Stäng

Är det så konstigt Anders?

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg uppskattar inte att någon talar om sanningen. Kalligrafi i avföring på toalettpapper är väl precis vad herr Lindberg med kollegor sysslar med till vardags på jobbet, frånsett kalligrafin som nog är en lite för svår konst. 

-Pettersson har aldrig läst något av Peter Handke men kan ändå tycka att han förtjänar dubbla Nobelpris, för dessa kommentarer.

Om jag förstått det hela rätt så har Handke fått Nobelpriset i litteratur för sina litterära förtjänster och inte för sina eventuella politiska åsikter, men det är kanske svårt att förstå för Anders Lindberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Är det så konstigt Anders?

  1. Vad jag förstår fick väl Handke Nobelpriset i litteratur och inte Nobelpriset i ledarjournalistik/svammel ?

  2. Finns förmodligen ingen mer än Anders Lindberg själv, som förstår något av det han skriver.

  3. Sanning och verklighet svider för vår journalistkår, är totalt ointresserad av nobel och dess priser men denna man (Peter Handke) måste jag bara respektera.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: