Stäng

En skottskadad i Södertälje

BROTTSLIGHET. En man skadades i en skjutning vid området Linas hage i Södertälje på fredagskvällen. Vid 20.30-tiden fick polisen larm om misstänkt skottlossning och strax därefter tog sig den skottskadade mannen till sjukhus på egen hand.

Vittnen har sett gärningsmannen springa till en mörk bil av kombimodell som sedan lämnat platsen.

Polisen

18 reaktioner på “En skottskadad i Södertälje


 1. sällan Ali Babba knäpper Svennar, vi utgör väll
  inget egentligt hot…de gör ju jobbet åt oss, så
  gerom mera vapen så harom snart tatt kol på
  varann…enda som e bra me sossar, att de
  säljer vapen Saudierna…eller va?

 2. Omar är jätteglad. Han är en av postnords nya egenutbildade lastbilschaufförer. De ska utbilda 300 per år.
  Snart på en gågata nära dig…

 3. Det blev många och stora skriverier om morden på Olof Palme och en annan minister v den anledningen att dom var KÄNDISAR. Det finns tusentals vanliga människor som det måste skrivas om men där det bara sägs att en PERSON MÖRDADES. VARFÖR DETTA OMDÖMESLÖSA klavertramp.

 4. Om alla vita flyttar till Spanien kan Sverige bli ett skansen med jordens alla inavlade mutationer, typ ett vargreservat för IS.

 5. Det som stör mig är att asen har attityden Fuck the world men när de blir skjutna, knivade då ska de minsann ha hjälp.

 6. Hemspråksundervisningen bör kompletteras med luftpistol grundkurs = höja kompetensen hos andra generationen, alla måste få nå sina mål, alla ska med…

 7. Tur att envisa aliens gallrar mördarbakterier och knarklangare vilka tokiga Morgans polis skänkt bort svenska pass till bortom kontroll.

 8. Skjuter man inte lite för ofta nu? Vilka skjuter? Min arbetskamrat hävdar bestämt att det är svenska gäng i konflikt.

 9. NYHETSKANALERNA SVT/SR ?? Har ännu ett dygn
  efter att det blev känt att SD nu är största parti i Sverige
  inte nåtts av dessa nyheter?? En del av att inte lotsas
  om sådana nyheter som inte passar kanalernas ledning!

  Ynkligt, bedrövligt beteende av skattefinansierade
  public service kanaler som försöker att bestämma över
  vilka nyheter som lyssnarna tål att höra, och som inte
  passar kanalernas ledning. Lägg ner skiten!

  Det är tur att SOCIALA MEDIER finns!

 10. SFI har en plan: tafsa inte armband och skjut inte armband på varje arm krävs för att få etableringsersättning och svenska pass till hela släkten/landsmän.

 11. Danmark är långt bättre på att skydda sina skattebetalare än vad Sverige är. I Sverige har man en långt utvecklad STRAFF-RABATT! Vem gynnar det? Offren eller gärningsmännen! Jag blir så j-vla trött på dessa sossar!! Och vänsternassar!!

 12. Snälla snälla, kan man inte likväl få läsa om skottskadad minister i Rosenbad, om nu någon överhuvudtaget måste vara skottskadad. Bollen ligger hos regeringen!

 13. Helgen har börjat ! Få se hur många skjutningar,bomber ,rån och våldtäkter och mord som hinns med denna helg.När ska Herr Lindberg på Aftonslasken/pravda börja skriva om detta inbördeskrig som pågår ? Eller ska det mörkas och förringas i arrogant tonläge som är hans signum ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: