Stäng

Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram

BROTTSLIGHET. -Pettersson misstänker att Säpo, polisen, Facebook, Twitter med flera inte har dit med sådant här. De är upptagna med att jaga pensionärer som kritiserar invandringen.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram

 1. Lille gubben, det nog dags att avgå. Nu när gammelmedia skriver om det som alternativmedia har skrivit om i 20 år, är det många som är heligt förbannade. Det finns stor risk att du slutar som Palme.

  1. Det är skillnad på Palme och Löfvén. Även om Palme retade upp en del svenskar så retade han upp andra länder. Löfvén retar nog bara upp svenskarna. Har svårt att tro att Danska eller Norska säkerhetstjänsterna ska skicka någon hitman till Löfvén.

 2. Varför betecknas invandras barn som en förtjänst? Anser makthavarna att svenskarnas egna barn inte har samma överlägsna egenskaper som utlänningarnas barn?

  Är makthavarna anhängare av rasbiologi? Anser makthavarna att vissa raser är mer värdefulla än andra? Ställer sig makthavarna bakom en ideologi som innebär att högt värderade raser tillåts överta länder som bebos av lågt värderade raser?

 3. Jag röstade in SD 2010 och ja röstade även på SD 2014 men på grund av SD mediepolitik där dom älskar att bli förnedrade av Fale News SVT så kan jag inte rösta på SD, SD har fått storhetsvansinne och svikit sina kärnväljare, skäms SD, nu är ja med eller afs, SD är skitstövlar som skiter på sina kärnväljare.

   1. Peter har rätt i det han säger. Även jag är arg för många saker gällande SD men i det här politiska läget Sverige befinner sig i måste jag rösta på SD.

   2. Jag röstade på Alternativ för Sverige i riksdagsvalet. Och jag är nöjd med min röst.

    Att Alternativ för Sverige inte kom in i riksdagen betyder inte att min röst var bortkastad. Alla röster räknades och redovisades. Min röst redovisades tillsammans med alla andra andra röster för Alternativ för Sverige, och på så sätt har jag visat vilken politik jag önskar. Ju fler röster Alternativ för Sverige får, desto större blir trycket på övriga partier att ta hänsyn till dessa väljare.

    Socialdemokraterna vill ju vara Sveriges dominerande parti, och för att behålla makten, så kan Socialdemokraterna inte strunta i väljarna alltför mycket. När Socialdemokraterna tvingas anpassa sig efter väljarnas önskemål, så kan det hända stora saker i svensk politik. Med min röst på Alternativ för Sverige, så har jag gett mitt lilla bidrag för att pressa övriga partier att hejda invandringen. Och det önskemålet har jag uttryckt kraftigare än jag hade gjort med en röst på Sverigedemokraterna.

  1. Nja, skitstövlar vet jag inte, för eftergivna och mjäkiga har dom däremot definitivt blivit. Och abortmotståndet vid förra valet, det förlorade dom en hel#etes massa röster på. Tyvärr.
   Så upp till Jimmie och gänget och visa att ängsligheten och pk-ismen inte har smittat av sig och ut och tala om läget i Sverige. Med dess rätta namn. En spade är en spade, inte ett gräv verktyg. Lika lite som en detonerad terrorbomb är ”skadegörelse”.

  2. Konsekvensen av att vi i Sverige inte har någon opposition blir att det inte finns något parti i Sverige att rösta på om man inte gillar den sittande S.K. regeringen. Jag tänker inte rösta.

 4. …..och hur mycket i förtjänst räknar man med här? Att han skjuter några andra gangsters eller att han börjar jobba i åldringsvården?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: