22 thoughts on “Adam Marttinen (SD) – debatt mot Linda Snecker (V)

  1. Ni får ursäkta mej,men denna kvinna,kärring äcklar mej,tänk o sitta o äta frukost med henne o höra hennes det första man gör på morgonen, vilken skräckupplevelse!!

  2. En kärring som höjer rösten på ett osmakligt sätt, lönnfet och extremt okvinnlig. Hon borde hoppa mer käpphäst och på så sätt bränna fett.
    Jag har också hört att fysisk aktivitet kan göra en människa smartare.

    Hoppa på lille flickan! Fortare! Högre!

  3. Tidigare fanns det speciella låsta rum för sådana, nu sitter dom i riksdagen ?

    Vad har hänt, är det något fel med en vanlig evolution av mänskligheten ?

  4. Det ter sig för mig främmande hur den kvinnan har hamnat bland de folkvalda.
    Man fordrar faktiskt lite mer av riksdagen, än att sådana som hon bluddrar om overkligheten och bara kastar ur sig irrelevanta beskyllningar.
    Jag vill se fler av verklighetens människor, inte de som bara kan vräka ur sig otrevligheter.
    Vänsterpartiet tillhör den ”koalition” som ställt till de problem som Sverige nu står inför, därför är det dags att se hur läget verkligen är.

  5. Vår talman låter som en kvinna, det kan han nog inte hjälpa men att han beter sig som käring är i högsta grad dennes problem. Kommunismen har åter levererat.

  6. Lite avslöjande att den lille talmansfjanten på sin sidenkudde avlåter sig att kommentera ordvalet i riksdagen först efter Adam Marttinens helt korrekta analys av kommunisten Linda Sneckers kom på tal.
    I min värld hade det nog varit mer anständigt om han gjort uttalandet i samband med kommunistdårens hysteriska utfall, men så är det ju i Sverige landet uppochner nuförtiden.

  7. Tänk att dom har 60 000kr/mån för ett så lågbegåvat yrke. 20 000kr/mån är det värt, högst.

  8. När Linda Snecker jämför SD med islamister så har väl ändå botten blivit nådd.
    Linda Snecker tillhör ju själv en idiologi som verkligen hyllar islam och diverse diktatorer och massmördare genom historien.

  9. Det är lätt att va vänsterpartist, man behöver inte ha något förstånd att dras med, det bevisar Linda Snecker väldigt tydligt!

  10. Den nya Rikssubban Linda Snecker. Den förra titelinnehavaren är också vänsterpartist men har nu lämnat riksdagen.Tror jag. Har glömt namnet, en indianska från Chile. Också vänsterpartist.

  11. De som hyllat och lyckönskat totalitära regimer försöker febrilt koppla ihop SD men någon totalitär ideologi. Problemet är bara att det finns inga högerextrema våldsbejakande totalitära regimer. Det är bara där kollektivet sätts framför individen som det finns utrymme för förtryck. Socialister, kommunister, fascister, zionister och islamister är därför alla per definition vänster.

  12. Varför pratar en kommunist om religionsfrihet? Kommunisterna har i alla år varit emot religion (och religionsfrihet) som man menar ”är en broms för utvecklingen” (finns det något kommunistland som inte förföljer religionsutövare?), men när det handlar om islam säger man helt plötsligt att man är för religionsfrihet.

    • Helt rätt! Anledningen till att den demonkontrollerade kommunisten Snecker gillar islam är för att den är anti kristendom (dvs anti riktig kristendom som är baserad på Bibeln, inte falsk och perverterad kristendom som propageras av alla mega churches och svenska kyrkan).

      Läs gärna texten till Internationalen, närmare bestämt 3e stycket: https://www.dagensarena.se/redaktionen/sta-inte-dar-och-mumla/

      Socialism/Marxism/Kommunism använde radikal empiricism med förgrundsgestalter som ex.vis sir Francis Bacon (som var djupt insyltad i det ockulta) och de tre grundades som antikristna livsfilosofier. Där har ni den spirituella roten till det hela. Om man drar de ockulta influenserna till sin början så landar man till slut i Talmudism och judisk Kabbalah, som utformades mestadels under judarnas babyloniska fångenskap, och det är därför som Babylons sköka i Bibeln kallas ”Mystery Babylon the Great” som nedtecknades ”Fallet, fallet är det stora Babylon, som har givit alla folk att dricka av sin otukts vredesvin”. I princip alla har gått på hennes lögner. Linda Snecker extra mycket.

  13. En kvinnlig Lars Ohly dvs en avgrundskommunist som inte borde få sätta sin fot i en demokratiskt församling.

Kommentera