En man till anhållen i Wilmafallet

BROTTSLIGHET. Ytterligare en man misstänks för brott i samband med 17-åriga Wilma Anderssons försvinnande, uppger polisen på sin hemsida. En man har anhållits på sannolika skäl, misstänkt för skyddande av brottsling.

UPPDATERAT. Åklagaren Caroline Fransson har hävt anhållandet av den man som under söndagen frihetsberövades i fallet Wilma Andersson. Efter ett flera timmar långt förhör har han släppts men misstanke om brott kvarstår dock.

Wilma, 17, är fortfarande försvunnen. Bilden Privat/Missing people

Enligt polisen rör det sig om en man i Wilmas pojkväns närhet. Förhör kommer att hållas med mannen under kvällen. Sedan tidigare sitter pojkvännen häktad på sannolika skäl misstänkt för mord.

-Pettersson säger att ingen är dömd ännu men i pojkens närhet lutar åt pappan till Tishko, men det är min privata teori.

TIDIGARE 2019-11-22. 22-årige Tishko Ahmed Shabaz häktad för mord på Wilma Andersson

BROTTSLIGHET. 22-årige Ahmed häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på försvunna Wilma Andersson. Mannens advokat Beatrice Rämsell uppger för att hennes klient förnekar brott. 

Den nu häktade 22-åringen mannen är Wilma Anderssons pojkvän, han kom hit som barn från Irak. Han har tidigare haft irakiskt medborgarskap, men fick svenskt medborgarskap 2014.  sitt svenska 2014. Enligt Expressen/GT är Tishkom extremt svartsjuk.

Tishko Ahmed Shabaz. Bild från Facebook.

Enligt Expressen/GT som gjort en liten hyllningsartikel till araben så har han gått såväl grundskola som gymnasium i Västsverige. I grundskolan fick han godkänt i de flesta ämnen och i främst engelska hade han fina betyg.

Efter studenten har han haft lätt att få jobb, enligt sitt cv: Där finns en lång rad anställningar. Bland annat har han jobbat som säljare och inom restaurangbranschen.

På ett av jobben minns han hur han lärde sig ”hur man måste kämpa för att lämna motparten nöjd och tillfredsställd”. På ett annat säger han sig ha tilldelats en utmärkelse som årets medarbetare. Det sista jobbet som finns med på hans cv sade han upp sig från med motiveringen: ”Jag vill studera vidare på högskolan”.

Senast någon såg Wilma Andersson var i torsdags förra veckan. När hennes familj blev orolig försökte de kontakta pojkvännen. Det var hos honom hon befunnit sig på sistone.

-Pettersson undrar hur detta passar med statsminister Löfvens teorier om fattigdom och utanförskap. Här har vi en kille med skapliga betyg, lätt att få jobb och svensk tjej…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “En man till anhållen i Wilmafallet

 1. Vad skulle flickan ta en utländsk pojkvän för när det finns så många trevliga svenska killar? Alltså allvarligt talat, det måste vara något stort fel på det kvinnliga könet, då man dras till utlänningar och brottslingar. Är man så dum att man befattar sig med denna typ av klientel, får man faktiskt skylla sig själv om det går åt skogen. Jag har svårt att tycka synd om sådana fruntimmer.

 2. Det är riktigt fasansfullt att dessa bestar och odjur kan ha likasinnade vänner och släktingar som t.o.m hjälper dem med deras fullständigt fasansfulla anti-kristliga gärningar. Snacka om genetiskt snedavel som markeras av utseendet de har och som alla ser på långväga håll.

 3. Straffen för ”skydande av brottsling” är alldeles för låga i Sverige.
  Borde varit 75% av straffet för brottet de skyddar.

  I en rad andra länder är det brottsligt att ge husrum åt en person som man misstänker eller borde inse är efterlyst för brott samt att hjälpa denne fly eller på annat sätt undkomma lagens långa arm.

  • Ja Kenth! Han hade faktiskt åkt tunnelbana en gång och så var han ekonomiskt intregerad, dvs han hade fullt bistånd.
   Du ska se att snart kommer det fram att hela Iraks regering har bistånd från fåntrattistan.
   Så länge vi har väljarkåren som hellre röstar för sin och landets undergång än ger sd/afs sin röst så kommer den statskontrollerade feminismen få rasera samhället.

Kommentera