Är demokratiministern fullständigt galen?


INRIKES. Eva Nordmark (S) tillträdde som arbetsmarknadsminister den 10 september 2019 och nu har vänsterpartiet begärt  misstroendevotum mot henne, för något hon inte har varit med och påverkat, vilket M, KD och SD stödjer.

Demokrati- och Kulturminister Amanda Lind (MP) Bild Johan Wessman, News Øresund, Malmö, CC BY 3.0.

Demokrati- och Kulturminister Amanda Lind har tidigare hyllat islamisten Mehmet Kaplan för att han med andra varit mp-pionjärer, hjältar, som har kämpat varje dag för att förverkliga Miljöpartiets politik för miljö och klimat, demokrati, jämställdhet och rättvisa.

Nu skriver demokratiminister Amanda Lind (MP) på Facebook att våra grannländer och moderaterna samt Sverigedemokraterna är nazister.

”Det är dags att sluta förvånas över vad Moderaterna är beredda att göra för makten. De förblir ett gammalt högerparti som den här veckan har valt sina egna opinionssiffror före minoriteters, kvinnors och hbtq-personers rättigheter. Att Hédi Fried idag ska behöva påminna Ulf Kristersson om hur det gick för Tyskland när man började samarbeta med auktoritära partier blir det slutgiltiga beviset på att de sista smulorna av anständighet som fanns kvar har lämnat Moderaterna.

Den regeringen som jag är väldigt stolt att representera bildades JUST på grund av detta. För att välja en annan väg än så många av våra grannländer. Visa att här i Sverige står vi upp för människovärdet och demokratin in i det sista. Centerpartiet och Liberalerna gjorde något historiskt och hedervärt när de valde den vägen.

Det smärtar mig att antalet partier som står upp för demokratins grundbultar blir allt färre. Det mest anmärkningsvärda i allt detta är trots allt inte att Ulf Kristersson är beredd att ta makten med hjälp av Sverigedemokraterna. Det är hur samvetslöst han förvaltat förtroendet från en förintelseöverlevare.

Att Hédi Fried ska behöva se historien upprepas framför hennes ögon och själv berätta om det i media – jag finner inte ord. Jag undrar hur Ulf Kristersson kan se sig själv i spegeln.”

-Pettersson säger att det hjälper inte att försöka avsätta enstaka ministrar, hela regeringen måste bort. De är fullständigt galna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


27 responses to “Är demokratiministern fullständigt galen?

 • ThePeter

  Märkligt att Amanda Lind ser alla andra än hennes gelikar som nazister….. ………eller inte. Hennes syn har kristalliserat sig eftersom hon numera står främst i komunistledet och trivs där, här kan hon leva ut sin dröm.
  Att hennes komunistiska demokrati inte bejublas av övriga världen är nåt som hon inte förstår……… snacka om en liten människa.

  Gilla

 • Bosse S

  En demokratiminister som kallar sina politiska motståndare för nazister bör snarast avgå. Hon är en synnerligen odemokratisk minister. Hon borde även polisanmälas.

  Gilla

 • Bayreuth

  ”De förblir ett gammalt högerparti”.
  Moderaterna har inte varit ett högerparti sedan Boman slutade.

  ”Visa att här i Sverige står vi upp för människovärdet och demokratin in i det sista”.
  Jo, nog blir in i det sista, om Lind & c:o får hållas. De är ju fast beslutna att driva Sverige rakt åt häcklefjäll.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Nazisterna i Tyskland började sin förföljelse med att peka ut en speciell grupp. Är det något som SD gör? Jag har inte sett att SD pekar ut en speciell skadlig grupp utan SD tycks acceptera alla oavsett deras åsikter eller bakgrund. Det finns ett parti i Sverige som klart utmärker sig med nazistiska tendenser och pekar ut en misshaglig grupp som de kallar både rasistisk och nazistisk.

  Gillad av 1 person

 • Kurt

  Vad ha Judarna gjort dig för Illa?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  En minister som inte kan respektera demokratin och visa värdighet ut mot Sveriges alla medborgare/väljare.

  Ska naturligtvis inte vara demokratiminister. Här har det blivit helt tokigt.

  Gilla

 • Bajen666

  Hon måste lukta hemskt….tänk att inte kunna tvätta håret på flera år….fy vad äckligt.

  Gilla

 • T

  Det är inte mycket som sitter under skatboet hon bär på huvudet, troligtvis bara en minimal hönshjärna!

  Gilla

 • Maurice

  Amanda Lind är miljöförstöring. Tröttsam att titta på. Famlar efter sjuka liknelser. Drar nazists o rasist kortet när man inte tycker som henne. Svenska folket är trötta o sönderbeskattade! Svetsaren avgå f-f!

  Gilla

 • Erling

  Finns det någon minister i vår ”regering” som man ta på allvar?

  Inte har jag upptäckt någon än i alla fall!

  Gillad av 1 person

  • Kurt

   Man ska ta dessa pausclowner på djupaste allvar, med tanke på allt skit de hitta på!

   Gilla

  • Stefan SH

   Jag tycker Ann Linde är OK. Pratar rakt, dock även hon behöver hålla sig till det rätta linjen, så klart.
   Amanda Lind skämmer ut sig och hela Sverige! Trode mer om henne. En dum inkompetent person, med ett dolt, för stort självförtoende.
   Borde skämmas, packa och dra, gärna tillsammans med de mesar till män i Regeringen.

   Gilla

 • blabaris

  istället har de gjort äldre – sjuka och handikappade rättslösa och bostadslösa och utförsäkrade till förmån till hbtq – nyadel.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Snälla, kan inte kalifatet komma nu! Jag orkar snart inte längre!

  Det ska bli så otroligt befriande när alla galna fruntimmer som har kört det en gång så fina landet Sverige i botten bara försvinner ur det offentliga, in i varsin burka!

  Måtte alla män i Sverigeistan förlåta mig för att jag har försökt kämpa emot!

  Leve Kalifatet! Där vet dom hur judar, kvinnor och bögar skall behandlas, flator har dom aldrig hört tala om! Vad är problemet?

  Gilla

 • Zero8

  Hon har ett skatbo på huvet och hur det är på insidan kan vi bara gissa
  Hon sitter i regeringen med ett parti som har i sin ryggsäck Baltutlämningen, Tvångs steriliseringen samt 14 st koncentrationsläger mellan 1942-1948

  Gilla

  • Nisse

   Och chefen för koncentrationslägren var nämligen Tage Erlander. Snacka om brunt förflutet och alla människors lika värde. Sossarnas förflutna är så ruttet och förljuget så man blir spyfärdig. Dom räddade oss från kriget säger många äldre sossar idag, javisst genom bekostnad av våra grannländer och att fjäska för nazisterna. Att någon överhuvudtaget kan komma på idén att rösta på sossarna visar ju bara på hur stor del av svenska befolkningen är fullständigt intelligensbefriad.

   Gilla

 • centurion

  Amanda med skatboet ska komma ihåg att idioten Stefan leker statsminister med stöd av extremist-partier som kommunisterna, centern och muslim-kramarna(mp). Och alla kan ju se det katastrofala resultatet…
  Men visst är det läskigt att ju mindre stöd ett svensk-fientligt parti har, desto mer makt över massornas färd mot avgrunden…

  Gilla

 • Thor

  En enorm oförskämdhet från.Hedi Fried mot det land som gett henne en fristad. Får man bete sig hursomhelst för att man blivit förföljd tidigare i livet?

  Gilla

 • ossie

  I första hand så är det ju Svetsaren som borde misstroendeförklaras. Den maktgalne dåren som håller på att förstöra hela vårt land.

  Gilla

 • Nisse

  Det är klart att det måste sätta sig i huvudet att gå omkring med ett skatbo på skallen hela dagarna. Fågelskit är ju rätt så frätande. En minister som klär sig och ser ut så där är en stor skam, men idag har dom ingen stil och finess. Riksdagen ser ju ibland ut som Kiviks marknad. Det hade aldrig fått förekomma på Sveriges sista statsminister, Tage Erlander.

  Gilla

 • Svenskarna Först

  Här är något för marodörpartisten och sopsäcken Lind att bita i:
  Facebook döms till rekordböter i Ungern – lockar med falsk information
  https://www.svt.se/nyheter/ungern-ger-facebook-rekordboter-for-att-vara-gratis

  Gilla

 • per22

  Inte konstigt att Sverige av våra grannländer blir betraktat som totalhavererat, med sådana extremister som regeringsföreträdare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: