Massinvandringen har slagit sönder nationen


INRIKES. Låt oss vara tydliga: Det finns hopp. Det finns en stark tro för ett bättre Sverige. En stark vilja för förändring. Vi är många och vi blir bara fler. Fler som minns ett annat Sverige, ett bättre Sverige.

Vägen är lång men vi kommer att ta oss ur den här krisen, vi har gjort det förut. Inte genom kylig individualism, en spelare är aldrig starkare än laget. En nation måste vävas samman av sammanhållning, stolthet och framtidstro i kombination med individuell frihet för att ges styrka.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Massinvandringen har slagit sönder nationen

 • Maja 2

  Utplånat!

  Gilla

 • gamgubben

  Det är väl egentligen nu ett bra tillfälle, att börja om och bygga nytt, eftersom det bara kan bli bättre, för mycket sämre kan det ju inte bli.

  Gilla

  • Kent

   Där har du fel.
   För varje månad blir det sämre med den skräckministär som styr nu.
   Vänta bara tills alla anhöriga väller in i en aldrig sinande de ström och ”arbetskraftsinvandringen”
   Det finns ingen botten på det elände som denna skräckministär kan ställa till med.

   Gilla

 • SVENSK

  Som ”statsministern” sade; ”vi såg inte det här komma”. Har man en fantasilön på groteska 160 000!/ månad och inte begriper bättre är det ett gigantiskt systemfel någonstans!

  Gilla

 • Peter Kostin

  Tyvärr så kommer vi att få se C och L ingå i en borgerlig regering för att stänga ute SD. (kom ihåg vem som skrev det först)

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det spelar ingen roll att SD blir ännu större eller störst så länge 7 klövern finns !
   Man bedriver ingen effektiv politik med enbart höga opinionssiffror och många röster, en majoritet i riksdagen behövs för att verkställa kraftfulla beslut för att rädda och förändra Sverige till det bättre men det kommer aldrig SD få hjälp med av en landsförädisk 7 klöver.

   Gilla

 • Realist

  Mitt i detta Allvar behöver vi lite upplyftande HUMOR från en av Sveriges mest kända ”humorister” i tidigare ”TIDER” !!!
  Lyssna och njut alla kära svenskar !!

  Lyssna gärna FLERA GÅNGER det är det värt !!!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  För att återta Sverige behövs
  – dels tillämpa de lagstiftningar som redan finns i st f skapa nya lagar. Sverige skall tillse att svenska lagar för yttrande- resp åsiktsfrihet tillämpas av ALLA s k sociala media, med höga böter om något media bryter mot detta.
  – dels en utrensning i statsapparaten av s k Deep State. Alltså sådana som anställts per partibok och inte m anl av meritering. Dessutom måste alla medlemmar i de s k #xxyxxyxxy-grupperna med heltidslön från SVT/SR, landsting, statligt verk, kommun, rensas ut.
  -dels en omorganisering av majortéten av statliga verken bl a avsevärt mer KONTROLLER OCH INSPEKTIONER HEMBESÖK I FÄLT. Infiltratörer rensas ut, t ex att rent lagstridiga beslut fattats i strid mot verkets instruktioner. Att återställa yttrande- resp åsiktsfriheten, även om s k ”Sverigebilden” tar stryk, eller vissa partier, religioner anser sig kränkta, att lagen om hets tas bort (lagar skall gälla lika i landet), inga företräden för invandrare i något sammanhang. Korruptionen i skolsystemet med glädjebetyg åt invandrarbarn skall beivras, där fängelse ingår för betygsättande lärare – stickprovsvis överraskande kunskapsprov införs, utförda av skolverket.
  -dels återinföra tjänstemanna-ansvar, varvid understryka att domstolsrabatter upphör, åtalade går under sitt rätta namn och rätta ålder och inte vad Mig.Verkets aktivister skrivit in, att svensk lag stiftas av Riksdagen och inte av kommunistiska juridikstudenter, att Sverige återgår till att följa FN-konventionerna enligt deras skrivning och inte vad vänsteraktivister resp MSM/Public Service triggar, Att full gränskontroll återinförs för obegränsad tid framöver med full passkontroll, att inre gränskontroll återinförs med mångdubbel personalstyrka (aktivister grips), att samtliga register i Sverige får samköras av brottsutredare, skatteverket och socialtjänsterna. Fuskare avseende ålder resp id tas i förvar, ev uppehållstillstånd dras in, personen interneras och slutligen utvisas/FÖRVISAS, att anhöriginvandrare till fuskare åtföljer fuskaren till internering mm samt att släktskap dna-kontrolleras.
  -dels att skattemedel till en massa NGO:s, ”kulturföreningar”, m fl tas bort och dessa hänvisas till att finansiera sig via främst medlemsavgifter, men även gåvor resp donationer. Arvsfonden skall endast tillåtas bidra bland idrottsföreningar och skall förbjudas tillskansa sig arvsmedel före ex sambor m fl (återinför bakarv till kusinlinjer – de gamla Nordbornas arvslagar var mycket bättre än dagens orättvisa svenska. Efter 3 års vistelse i Sverige upphör staten att finansiera tolkar – den tolkbehövande får därefter betala själv.
  -dels att en mängd brottstyper som är mest stötande utförda av personer med invandrarbakgrund automatiskt skall föranleda utvisning/förvisning (vid medborgarskap). Ex våldtäkt, gruppvåldtäkt, Grov knarklangning – smuggling, Mord, Grov Misshandel, resande av kulvapen (skjutning), Grova bedrägerier, Bedrägeri mot skattemyndigheter, terrorattentat typ bilbränning, bränning av byggnad, utdelande av kommunarrest/kommunförbud till gripna stenkastare etc. Vi ovanstående brottstyper dubbla straff om ”rasistiskt urval av offer” t ex om en etnisk svensk våldtar en afrikanska eller en muslim våldtar en etnisk svenska.
  Att utvisade placeras i förvar tills utvisning/förvisning kan verkställas och under häktesliknande förhållanden, i förvaring upphör alla kontantutbetalningar, hyresbidrag mm, egendom säljs av (pengar får behållas om de redovisas omgående), och endast varor erhålls typ mat, tandkräm, tvål etc.
  Att förvar byggs ut eller hyrs in utomlands och att utvisning/förvisning sker därifrån. Att brott med dom som leder till utvisning endast tillåts i EN högre instans – vill den dömde fortsätta klaga, så skall detta ske via vederbörlig ansvarigt konsulat/ambassad dit denne är utvisad/förvisad. Asylsökningsprocessen för invandrare som begår brott, avbryts omedelbart med avslag.
  Att personer som får avslag på asylansökan samtidigt sätts i förvar omedelbart – överklaganden sker från ”hemlandet”.

  Inget av ovan är något som etniska svenska egentligen vill genomföra, men nu har situationen blivit till krigstillstånd i Sverige och då är hårdare metoder nödvändiga.

  Gilla

 • Weronica Selby

  Det ar for sent Jimmy

  Gilla

 • Ture

  ”Härligt”! Nu har skitstövlarna, som styr landet, äntligen fått som de vill. Sverige har slagits i spillror.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: