Stäng

Sverigedemokraterna större än S

INRIKES. Sverigedemokraterna är Sveriges största parti, enligt Aftonbladet/Demoskop. Mätningen visar att partiet skulle få 24,0 procent om det vore val i dag. Det är första gången sedan mätningarna inleddes som SD placerar sig högst.

Socialdemokraterna noterar ett stöd på 22,2 procent, vilket enligt tidningen är den lägsta siffran någonsin i en Demoskopmätning.

Jimmie Åkesson förklarar stödet för SD med att allt fler människor i sin vardag kan relatera till frågor som gängkriminalitet, otrygghet och icke-fungerande migrationspolitik.

-Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga. Migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar bo flott osv.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Sverigedemokraterna större än S

 1. Tjugotvå procent säger sig vara beredda rösta på Sverigedemokraterna. Jag förstår inte, men försöker förstå.
  Historien ger exempel på hur enkla budskap fångat stora massorrna, men med katastrofala följder. Varför vill inte hela 22% försöka se bakom vad dom hör? Kan svaret vara så enkelt som att det är mest bekvämt att låta bli att reflektera? För jag vill inte tro att man inte har förmågan att tänka till.
  Nu måste vi bli många som gör allt för att visa på alternativ till en politik, som bygger på synsättet att det är skillnad på människa och människa

 2. Pettersson, återvandring kommer aldrig ske, Sverige är förlorat för alltid. Det bästa en svensk kan göra idag är att vara beredd på att staten är redo att förgöra dig vid första givna tillfälle, och att ha en plan redo att skydda sig, om man är korkad nog att se en framtid för sig själv och sin familj i detta dårhus.

  1. Jag tycker inte om din kommentar men det är möjligt att du har rätt. Det svenska försvaret övar på att bemästra uppror inom landet så etablissemanget har ändå en realistisk syn på en tänkbar utveckling. Totalstopp för invandringen är i vart fall INTE tillräckligt för att rädda nationen.

   1. Regeringen har nog ett äss i rockärmen som innebär att dom kommer att beordra militären att gå ut och avliva Svenskar.
    Man får ju hoppas att militären inte svarar på sådana idiotiska krav utan svarar med att lägga ner vapnen eller att straffa regeringen.

 3. Nu måste mainstreammedia o valmyndigheten tillsammans mobilisera… i god tid före dom sedvanligt riggade valen i Sverige…..

  Känns som om SRmedia redan börjat…

 4. Idag står M och KD två partier från den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern i riksdagen och kritiserar justieminster Morgan Johansson för grov kriminalitet i dagens Sverige en kriminalitet som M och KD tillsammans med V MP S C L har skapat genom decinnier av en totalt okontrollerad mångkulturell massinvandring !
  Dessutom deltog M och KD i en förhandling med regeringen om brottsligheten en förhandling som SD odemokratiskt inte fick delta i.
  Snacka om vidrigt HYCKLERI.
  Lita aldrig på något parti från 7 klövern.

  1. Naturligvis AFS i riksdagen men SD har kraftiga samarbetsproblem med detta parti, SD medlemmar utesluts ju på grund av att de varit på AFS-möte och J.Å anser ju AFS vara extremister.
   Blir som sagt definitivt en röst på AFS även i valet 2022precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

  2. Det har nog ingen betydelse om SD skulle få 75% fler röster än S. S kommer ändå att segra med hjälp av avancerat valfusk.

   1. ”grunehetgrot”!

    det avancerade valfusket är grundat på kontraktet som
    socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA, skrev med
    muslimerna redan 1999 och som gäller ännu.

    Villkoren i kontraktet är att S ”fixar” in muslimer i alla viktiga styrelser, inkl. regeringen.
    Som motprestation lovar muslimerna att rösta på S.

    Snacka om LANDSFÖRRÄDERI!
    => värre än Quissling i Norge på sin tid!
    – och det här vet nästan ingen om i Sverige!

    www//socialdemokraterna kontrakt 1999
    där kan du läsa om det.
    //age

 5. Tyvärr så är SD bara virtuellt störst.
  När det blir tid för ett nytt val drar SVT/SR och resten av vänstern igång med massiva smutskastningskampanjer av SD och så sjunker stödet för SD och de svenska fåren röstar ”rätt” igen.

  1. Ja tyvärr så länge Sverige har en trygg väljarkår i majoritet så kommer inget att förändras och är heller inte så säker på att SD kan eller skulle kunna göra något underverk för Folkhemmet !
   J.Å liksom övriga politiker i riksdagen lever nog ett relativt tryggt välmående och verklighetsfrämmande liv och vill nog fortsätta med det, alla politiker är nog nöjda med att stå i riksdagens talarstol och lova saker och ting.
   Opinionsmätningar och siffror i all ära men det är riktig verkstad som räknas.

 6. Det enda DEMOKRATISKA partiet i Sverige har äntligen bevisat att dom är det ända partiet i Sverige som det går att lita på.

 7. Den video som visas är talande. Den visar mycket tydligt Stefans totala inkompetens och världsfrånvänd. Han visar här med all tydlighet sin totala ensamhet i världen. Ingen människa kan tycka om en så otroligt dum människa.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: