Bidragstagare i Sverige och samtidigt försvarsminister i det land han flytt ifrån

BROTTSLIGHET. Vi läser dagligen om svenskar som har det svårt och inte får den hjälp de har rätt till på grund av bristande resurser. Vi hör om Cancersjuka som utförsäkras samtidigt har en arabisk man, Najah al-Shammari, lyckats inkassera bidrag för sig och sina barn från svenska skattebetalare samtidigt är han försvarsminister i det land han ”flytt” från.

Det visar hur asylrätten missbrukas, urholkas och hur svensk godtrogenhet och snällhet utnyttjas. 

– Vem har ansvaret, Pettersson vill att de ansvariga ställs till svars för detta innan de förstör ännu mer för svenska folket. Vem/vilka gav al-Shammari uppehållstillstånd, bidrag, medborgarskap. Är det individer eller reglerna det är fel på. Avsätt individerna, straffa dem om de begått brott och ändra reglerna.

 • Varför går inte drevet mot de ansvariga politikerna och journalister?
 • Varför används Sverige som bankomat av utlänningar?
 • Varför går det inte att dra in medborgarskap som delats ut felaktigt?
 • Varför gräver inte media fram vem som var hans handläggare på Migrationsverket?
 • Varför ställs inte generaldirektören på Migrationsverket till svars?
 • Vilket ansvar har migrationsministern?
 • Om Najah al-Shammari på bloggen…
Peter Sellei Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Bidragstagare i Sverige och samtidigt försvarsminister i det land han flytt ifrån

 1. Jag antar att alla dem som beviljas bidrag får betala en procentuell mutaav inkomsten till dem som skriver under dessa bedrägerier.

 2. Det är naturligtvis en Irakier som fått jobb på sjukkassan som frikostigt delar ut skattepengar som samtidigt nekar svenska handikappade bidrag.
  Vem är förvånad?

  • Lisa:
   Där träffade du huvudet på spiken…. Just som du beskriver sker inom flera av de statliga inrättningarna. Korruption o. annat mygel är infött i deras gener !

  • De bör kollas och ifrågasättas, eller är statliga tjänstemän för hariga i fallen som gäller utomeutropéer?

  • Bra, den enda vägen att komma till rätta med haveriet är att detta fall och övriga händelser i den moraliska, humanistiska och feministiska stormakten sprids över världen så mycket som möjligt. Pk-sektens aktivister, media och politiker skiter i landet och befolkningen men ”sverigebilden” får inte svärtas och hånas på något sätt.

 3. En väninna till mig har berättat att det är tio personer skrivna på en etta i samma hus. Aldrig någon person där, men tio iranska namn skrivna där!!

   • För flera bidragsbrott, bostadsbidrag, barnbidrag och sjukpension/sjukersättning. Det sist nämda lär tydligen va hart när omöjigt att få, många utförsäkras av FK. 1000 tals som jobbat och bidragit till vårat Sverige utförsäkras årligen av FK, här ett ex. på en person som bara bott i Sverige en handfull av år, och drar rena vinstlotten pga mentalt retarderade och utvecklingsstörda politiker/myndigheter/handläggare. Och det kan man verkligen kalla för att ställa grupper mot varandra. Detta bevisar att medborgar journalister som Nyheter Idag, Petterssons mm verkligen behövs för att få fram den elaka sanningen.
    SD/Afs 2022

 4. Vi de arbetande tillika skattebetalande folket som är uppfostrade i en Lutersk anda är mestadels laglydiga och våra lagar är skrivna för oss.
  När det så kommer över två miljoner människor hit sedan 1980, vilka inte är likadant funtade då får vi problem. När vi samtidigt har politiker som låter hjärtat istället för hjärnan styra accelererar problemen och blir inte lösta förrän vi får helt andra politiker som styr.
  Min förhoppning är att väljarna tar sitt förnuft till fånga och gör helt andra val 2022 än 2018, då kanske vi ser ett bättre Sverige växa fram än det vi har idag.

 5. Jag tycker som Jimmy Åkesson. För jävligt att en mupp från Irak får sjukpenning, när så många svenskar som är sjuka på riktigt blir nekade sjukpenning.

 6. Skall vi öka på med skatter i oändlighet eller skall vi börja
  titta på över hur skattepengarna förvaltas?

 7. Ett sådant svin motsvarar helt min
  uppfattning om alla hjärntvättade
  individer, som innefattas av ”sekten”!

  Behöver vi sekten i Vårt Fosterland?
  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Stridsledningscentralerna !
  Borde vi stänga dessa hot mot Sverige?

 8. Ja det måste ju finnas en ansvarig generaldirektör och migrationsminister
  för är resten av immigrationen lika säkert skött och kontrollerat!!!!
  Då är det inte konstigt att vi gator och torg fulla med falska bedragare tjuvar och mördare,
  som vi också samtidigt betalar för uppehälle, och som vi skall bistå med anhöriginvandring.

  För hur är det möjligt att efter du fått stanna, komma att få ändra uppgifter om vilket land du är född i ???????
  Hur kan staten acceptera att du ljuger ”på heder och samvete” och låta de få bo kvar!!
  redan här skulle de skickat hem dem direkt.
  börjar ana att dessa folk som har hand om detta ”verk” är enbart bestående av PK eliten eller vänner till vänner från MP och C.
  för allt verkar ju mer som en intelektuell lekstuga och säker inkomst, än att kontollera vederbörande.

 9. Bankomaten för svensk födda fattigp stängde de igen fortar än kvikt. Jag har hört att de med lägsta pension ska få en skatte lättnad på c:a 35 kr.
  Vad fan är detta?

 10. Migrationsrelaterade lagar verkar vara gjorda för att missbrukas på alla möjliga sätt, lagliga som olagliga.
  Det skall bli intressant att se hur man reagerar på detta i utlandet, för jag gissar att svenska myndigheter helst inte reagerar alls och hellre fortsätter betala ut bidrag än att ta tag i detta.

 11. Det måste också finnas ansvariga som utan kontroll skänker efterlevandepension till ensamkommande barn.

 12. Sådan här galenskap kan väl bara hända i ett land utan ledning och styrning, alltså i Absurdistan (f.d. Sverige).

Kommentera