Stäng

Har Expressen upptäckt att islam tar steg för steg?

ISLAM. Jag brukar skriva att det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Nu verkar det som Expressen yrvaket tittar upp och publicerar en debattartikel av Björn Söder som varnar för radikal islam. Wahhabismen är ett växande hot mot vår frihet. Radikal islam kan i det sekulära Sverige spridas i ett slags religiöst vakuum. Via mångmiljonbidrag har Saudiarabien inflytande över var fjärde moské i Sverige. Detta bör oroa oss alla, skriver Björn Söder, Sverigedemokraterna i Expressen.

-Pettersson håller inte riktigt med, jag anser att all islam är radikal och att vi har facit för det.

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 reaktioner på “Har Expressen upptäckt att islam tar steg för steg?

 1. Dagens politiker är så samhällsfrånvänd , de är inte kapabla att inse problemen . Förr var politiker bildade eller skaffade sig bildning . I dag göds de genom våra skatter , de statliga partistöden . De behöver då inte bry sig i oss . De behöver inte luska fram kompetens . De behöver inte ha ett brett folkligt stöd där det finns intelligens . De behöver bara ha Ja – sägare runt sig . Mvh Sjöström

 2. Jag har skrivit till politikerna i Katrineholm och KatrineholmsKuriren beträffande ”Jihad i tre steg”. Men som i fallet med Petterssons påpekande under lång tid är det ingen politiker som bryr sig! Tilläggas bör att även KatrineholmsKuriren visat sitt ointresse. Vi vet ju att vi ska vara
  naiva och tro att allt ordnar sig bara vi inte lider av islamofobi: Dock är det ju inte krav på våra ”kulturberikare” att inte lida av kristofobi. För att ytterligare stöta sig med PK-maffian – vad har de som kommer till vårt land för ”värdegrund”? En fråga: Vet Mikael Damberg vilken värdegrund som våra kära ”brottslingar” har i sitt kulturella bagage? jag har också arbetat i Iran och sett kvinnorna som visat mer och mer av sig själva. Detta trots våran ”feministiska regering ”och dess besöki Iran – vilket feministiskt skämt! Nu tillbaka till ”Jihad i tre steg” – var det inte Morgan Johansson som sade i ett tal för några år sedan ”Vi ska utrota kristendomen i det här landet”? Har inte även familjen Löfven varit inblandad i arbete med muslimsk förening – kan det vara infiltrering på högsta nivå? Sedan har vi ju den socialdemokratiska ”tro och solidaritet” som hjälpt till med ”Jihad i tre steg”?

 3. Ja Pettersson. Efter att ha varit i Libanon 86/87 så började jag så smått inse att det vi varit itutade sedan barnsben att hotet kommer från öst inte stämmer.
  Hotet kommer från en religiös doktrin med sitt ursprung på järnåldern så fanatisk att vi i vårt moderna samhälle har svårt att förstå och värja oss mot dess bestialitet

 4. För första gången i världshistorien påstås det nu att konsumtionen till julhelgen kommer att gå ned en aning. I och för sig en positiv nyhet. Om det nu stämmer visar sig väl efter jul, antar jag. Denna helg´s konsumtions-beteénde är rent grotesk, enl. min mening. Men vad värre är, så kan det ju också hänga ihop med anpassningen till muhammed´s irrläror. Och då blir ju reflektionen genast av en annan art.

 5. Vinterfest,vintermust,borttagna kors på kyrkor som såldes som juldekorationer.Ikeas fjantande och Åhlens fjantande med julprydnader som inte skall vara julprydnader ??Allt för att inkludera islam som inte ens firar jul.Hur tänkte dom där ?

 6. Om inte våra politiker snart börjar agera mot moskéerna så har vi snart en ohållbar situation i landet och att då stå och säga att vi såg det inte komma, det går inte. Varningssignalerna har redan varit tillräckligt många.

  Såtillvida man inte vill ha denna utveckling!

 7. Och ingen av dem vill läsa Expressen eller annan Ljug media,
  så jag förstår inte medias vurmande för Islam?

 8. Sverge är ett gammalt kristet homogent samhälle, med mäniskor som tillför språket, nyheter, visdom, även ett samhälle av tilltro, gemenskap
  Islam har inget i vårt lilla land att göra
  Inte heller i väst
  Farligt om denna religion och idiologi breder ut sig, se folk vad som redan sker i Sverige

 9. De inte bara ’tar’ steg för steg, deras steg särbehandlas positivt och premieras och finansieras bl a av SVENSKA skattemedel!

 10. Hade myrinvasion i sommarstugan. Köpte ett nytt myrmedel som dödar direkt. Men varför lägga ut lite här och där i huset. Myrstacken ligger ju en bit från huset och jag kallar den Rosenbad, bara att hälla på skiten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: