion. Detta framkom i kvällens DR-nyheter från såväl polis,som Danske justitz-ministern.
  Dessa Islamister har varit boende över i stort hela landet. Var och en av dem har beställt delar till vapen o.kemikalier för bombtillverkning. Tanken var tydligen att de skulle genomföra ett större attentat,kanske redan nu inför Julen ?
  Skulle inte förvåna mig,om dessa svin har förbindelser till Abzurdska Islamister. Malmö ligger ju bara några kilometer från Köpenhamn !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: