“Ett land har alltid en armé – sin egen eller någon annans”


INVANDRING. Nadim Ghazale arbetar som polis, föreläser och sitter då och då i TV-sofforna och diskuterar brott. Ghazale bär alltså uniform och vapen. Hoppas Försvarsmakten ändå kommer att göra allt för att Nadim ska vakna upp till fred och demokrati i morgon, synd att alla poliser inte har samma inställning.
-Pettersson säger det klassiska “Ett land har alltid en armé – sin egen eller någon annans”, vi har haft tur hittills men det kanske inte varar i evighet.

Julgransflygningar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to ““Ett land har alltid en armé – sin egen eller någon annans”

 • Tony

  Tog Nadim med sig familjen eller frun, eller var det bara han
  som lade benen på Ryggen 0ch satte sig i säkerhet?

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  På twitter för han mest spö vill jag säga.

  Gilla

 • Hanna

  Kan man inte klaga på något annat kan man alltid klaga på en julgran. Själv har jag inget emot vårt försvar, eller emot julgranar. Uppskattar bägge!

  Gilla

 • Thor

  Det är nog mest den lristna symbolen julgran som herr Ghazale vänder sig emot. För min del hade herr Ghazale lämpligen flytt till Saudi-Arabien. Jag vill inte ha honom här.hiex66@gmail.com

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Jag vill okså bära vapen ,eftersom svetsarn och hans anhang har gjort att man känner sig inte trygg längre i Sverige. Skall det vara så i sossarnas paradis..AVGÅ DIN SVAMLANDE NOLLA ,AVGÅ FÖR BÖVELEN NU.Avgå avgå avgå Hoppas att du fattar det nu.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: