Är det så konstigt Anders?


MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg uppskattar inte att någon talar om sanningen. Kalligrafi i avföring på toalettpapper är väl precis vad herr Lindberg med kollegor sysslar med till vardags på jobbet, frånsett kalligrafin som nog är en lite för svår konst. 

-Pettersson har aldrig läst något av Peter Handke men kan ändå tycka att han förtjänar dubbla Nobelpris, för dessa kommentarer.

Om jag förstått det hela rätt så har Handke fått Nobelpriset i litteratur för sina litterära förtjänster och inte för sina eventuella politiska åsikter, men det är kanske svårt att förstå för Anders Lindberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Är det så konstigt Anders?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: