Parkeringsvakt i Eskilstuna misshandlad

BROTTSLIGHET. En parkeringsvakt blev under tisdagseftermiddagen misshandlad i Eskilstuna. Polisen har upprättat en anmälan om våld mot tjänsteman men har i nuläget ingen misstänkt, enligt polisens hemsida

– Jag vet inte exakt detaljerna men det ska ha blivit någon form av ordväxling. Jag har inte fått uppgifter om att parkeringsvakten bötfällt just den här mannen. Det är lite oklart varför han ska ha gett sig på honom, säger polisens presstalesperson Björn Öberg.

Parkeringsvakten, en man i 25-årsåldern, ska enligt polisen ha blivit slagen i ansiktet så det började blöda.

Polisen har upprättat en anmälan om våld mot tjänsteman, men har inte hittat någon misstänkt.

– Vi har fått signalement men det är inget vi går ut med just nu. I första hand söker vi vittnesuppgifter, säger Björn Öberg.

-Pettersson säger att parkeringsvakter är inte världens populäraste men därifrån till att misshandla är det långt för normala människor och som så ofta har polisen signalement men…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Parkeringsvakt i Eskilstuna misshandlad

  1. Här på Södermalm går det fyra fem p vakter tillsammans . De vågar inte gå ensamma /tvåsamma. Södermalm är en farlig plats att vistas i. Tro inget annat.

  2. Som alltid av hycklande ynkryggar…SANNINGEN MÅSTE DÖLJAS !

    Fy fan för denna samhällsutveckling ! 😠

    • Sådana väljare sådana makthavare, det är den enkla men bistra sanningen !
      Så länge majoriteten av den svenska väljarkår består av naiva trygga och konflikträdda väljare så blir det inga förändringar.

Kommentera