Lägenhet beskjuten i centrala Uppsala

BROTTSLIGHET. Ett flertal inringare till polisens ledningscentral meddelade att de hört skottlossning i Kvarngärdet i Uppsala. Ett flertal patruller beordrades till platsen.

Patrullerna har anträffat kulhål i en fönsterruta och konstaterat att en lägenhet beskjutits med flera skott. I lägenheten låg personer och sov. Ingen boende har skadats. En mängd utredningsåtgärder är vidtagna, bland annat förhör. En teknisk undersökning kommer utföras. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad i ärendet.

Förunderökning avseende försök till mord samt grovt vapenbrott är inledd.

Polisen

8 thoughts on “Lägenhet beskjuten i centrala Uppsala

  1. Arma land! En gång i tiden, närmare i mitten av -70 talet bodde jag på Kvarngärdet i Uppsala, lugnt och fint rätt nära till centrum och inga svenskar sköt på varandra. Den som ville kunde få arbete andra vilade även då, mestadels med ”ont i ryggen” symptom. Bidrag fanns att få men de flesta var för stolta att någonsin ta emot bidrag.
    Även då fanns vänstervridna som gav upphov till den gröna bibeln där alla sorts bidrag presenterades som ”du har rätt till följande bidrag.” Vi som arbetade, både tjänstemän som knegare, fnyste föraktfullt till de nyutexaminerades stora förtvivlan. ”Vi socialarbetare vill ju hjälpa de stackars behövande, kom och sök bidrag. Det var då det började under Palme-regimen marschen mot dagens slapphetssamhälle!

  2. Uppsala är de kristnas näste med Uppsala domkyrka mitt i byn. Jag tror det kan vara två medlemmar ur Livets ord. De tjafsar om än det ena än det andra. Typ, Judas var förrädare och jude. Den andra kanske tycker det är antisemitiskt och så är det skottlossning för att lösa konflikten.

    • Uppsala är väl illrött av alla lärarinnor/lärare som har Rätt värdegrund ?

      + Alla hjärntvättade feminister som skriker om rasism så fort någon har ”Fel” åsikt om invandring.

      Soya-latte försäljningen går nog Strålande i Uppsala.

  3. Polisen påminner om jourstädare som rycker ut endast om någon spytt eller bajsat i T-banan, fast nuförtiden, bombat. Annars sitter polisen mest och gör pass till invasiva arter. Förresten, polisen har väl afoafrikansk text på stationerna, typ som kurdisk kolgrill?

Kommentera