Aftonbladet fortsätter den kommunistiska linjen på kultursidorna


MEDIA. Den öppet kommunistiska Åsa Linderborg slutar som kulturchef på Aftonbladet, ersättare blir socialdemokraten Karin Pettersson som varit politisk chefredaktör på Aftonbladet, innan Anders Lindberg tog över. 

Karin Petterssons uppgift blir inte kulturen utan att driva opinion för socialdemokraterna. Säga vad man vill men LO som äger 9 procent av Aftonbladet verkar helt styra tillsättningen av chefer trots att den norska koncernen Schibsted-koncernen äger 91 procent, men de är väl nöjda eftersom Aftonbladet gör hyfsad vinst.

För övrigt är Fredrik Virtanen, mångårig kollega till damerna ovan på Aftonbladet tills MeToo kom i mellan, tillbaka som krönikör, nu på Expressen där han i princip sågar sitt gamla jobb och det nya.

Om Fredrik Virtanen på bloggen…

-Pettersson tycker journalistiken liknar politiken, det är ett gäng kompisar och bekanta som far ut och in och ordnar jobb åt varandra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


6 responses to “Aftonbladet fortsätter den kommunistiska linjen på kultursidorna

 • Nicklas

  Låt de hållas. De bara gräver sin egen grav djupare och djupare. Ingen idag fritt tänkande människa läser skiten ändå.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Skrämmande att alla svennar lämnar cookies på aftonbladet.se, förresten den enda ”nyhetssidan” godkänd av Kriminalvården Asptunas lärcentrum (styrd av hijaber gift med f.d fånge) .

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Så lite reklam för ”Våren på SVT”…….

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Om många debattörer och politiska tyckare måste man fråga sig:

  Hjälper de till med lösningen eller tillhör de problemet?

  Gilla

 • ossie

  Aftonkloakens kulturredaktion består ju av rena avgrundkommunister som Petter Larsson och M Aagard Åsa Linderborg är ju en kommunist som borde höra hemma i Nord Korea. Härligt träsk att ta över av en Socialdemokrat.

  Gilla

 • Svenskarna Först

  Ena rödskallen byts bara mot den andre. Samma stalinsvans som vanligt på Analbladet

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: