När statsministern sitter i TV och fabulerar, då är det dags att avgå…


INRIKES. I går satt Sveriges statsminister Stefan Löfven och svamlade i SVT om att brottslighet och invandring inte hänger ihop. Vi tog upp det på bloggen och undrade hur regeringen ska kunna lösa problem som de inte erkänner? 

Nu har det underliga hänt, att de medier som hjälp statsministern och andra politiker att dölja verkligheten och problemen med massinvandringen av låg och outbildade från dysfunktionella länder sågar statsministern lögner på ledarsidorna, till och med Aftonbladet skriver:

Statsministern gömmer sig bakom sina talepunkter och det är inte värdigt, tycker Expressens ledarskribent Patrik Kronqvist som fortsätter: ”Om Löfven inte har någon aning om hur Sverige har hamnat här, inte vill ta något ansvar för utvecklingen och inte heller har någon tydlig plan för att bryta den, borde han inte då lämna plats för någon annan?” 

Det troliga är att Löfven inte förmår ta till sig hur landets problem ser ut, skriver Håkan Boström på ledarplats i GP. Han menar att Löfvens uttalande om att det saknas samband mellan brottsutvecklingen och invandringspolitiken är ”förbluffande okunnigt””Statsministern undergräver sitt förtroende”, skriver Boström.

Det här, statsminister Löfven (S), är inte okej, skriver Sydsvenskan bakom betalvägg.

-Pettersson undrar ändå varför media är så milda, de har dragit igång drev och avgångskrav för betydligt mindre misstag än Stefan Löfven gjort. Media är fortfarande yrvakna och fattar inte viken katastrof de hjälp till med…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


27 responses to “När statsministern sitter i TV och fabulerar, då är det dags att avgå…

 • headamsson

  Var det verkligen Löfven som satt i stolen, jag trodde det var någon av vänsterkomikerna Betnér eller Schyffert som maskerat sig.

  Gilla

 • Fattigpensionären.

  Det var utlovat att de högutbildade raketforskarna och hjärnkirurgerna skulle vara pension räddare, men de ser ut att ha fyllt Kumla anstalten istället, och våra pensionärer måste jobba över för att försörja dom.
  Och svetsaren förstår inte, hur kunde det bli så här.

  Gilla

 • Maja

  Nu går socialdemokrater emot Lövén och säger att han inte representerar dem.
  Var kan man läsa det förutom i utländsk media. Söker källa på det.

  Gilla

 • gamgubben

  Ingen ledare inom industrin leder sitt företag med hjärtat så jag undrar vad det är för fel på de flesta ledarna inom politikersfären att de har kopplat bort hjärnan. Jag finner ingen annan förklaring till dagens situation vad gäller invandringens problem annat än att ingen av våra ledare inom den nuvarande eller Alliansens regering hade klart för sig vilka mängder vi kunde ta emot. Brister så gott som på alla områden, det är väl bara mängden bidrag som håller måttet!

  Gilla

 • Göran

  Löfven är bara toppen på ett ointelligent, okunnigt, förljuget och sjukligt korrupt isberg!

  Polisledningen, PK-cancerns så kallade journalister, Åklagare, Domstolar, Sociala Myndigheter, Lärare, Svenska Kyrkan, SÄPO(??), PK-Kontoristgeneralerna i Försvaret och hela Myndighetsvänstern!
  För att de fattiga skötsamma människor som ska betala & leva i djup fattigdom och även vara brottsoffer åt de importkriminella rasistaporna ska få ett liv?
  Då behöver landet befrias från denna PK-cancer!
  Vars enda syfte är att bita sig fast i sina höga inkomster!
  Belöningen för att vara en lismande samarbetsman i ett ockuperat land!

  Gilla

 • Mike E

  Egentligen så är svetsarn tvungen. Om han sa att invandrarna från Mellanöster & Afrika var skyldiga till våldet så skulle Sveriges journalistkår anklaga honom för att vara rasist och islamofob.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Eventuellt är 7 klöverns IS-hjältar s.k svenskar snart på väg hem !
  Folkhemmet är räddat.

  Gilla

 • Göran

  HundraTusentals fattiga Svenskar betalar för att ha en ren mytoman som Statsminister o Vänster-kriminella vid makten!
  I bästa fall genom att leva i ren misär utan fungerande sjukvård eller tandvård.
  I värsta fall som traumatiserade brottsoffer där polisen hemligstämplat signalement och lagt ner fallet före de kommit från sjukhuset.

  Gilla

 • volse

  Det räcker inte med att avgå, han och hans ligistregering måste buras in på livstid.
  Folkförrädare!

  Gilla

  • grunehetgrot

   Helst av allt så skulle dom få leva helt utan några pengar resten av sina liv också när dom skall betala tillbaka de hundratals miljarder som dom stulit från Svenskarna.

   Gilla

 • Br

  Sverigedemokraterna såg detta komma redan på 90 talet.men då ville politikerna inte lyssna.det blev rasist o fascist.hur faan kan du Löfven med en årslön på 1,7miljoner med all info löpande kunnat missa att detta skulle ske.jag har en årslön på 200000 nr och jag såg detta komma runt år 2000..nä avgå nu!

  Gilla

 • Gruvmor

  Jag skulle jubla om hela regeringen avgick och man utlyste nyval. Vad hjälper det om bara svetsarlärlingen avgår? Då tar gissningsvis Damberg eller Ygeman över. Suck.

  Gilla

 • runar

  märkligt i sammanhanget e väl att varken rödskrikan eller någon miljötaliban rycker ut o försvarar kålroten 🤔
  börjar det brännas under fotsulorna nu?

  Gilla

 • Kungen

  Löfvens svammel gör ju att SD ökar några procent till. Tack för det säger jag. Varje gång han öppnar truten så ljuger han. Han vinner priset som sämsta statsminister vi nånsin haft

  Gilla

 • Mm

  Nu kan Media ta hand om de sina skyddslingar som de omhuldar och fortsätter att stötta, ja inte med pengar, media börjar bli oroliga!!!
  De kanske har någon farmor som blivit utslängda från sitt boende, för gull i gull männen måste ju ha fina lägenheter nu när deras barn, fruar, föräldrar, syskon, far och morföräldrar, någon krympling i släkten kommer som anhörig invandrare.

  Gilla

 • age

  En förkortad kopia av text, som finns under adressen,
  www// socialdemokraterna kontrakt 1999

  Läs och bli lika rädd som jag är!

  ”Statsministern och det Muslimska Brödraskapet

  Tisdag 7 Feb 2017 E-post0
  Migrationen från Mellanöstern och Nordafrika skapar ängslan bland många av Europas judar. En ofta inpräntad antisemitisk övertygelse inom islam hotar den judiska minoriteten, menar Jackie Jakubowski på DN Kultur. En övertygelse som har sina rötter i bland annat det Muslimska Brödraskapet och den palestinska diasporan i Malmö.

  Statsministern fick en direkt fråga om detta i riksdagens frågestund av ledamoten Boriana Åberg, M. Men han valde att inte svara på frågan. Statsministerns förklaringsmodell på den arabiska antisemitismen i Malmö var att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen. Statsministerns svar och upprördhet i frågan om antisemitismen i Malmö bör kunna ifrågasättas.

  Den antisemitism som är närvarande i Malmö har inte de nazistiska rötter som statsministern vill göra gällande eller tycks tro på. Det är en mycket äldre antisemitism med rötter i Mellanöstern och som idag växer med bland annat Muslimska Brödraskapets hjälp i Sverige.

  Historien till de långa, och starka, band som denna form av islamism har med socialdemokraterna i allmänhet och statsministern i synnerhet är avgörande att belysa för att förstå statsministerns överslätande attityd.

  1999 slöt Broderskaparna, dagens Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, ett samarbetsavtal med Sveriges Muslimska Råd om att garantera ett visst antal riksdagsplatser åt den muslimska diasporan. I utbyte skulle S få “tillgång till” viktiga röster och nya medlemmar då partiet tappat en naturlig bas i LO då kollektivanslutningen av LO-medlemmar avslutats 1987.”

  Gilla

 • Svenskarna Först

  Bra Steffe, fortsätt så valarbeta åt oss Sverigevänner!

  Gilla

 • Kattsand

  Sådana uttalande är om inte annat bra för oppositionspartierna.
  Vi behöver ha fler som röstar för ett regimskifte.
  Här är lite fler reaktioner: http://katerinamagasin.se/hard-kritik-mot-lofven-efter-agenda-han-forstar-verkligen-ingenting/

  Gilla

 • volse

  En uppstoppad gris hade gjort ett bättre jobb än svetsarn!

  Gilla

 • Billy Boy

  En svårt pressad Stefan Löfven (S) som vägrar avgå kan som en sista desperat åtgärd för att behålla makten skicka fram sin våldsbejakande partikamrat Daniel Suhonen, som uttalat hot att när han i det socialistiska samhällsbygget ser behovet att ta fram kalashnikoven och börja skjuta så gör han det.

  Vilka Suhonen och hans skjutglada anhang tänker skjuta är inte helt klarlagt … men vi kan ju ana vartåt det lutar.

  Gilla

 • blabaris

  utbildningsnivå bland ledare i Europa:

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Nu kommer ett flertal Judas fram, och vill dela på silverpengarna. 💰

  Vi vakna, upplysta och verklighetsförankrade vet vilka dessa lömska ormar är.

  En orm är alltid en orm!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: