Tonårspojke misshandlad och rånad på sin matlåda

BROTTSLIGHET. På torsdagsmorgonen blev en tonårspojke överfallen av tre maskerade och okända gärningsmän på Fallhammarsgatan i Västerås. Enligt polisen var de beväpnade med ”något slags tillhygge”.

De har gett sig på honom med något slags tillhygge, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen. Han fördes därefter till sjukhus med ambulans.

Rånbytet blev en matlåda.

Polisen 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Tonårspojke misshandlad och rånad på sin matlåda

  1. Så lämpligt att den, som är på väg till sitt jobb blir överfallen av stråtrövare. Ett hatbrott kanske? Varför bygger de politiska samhällsarkitekterna upp den här typen av medeltidssamhälle där våldsbenägna stråtrövare rör sig obehindrat på allmänna platser? Förmodligen bidragsförsörjda också, så de rånade en, som ändå var med och bidrog till deras dagliga försörjning.

  2. De söker anledning till att misshandla oss och våra barn för att visa makt!
    Så ledsen över det här. Tänker inte politiker hur de ungar mår och hur familjer drabbas?

    • Detta kommer att vara huvudorsaken till när den nettoskattebetalade medelklassen reser sig mot PK-sektens förtryck och skapar ordning I landet.

      • Nils.Vi behöver en ny Alf och Gio Petré i Sverige. På 70 talet när paret kallades för Palmehatare var inte jag medveten om vad det handlade om.I dag förstår jag bättre deras agerande.

  3. Pojken måste ju ha en uppfattning om
    rånarna var svenskar eller utlänningar.

    – men att kalla dessa svin för utlänningar
    skulle väl vara att skända eller trakassera
    de stackarna, som måste råna en pojk
    på hans matlåda.

    Var ”männen” kanske ”17-åriga
    ensamkommande småpojkar”?
    (- i 30-årsåldern?)

    Titanic (Sverige) sjunker allt snabbare!

Kommentera