Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram


BROTTSLIGHET. -Pettersson misstänker att Säpo, polisen, Facebook, Twitter med flera inte har dit med sådant här. De är upptagna med att jaga pensionärer som kritiserar invandringen.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram

 • Olof.p

  Lille gubben, det nog dags att avgå. Nu när gammelmedia skriver om det som alternativmedia har skrivit om i 20 år, är det många som är heligt förbannade. Det finns stor risk att du slutar som Palme.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Det är skillnad på Palme och Löfvén. Även om Palme retade upp en del svenskar så retade han upp andra länder. Löfvén retar nog bara upp svenskarna. Har svårt att tro att Danska eller Norska säkerhetstjänsterna ska skicka någon hitman till Löfvén.

   Gilla

 • volse

  Idioten är lika välkommen som en varböld i röven.

  Gilla

 • Golonka

  Tack för att ni valde Sverige!

  Gilla

 • Stadshuset i Minsk

  Varför betecknas invandras barn som en förtjänst? Anser makthavarna att svenskarnas egna barn inte har samma överlägsna egenskaper som utlänningarnas barn?

  Är makthavarna anhängare av rasbiologi? Anser makthavarna att vissa raser är mer värdefulla än andra? Ställer sig makthavarna bakom en ideologi som innebär att högt värderade raser tillåts överta länder som bebos av lågt värderade raser?

  Gilla

 • peter

  Jag röstade in SD 2010 och ja röstade även på SD 2014 men på grund av SD mediepolitik där dom älskar att bli förnedrade av Fale News SVT så kan jag inte rösta på SD, SD har fått storhetsvansinne och svikit sina kärnväljare, skäms SD, nu är ja med eller afs, SD är skitstövlar som skiter på sina kärnväljare.

  Gilla

  • Holden

   Lycka till med dina 0,3%. Förresten, var gömmer sig AfS nuförtiden?

   Gilla

   • Maja 2

    Peter har rätt i det han säger. Även jag är arg för många saker gällande SD men i det här politiska läget Sverige befinner sig i måste jag rösta på SD.

    Gilla

   • Stadshuset i Minsk

    Jag röstade på Alternativ för Sverige i riksdagsvalet. Och jag är nöjd med min röst.

    Att Alternativ för Sverige inte kom in i riksdagen betyder inte att min röst var bortkastad. Alla röster räknades och redovisades. Min röst redovisades tillsammans med alla andra andra röster för Alternativ för Sverige, och på så sätt har jag visat vilken politik jag önskar. Ju fler röster Alternativ för Sverige får, desto större blir trycket på övriga partier att ta hänsyn till dessa väljare.

    Socialdemokraterna vill ju vara Sveriges dominerande parti, och för att behålla makten, så kan Socialdemokraterna inte strunta i väljarna alltför mycket. När Socialdemokraterna tvingas anpassa sig efter väljarnas önskemål, så kan det hända stora saker i svensk politik. Med min röst på Alternativ för Sverige, så har jag gett mitt lilla bidrag för att pressa övriga partier att hejda invandringen. Och det önskemålet har jag uttryckt kraftigare än jag hade gjort med en röst på Sverigedemokraterna.

    Gilla

  • jr

   Nja, skitstövlar vet jag inte, för eftergivna och mjäkiga har dom däremot definitivt blivit. Och abortmotståndet vid förra valet, det förlorade dom en hel#etes massa röster på. Tyvärr.
   Så upp till Jimmie och gänget och visa att ängsligheten och pk-ismen inte har smittat av sig och ut och tala om läget i Sverige. Med dess rätta namn. En spade är en spade, inte ett gräv verktyg. Lika lite som en detonerad terrorbomb är ”skadegörelse”.

   Gilla

  • grunehetgrot

   Konsekvensen av att vi i Sverige inte har någon opposition blir att det inte finns något parti i Sverige att rösta på om man inte gillar den sittande S.K. regeringen. Jag tänker inte rösta.

   Gilla

 • Hakan

  Pensionsräddare levererar! Man undrar vad 7klövern ser hos dessa vider!

  Gilla

 • Kungen

  Är det någon som tror på skitsnacket längre ??

  Gilla

 • Tore

  Vänstern och dess anhängare är slutet för Sverige om inte sd tar över inom en snar framtid.

  Gilla

 • Arne Kjellberg

  …..och vad är det för språk han talar?

  Gilla

 • Arne Kjellberg

  …..och hur mycket i förtjänst räknar man med här? Att han skjuter några andra gangsters eller att han börjar jobba i åldringsvården?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: