S-topp: Stor invandring ligger bakom ökade våldet

INVANDRING & BROTTSLIGHET. Stefan Löfven vill inte dra paralleller mellan invandring och brottslighet. Men för S-toppen Jimmy Jansson, kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna, är kopplingen glasklar. Att Miljöpartiet vill ha en fortsatt generös flyktingpolitik kallar han ”verklighetsfrånvänt”. – Det är för mig helt absurt, säger Jansson enligt Expressen

Jimmy Jansson, är kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna och socialdemokrat. I en intervju i SVT Agenda intervjuades Statsministern och sa att invandringen inte låg bakom det ökande gängvåldet – men Jansson håller inte med.

– Det är socialpolitik, men det har också att göra med att många kommuner har haft ett orimligt stort flyktingmottagande i relation till de resurser vi har haft. Det hänger ihop.

Jimmy Jansson förklarar att han drar sina slutsatser utifrån vad han ser ”här i stan”. – Vi har 6 500 arbetslösa i Eskilstuna. 4 300 av dem är utrikesfödda, och kraven på arbetsmarknaden ökar konsekvent. Vi får för lite resurser från staten för att klara välfärden.

Om Eskilstuna på bloggen…

Steget efter

-Pettersson säger att i asylinvandringen påverkar allt på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt! Att ha en statsminister som förnekar sambandet är inte bra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “S-topp: Stor invandring ligger bakom ökade våldet

 1. Hej på er medborgare. Vi som står vid sidan om och ser allt elände som föregår. I dragningar i välfärden. Det är befolkningen som får lida och betala för galenskaperna. Matte lärde vi oss redan i små skolan… Skatt, skatt, skatt i alla former. Våld och hemskheter. Bidragsfusk. Listan kan göras lång. Ge oss vårat Sverige tillbaka. //Fd trogen sosse.

 2. Det som är kännetecknande för Socialdemokrater och ävenså dessa partier som sitter i knäet på S, har aldrig gjort konsekvensberäkningar och är totalt okunniga i enkel matte och ekonomi.
  Dessutom ser dom oss skattebetalare som mjölkkor utan förstånd.
  Hämnden blir ljuv!

 3. Under tiden som Löfven lovar minskad invandring åker migrationsverkets chef till Malta och hämtar fler.

 4. Jag tror inte heller att man kan knyta brottsligheten till invandring, JAG VET. Trots sitt förnekande så har Löfven redan erkänt att det är så när han sa att hade det varit Svenskar som bott i utanforskapsområdena så hade det varit Svenskar som hade skjutit och sprängt bomber.

 5. En intelligent S-topp !!!!!!!!!!
  Denna S-topp blir nog inte gammal i partiet nu när en sanning sägs.

 6. Svetsarn har jobbat med gängbrottslighet från dag 1 .Han klarar inte det eftersom det är som det är .Varje dag med svetsarn som stadsminister är en förlorad dag för Sverige och svenskarna.AVGÅ FORT SOM FAN,VARJE DAG MED SVETSARN ÄR KATASTROF SOM RYCKER NÄRMARE OCH NÄRMARE.AVGÅ,AVGÅ ,AVGÅ

Kommentera