Knivattack i Haag, flera skadade

BROTTSLIGHET. Flera personer har blivit knivskurna i centrala Haag, rapporterar nederländska medier. Händelsen tycks ha skett i ett varuhus och ett stort polispådrag pågår på platsen, på en av stadens huvudgator, rapporterar etermediebolaget NOS. Mängder av människor är i omlopp i centrum med anledning av Black Friday-handeln.

Omständigheterna beskrivs ännu som oklara. Polisen söker efter en man som tros vara mellan 40 och 50 år gammal, rapporterar tidningen De Telegraaf.

De tre personer som skadades vid knivdådet i centrala Haag på fredagskvällen är samtliga minderåriga, uppger polisen i Haag på Twitter. De tre ungdomarna befann sig vid shoppingstråket samtidigt som Black Friday-rean pågick.

Vid 23.45-tiden letar man fortfarande efter den misstänkte gärningsmannen som uppges vara mellan 45 och 50 år gammal, svarthåtig och svartklädd med joggingbyxor.

-Pettersson säger att det är bra drag i dag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Knivattack i Haag, flera skadade

  1. Läste i en finsk tidning att polisen söker en afrikan. Men det vet ni nog redan. SVT har säkert haft det i sin kvallsnyhet.

  2. kniv attack i london och haag och en skarp bomb hittad i gbg ägd av en is ”återvändare” slumpen ???

Kommentera