Skjutning på sjukhus i Tjeckien – minst sex döda


BROTTSLIGHET. Minst sex personer har dött efter en skjutning på ett sjukhus i Ostrava i Tjeckien, rapporterar flera medier. Flera personer har evakuerats från sjukhuset.

Sjukhusmördaren. Bild från polisen.

Det var på morgonen vid 7-tiden lokal tid som en man öppnade eld i en väntsal på sjukhuset, skriver AP. Gärningsmannen sköt på nära håll mot människors huvuden, enligt landets premiärminister Andrej Babis som uttalade sig i tjeckisk tv.

DW.com 

-Pettersson noterar att polisen direkt gick ut med bild på gärningsmannen och efter en stund kom det rapporter att han tagit sitt eget liv och hittats i flyktbilen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Skjutning på sjukhus i Tjeckien – minst sex döda

 • Tony

  Ja det föds idioter dom flesta länder, och i Sverige importerar vi dessutom från andra länder, det räcker tydligen inte med dom inhemska?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hur som helst, parasiten är ute ur leken !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Parasiten blev eliminerad !
  BRA jobbat av en riktig ej Pizza-polis.

  Gilla

 • maar

  Mannen på bilden är inte mördaren utan ett vittne till skjutningarna (enligt tjeckiska tidningar). Polisen har fastställt identiteten på gärningsmannen och har gått ut med hans namn. Mannen har tagit sitt eget liv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: