Vänsteraktivist om sexköparna


Joakim Medin heter en författare som de senaste dagarna fått chansen att i medierna göra reklam för sin bok ”Thailandsvenskarna”.

Boken handlar om de män som reser till Thailand för att köpa sex och som i boken pekas ut som svettiga, berusade, antifeminister och Sverigedemokrater.

I boken, som jag inte tänker läsa, ägnas tydligen ett antal sidor åt Jimmie Åkessons familjs besök i Phuket 2018 och då ställs frågan vad syftet är med boken och om den är ett inslag i jakten på SD:s kopiösa framgångar?

Samnytt tar upp detta i ett inlägg, men det finns kanske anledning att beskriva vem denne Joakim Modin är för figur.

På hans twitterkonto hyllas hans bok av vänstertabloiden ETC som står så långt ut på den politiska skalan man kan komma och Unizon (f.d. Sveriges kvinnojourers Riksförbund) som skriver så här på sin webbsida: ”Ingen går fri från mäns våld, oavsett kön och ålder…//…Att vara feminist är att agera, politiskt och i vardagen, för att uppnå ett jämställt samhälle”. På sin egen hemsida beskriver Medin sig själv med bl.a. dessa ord: ”Jag granskar även högerpopulism, högerradikalism och nationalism både i Sverige och i omvärlden. Sedan länge bevakar jag den politiska utvecklingen i Ungern och 2018 kom min andra reportagebok Orbánistan – Rädsla och avsky i det illiberala Ungern om den ungerske premiärministern Viktor Orbáns politik, som blivit ett föredöme för högerpopulister i Sverige och Europa”

Vi har tveklöst att göra med en vänsteraktivist och därmed får vi en klarare bild över att han i boken beskriver sexköparna i Thailand som sympatisörer till Sverigedemokraterna.

Lite belägg för detta får vi i detta inlägg från februari i år där det visar sig att Medin haft kontakter med AFA och att han var inblandad i våldsamma demonstrationer mot den ungerska regeringen i Budapest för cirka ett år sedan. Även om Medin hävdar att han ”bara” föreläste för den våldsbejakande vänsterorganisationen AFA och att dessa betalade för denna, kan ni själva se reaktionen framför er om exempelvis Rebecca Weidmo Uvell föreläste framför en sal full med NMR:are.

Om man nu som Joakim Medin hyllas för att ha nämnt Sverigedemokrater i samband med sexturism i Thailand, bör alla veta att den sexturismen existerat långt innan SD kom in i Riksdagen och förmodligen långt innan SD ens bildades som parti. Den ideella föreningen Swedwatch publicerade 2008 en rapport om sexturismen i både Thailand och Brasilien där man hämtat uppgifter så långt tillbaks i tiden som 1996. I det här dokumentet från Malmö högskola från får vi veta att sexturismen i Thailand tog fart på 60-talet när stora amerikanska militärstyrkor var placerade i landet och att de på 70-talet ersattes av sexturister från främst Europa och Japan.

Nu väntar vi på att någon kvinnlig vänsteraktivist wallraffar de medelålders och gamla kvinnor som söker kärleken bland unga afrikaner i Västafrika eller som tvingas till sig gratis sex av ensamkommande barn från Afghanistan.

I den bästa av världar fanns givetvis ingen sexturism, eller rättare sagt, behövdes ingen sexturism. Det vi ändå ska ha i åtanke är att alla som betalar dyrt för att åka hela vägen till Thailand för att få sällskap är inte bara snuskgubbar som är ute efter några minuter mellan lakanen. Det finns ensamma män som av flera orsaker aldrig träffar någon att älska och som kanske inte ens är ute efter sex, utan bara sällskap de veckor som de besöker landet. Samma skäl hittar man säkerligen bland de 60-åriga damer som reser till Gambia för att hitta den rätta 20-åringen att gifta sig med.


21 responses to “Vänsteraktivist om sexköparna

 • Cirkusen fortsätter.

  Hoppas han sätts på Thailands lista över personer som vanärar Thailand, deras ärliga befolkning och deras kung.

  Thailand består av en av världens bästa människor, som försöker/gör allt för att leva ett liv i harmoni och fred.

  Att genom förtala Thailand och thailändare, så spottar denna, Joakim Medin, thailändarna i ansiktet. 😡

  Thailand 🇹🇭
  🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Gilla

 • Ytan

  Han blev intervjuad i tv4 en dag och dagen efter lagade dom thailändsk mat ..För att kompensera. …samma sak i svt……jag håller koll på sådant.

  Gilla

 • Ponnsan62

  Jag tycker den idioten ska skriva en bok om alla taxibilar som står och väntar på sin tur i visa bostadsområden runt stockholm !
  Eller skriv en bok om alla finna killar som lever i Thailand med flickvän eller fru .Dessa fina killar tar hand om derras barn så dom kan gå i skolan.
  Det finns många inte bara Svenska killar..
  Läg inga pengar på denna Boken för han vet inte vad. han skriver om…En nörd utan hjärna tycker jag

  Gilla

 • Tony

  Nej om det kommer inte vänsterhycklarna att tala om.

  Gilla

 • Notimam

  Han kan ju skriva om Svenska batikhäxor som köper Afghanska ensamkommande barn istället.

  Gilla

 • Hajo

  Alltså… Feministiska Sossar och Vänster-individer är Värst av Alla i Alla kategorier.
  Vare sig det handlar om tafsning, våldtäkt, korruption eller rena bedrägerier…

  Det såg man inte minst i meetoo meetoo…

  Droger, kriminalitet, överfalls våldtäkter, gruppvåldtäkter, misshandel o rån är en andra grenar där Sossarna och Co ökat med flera 1000% sedan 70-talet.

  Det är bara att googla valresultat 2018, så ser man var det röstas Rött

  Gilla

  • Hajo

   Jag glömde bilbränder, skjutningar, butiksrån, falska identiteter , fascism, nazism, islamism, stödjande och godkännande av terrororganisationer , hedersvåld mmm..

   Gilla

 • Realist

  Bara en sak att säga om detta, använde ofta denna ”parafras” som ung !

  DEN SOM SA DET HAN VA DET !!!

  Gilla

 • Billy Boy

  Joakim Medin har av någon anledning totalt missat några sossar som råkade avslöjas med sina sexuella utsvävningar på hemmaplan här i Sverige i stället för i Thailand …

  (S)-politikerna (2 st) köpte sex i LO-bostad.

  Männen kandiderade för S till fullmäktige i valet 2010. Togs på bar gärning när de hade sex med prostituerade.

  Polisen slog till mot männen i ett LO-förbunds övernattningslägenhet.

  Nu har en av männen åtalats, den andre har dömts till dagsböter.

  ”DET VAR EN FYLLEGREJ” Politikern hämtade upp de båda prostituerade kvinnorna på Malmskillnadsgatan. Här blev de observerade av polisens spanare – som sedan följde efter sällskapet till en lägenhet ägd av ett LO-förbund.

  Männen från Mellansverige åkte i juli till Stockholm för att delta i arbetet med valupptakten. Efter några möten gick de på krogen och blev rejält berusade.

  Strax efter klockan två på natten observerade polisens spanare en av dem på Malmskillnadsgatan. Polisen följde efter. Mannen gick fram till två UTLÄNDSKA prostituerade kvinnor och gjorde upp sexköpen.

  Via en bankomat tog de sedan en taxi till en övernattningslägenhet, som tillhör ett LO-förbund, i centrala Stockholm.

  Polisen följde hela tiden efter. Strax efter klockan tre på natten gick spanarna in i LO-lägenheten. Dörren var olåst så poliserna gick in.

  Den ene socialdemokraten stod naken medan en prostituerad kvinna utförde oralsex på honom. Den andre mannen låg i en säng tillsammans med en avklädd kvinna.

  De hade betalat 1 000 kronor till kvinnorna som inte är folkbokförda i Sverige. (Publicerat 19 aug 2010)

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7639182.ab

  Riksdagsman i fylleskandal. Fördes bort i kalsonger av vakter.

  Svårt berusad raglade riksdagsledamoten Per Svedberg (S) fram till kollegans dörr och bankade.

  Han hade tagit av sig byxorna och sägs ha skrikit sexkrav till den panikslagna socialdemokratiska riksdagskvinnan.

  – Jag har ingen magsäck längre, förklarar han sin kaotiska fylla efter julfesten i riksdagshuset. (Publicerat 18 dec 2009)

  Läs mer på:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6310034.ab

  Gilla

 • Soja

  Det är nog enkelt. Thailändskorna tycker inte om de fula vänstermänniskorna så de väljer höger 🙂

  Sojapojken

  Gilla

 • ruben

  Varför använder man inte bortförklaringar i det här fallet kan jag undra. De har levt i psykosocial utsatthet t.ex? Inte för att det är en sann förklaring utan för att vara konsekvent. Att blanda in viss politisk tillhörighet med sexmissbrukare och sexköpare känns inte seriöst. Det krävs nog en väldigt omfattande och komplex vetenskaplig undersökning innan man kan dra såna slutsatser. Det verkar vara ett beställningsverk för regeringspolitiker.

  Gilla

 • Tore

  Kommer nästa bok handla om feta överåldriga kossors resor till Gambia, Joakim Medin!
  Du är ingen man du är en feminin mans pajas, du skämmer ut riktiga män.

  Gilla

 • centurion

  Svenska staten – alltså i förlängningen vi skattebetalare – ägnar sig åt Traffiking och Finansiering av Hor-hus-marknaden. Hur kan nu det komma sig då ? Jo, man importerar kåta Afghan-hannar som sedan levereras till utsvultna, sexuellt ratade, medelålders vänster-kärringar. Dessa Skenbart empatiska figurer som påstår sig värna om dessa Baaaarn utnyttjar sedan sina skyddslingar och får samtidigt BETALT för sin ljusskygga verksamhet. Hur f-n är man skapt i skallen för att rösta fram en sådan Regim / Junta ?

  Gilla

 • Kent

  Intervjuar han sin politiske frände Kjell Bergqvist i Thailand?

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Träffsäker som vanligt Stefan. Mycket bra skrivet .

  Gilla

 • Svenskarna Först

  Men svenska (äldre) kvinnors sexresor till Gambia (för yngre män) är okej? Jämställdhet, fy f_n för äckelfeminismen!

  Gilla

 • ponnsan62

  Han skriver skit om svenska män!
  Vad vet han dom flesta Svenska män i Thai
  land dom är skytsamma och repekterar Thailänska folket!
  Jag är från Thailand själv så jag vet!
  Det finns alltid några som inte är ok…Och det är av min erfarenhet 0.2 procent.
  Så den killen kan köpa en spade

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Herr Medin fick inte ens till sitt lilla köp av ” happy ending” i Bangkok eller någon annan del i Thailand, därför skyller han på andra ”män” för sitt misslyckande. Tyvärr är det avslöjat av alla andra i hela Thailand, ett land för 2 kön inte som det landet han lämnade med flera odefinierade kön

  Ska skicka detta till polarna i Thailand och fråga om detta är sanningen bakom det hela, eller om det är ett påhittat falsarium av en misslyckad hen som ej fick till ett happy ending. Dom kommer att skratta gott åt detta

  Och detta med att hen ska vara journalist kommer dom att skratta mest åt tror jag

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Glömde att skriva, tumme ner och man misslyckades med att få en happy ending i Thailand av alla ställen

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: