Stäng

8 reaktioner på “Nu blir det reklam

 1. Det som sägs i reklamen är självklarheter i övriga världen men inte det Feminiserade feministiska idiot landet Sverige.

  1. Denna normala självklara tanken och handlandet för ett samhälle i harmoni, trygghet, ansvar och förstånd är som det ska vara i ett sunt samhälle…ett normalt beteende !

   Socialdemokraterna och då främst deras sk. ledare Stefan Löfven agerar för att detta ska fallera, och kaos, uppgivenhet, sönderfall och terror råder.
   Stefan Löfven gör allt detta i jakten på röster för att Socialdemokraterna ska få röster ifrån de som tycker att bidrag ( pengar, lägenhet, märkeskläder, resor, m.m. ) utan nån motprestation, är den rätta vägen.

   Det är så synd att inte Socialdemokraterna och deras allierade inte agerar med eget tänkande, utan låter sig styras av vad denna Stefan Löfven säger.
   Det var på detta sättet som flera hemska diktatorer genomförde sina hemskheter, och befolkningen lät sig styras med detta sjuka som gjordes mot mänskligheten.

   VILL DU STYRAS IFRÅN EGET TÄNKANDE, OCH BLI/VARA EN NICKEDOCKA SOM BARA JAMSAR MED, MOT TOTAL KAOS OCH UPPGIVENHET/TERROR !?

   TÄNK SJÄLV !!!

 2. SD tar ännu ett steg in i PK-värmen, partiet kommer inte längre driva frågorna om abortlag dubbla medborgarskap och förmodligen heller inte motståndet mot samkönade adoptioner !
  SD sticker ut allt mindre som opposition men ska man umgås med 7 klövern så måste väl krypa till korset men det kan kosta röster framöver om partiet blir alltför mysigt och blött i köttet.
  Blir definitivt en röst på fosterlandspariet AFS även i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

  1. Jag har alltid röstat på SD för de står för vad de tycker… nä, just det…inte nu längre! Nu svänger de med kappan precis som vilket annat parti som helst… jag är inte redo att rösta på AFS än… kanske är jag för gammal för de undertoner som fortfarande finns där. Jag hade inga problem med de i SD för 20år sedan… så vad ska jag göra? SD har nu övergivit min hjärtefråga….

   1. Alternativt är att inte rösta alls om inget parti passar men en icke röst går indirekt till 7 klövern !
    Bara att bestämma hur man vill ha det.
    SD kommer garanterat att vika ner sig ännu framöver mer för att få behålla sin plats vid köttgrytorna av politiska förmåner.
    Som sagt, blir för egen del tveklöst ett fortsatt röstande på Sveriges enda fosterlandsparti AFS och även ett medlemskap.
    Sista chansen, händer inget radikalt efter valet 2022 så är det definitivt helt kört för Folkhemmet, klockan är 1 minut i 12 nu.

  2. sjuklövern har sålt ut sitt eget land! BILLIGT! en röst på sjuklövern är en forlorad röst!
   en röst på fortsatt vanstyre av Sverige! samtliga partier inom landsförrädar-sjuklövern är skyldig till dagens Sverige med grov kriminalitet som följd. så länge representanter inom dessa förrädare sitter kvar förtjänar de ingens röst!! SD, AFS, Med är oskyldiga till kaoset! Jag är SD!!

 3. Lite humor vid 2:56 in i reklamen
  Det finns förstås en del saker här, som inte fungerar som det ska
  Menar hon personen i bakgrunden, det är nog så i dom flesta förhållanden 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: