Kvinna knivskuren och rånad av flera män i centrala Piteå


BROTTSLIGHET. Polisen söker just nu efter två eller flera gärningsmän efter att en kvinna rånats och skadats i centrala Piteå strax efter 17:00 på söndagen. Kvinnans skadeläge är inte känt, men polisen har varit på plats på sjukhuset och kunnat tala med henne.

Polisen har bland annat med hund letat spår under kvällen, än så länge har de endast hittat blodspår, men inget vapen eller tillhygge, uppger polisen.

Polisen

Om Piteå på bloggen…

-Pettersson ser inget signalement, i fredags blev en ung man rånad och misshandlad i Piteå och inget signalement då heller, men det är väl mörkt i Piteå…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Kvinna knivskuren och rånad av flera män i centrala Piteå

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: