Stäng

Har Fredrik Reinfeldt blivit galen på riktigt?

BROTTSLIGHET. Mattias Albinsson twittrar, Fredrik Reinfeldt röt igår ifrån mot Danmarks gränskontroller mot Sverige och menar att den typen av inställning som Danmark har, med bristande tillit och vilja att kontrollera vilka som kommer in i landet, kommer ”skapa nya krig”. Ja. På riktigt.

Danmark införde för några dagar sedan stickprovskontroller några dagar i veckan, kontrollerna kommer att ske på Öresundsbron, tågen och färjorna för att om möjligt oroa kriminella något.

Detta får alltså Fredrik Reinfeldt att börja yra om ”skapa nya krig”.

-Pettersson är långt ifrån någon psykiatriker men herr Reinfledt låter som om alla är galna utom jag och folk applåderar!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

58 reaktioner på “Har Fredrik Reinfeldt blivit galen på riktigt?

 1. Alice Teodorescu: ”Verkligheten viktigare än orden.”

  ”Hur man väljer att beskriva verkligheten är viktigt. Ord spelar roll. Men idén om att ord kan, eller rentav ska, användas för att manipulera verkligheten, då verkligheten av någon anledning framstår som obehaglig, är destruktiv – och historiskt välbeprövad med förödande resultat.”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-verkligheten-viktigare-än-orden-1.6326576

 2. Undrar hur pass inolvverad han är i Moderatpartiet
  idag, skulle inte förvåna mig om han bara bidar sin tid
  för att komma tillbaks och slutföra förstörelsen av
  Sverige

 3. Kan inte den där skithögen knipa igen näbben? Ställde inte han till med tillräckligt mycket djävulskap och skit under sin tid som statsminister?

 4. Vadå ”har blivit”.. Ärkegöken Fredrik har alltid VARIT fullständigt kucko. Denna galenpannan är en utav, om inte DEN största, orsakerna till Sveriges alla nuvarande sociala problem En fullständig dåre med storhetsvansinne, precis samma sort som en man med konstig mustasch inte så längesen.

 5. Den typen av krig som Reinfeldt skapat i Sverige vill inget friskt land eller folk ha!
  Uppenbarligen menar detta imbecilla empatilösa ägghuvud att Våldtäkter, rån, hot, utpressning, misshandel och grova bedrägerier mot bidragssystemen är lika med fred!
  Danskarna har alltså inte rätt att avstå ockupation av importkriminella rasistapor med Herrefolksambitioner!
  Man skäms som Svensk över att denna sjuka Vidun Quisling fortfarande göds av PK-cancerns Sverige med fejkade svindyra så kallade ”föreläsningar”. En sjuk korruption tvingar fattiga skattebetalare att göda denna dödgrävare för Sverige!
  Världens mest korrupta och sjuka land: Sverige har absolut ingenting att lära omvärlden mer än som skräckexempel på diktaturliknande hjärntvätt!
  Inom några år kommer grannländerna tvingas härbärgera stora mängder flyende urfattiga Svenskar som vill rädda sina barn, kvinnor och gamla undan det skräckvälde som symbiosen mellan regeringen, rättsväsendet och de importkriminella lett till!

 6. Vad han säger, om ni brydde er om att lyssna, är att ”vi och dom”-tänkande är grunden för krig, knappast kontroversiellt. Vi och dom manifesteras genom en vilja att resa murar mot omvärlden, som Trump mot Mexiko eller överdrivna gränskontroller eller generellt genom hat mot andra grupper av människor. Det hatet förekommer ju tydligt och ofta i den här bloggen.

  1. Om det är någon grupp i Sverige som eftersträvar ett ”vi och dom” så är det dessa muslimska kvinnor, som inte kan anpassa sitt sätt att klä sig på ett sätt som är brukligt i det här landet.

  2. Den här bloggen och kommentarer till den visar ju tydligt de problem med vi och dom vi har idag. Det är en sak att tycka annorlunda än Fredrik Reinfeldt men att beskriva honom som galen eller önska livet ur honom är helt enkelt inte ok. Många av er som skriver här verkar bara vilja få utlopp för ert hat. Den som inte tycker som ni är inte välkommen. Samtidigt verkar ni bry er om Sverige och tycka Sverige är viktigt. Hur ska vi kunna ha en nationell samhörighet om ni bara har hat till övers för andra svenskar? De som inte tycker som SD är trots allt fortfarande i stor majoritet, hur ska de inkluderas i ert samhällsbygge?

   1. Ja om du räkna in dom andra 6 partierna som motståndare till SD ja då är det en överväldigande majoritet som SD har imot sig. Men det som du missade i din analys är att ”M” och ”KD ” delar stora delar av SD’S åsikter och vid nästa val så kan jag garantera dig att SD, KD, M, kommer att bli den ny ALLIANSEN i riksdagen vilket innebär att dom kommer bilda regering ihop och det med mycket god marginal.
    Och din antydan att alla på denna blogg HATAR svenska vet jag inte alls vad du fått det ifrån, utan snarare så är det RAKA MOTSATSEN alla här på bloggen älskar sitt land och svenska folket det är ju därför som vi uttrycker VÅRAT missnöje mot politiker som vill förstöra Sverige inifrån och ut men varför har jag absolut inte en aning om för det finns ingen som helst logik i detta så av den anledningen ger vi stark kritik mot dom som är ansvariga och lagt grunden till att Sverige befinner sig i ett mycket prekärt och alvarligt läge där både demokratin och vårat VÄLFÄRDSSAMHÄLLE mycket väl kan blir ett minne blott om ingen sätter stopp för det.

 7. Ägghuvet sålde oss och vårt land.
  Min tröst är att FAN brukar ta´ sitt lån tillbaka.

  Snart hoppas jag.

 8. Förädarik Ruinfelt
  är ju delvis tack vare dig som dansken tvingas införa gränskontroller begriper du inte det

 9. Var det en maskin som applåderade?

  En av Sveriges mest hatade Hens genom tiderna snackar dynga… Och det hörs applåder?

  Det Kan inte vara på riktigt….!

  Vem bjuder in och låter denna psykopat-Hen komma till tals?
  Vart är samhället på väg?!
  Vad Är detta?

 10. Lille Fredde, nu får du väl skärpa dig. En öppen gräns är ingen gräns. Och det som nu händer är att kontrollerna ökar, vilket bara är helt naturligt och sker i varje NORMALT land ! Men om du nu förklarar krig mot vår käre granne så kan ju bara effekten av detta bli att gränsen bommas igen ännu hårdare. Dummer !!! Och vad ska vi kriga med då ? Kanelbullar eller begagnade sugrör ? Du var ju med och slaktade vår krigs-/ försvars-makt.

 11. Tja………Fredrik Reinfeldt´s nästa utspel blir vel att det bästa för Sverige vill vara att införa sharia-lagar.

 12. Lånat från Carina-Fina s blogg

  ”Det enda ”vi och dom-tänk” som leder till våld, hat, förföljelse, hot, fattigdom, misär, brutet välstånd och till slut krig i Sverige, är det sönderkrackelerade skräcksamhälle Reinfeldt uppfann, där tärande krossar sönder och samman de närande i ett fasansfullt socialt experiment världen inte skådat tidigare.”

 13. I någon mening är mutkolven och Bedragaren Fredrik Reinfeldt tokig men han har många tiotals miljoner skäl att vara det.
  Typiskt köpt och mutad person som måste sälja in chefens dåliga produkter.
  Herr mutkolven Reinfeldt är en belastning för moderaterna så länge de ej tar avstånd från honom så är partiet dödsdömt.

 14. Reinfeldt skall vara tyst och stilla acceptera att han är:
  – en looser (sista valet tappade han närmare 10% väljare) och
  – en föredetting.

 15. Underligt att tänka sig nu att vi har ju faktiskt haft han som statsminister. Skillnaden nu och då är väl att då fick man inte ifrågasätta, då blev man kallad rasist, riskerade bli utfryst och allt vad det var.
  Exempelvis fick man igenom sådant som ”Retroaktiv föräldrapenning” för de som kom hit.

 16. Mycket bra gjort av Danmark. Inga käpphästar i Danmark tack.
  Dessutom en bra signal till fjollor som Reinfjant. Fast han förstår nog inte.

 17. Mannen är gravt förståndshandikappad och måste tas in på mentalsjukhus omgående. Han är en fara för allmnheten om han får gå lös på gator och torg.

 18. Eftersom vi nog lite till mans lider av övervikt tack vare det livsmedelsindustriella komplexets trixande (läs Lars Bern) så kan ett tips vara att skriva ut en bild av Ruinfeldt och klistra på kylskåpet så försvinner matlusten. Kan också vara på plats att ställa en hink inom räckhåll utifall andra känslor tar över.

 19. … kan han vara en sådan där illvillig rymdvarelse som kläckts ur någon sorts gurkfrukt, och den riktige Fredrik är eliminerad?

 20. Hade Anna LIndh inte blivit mördad så hade Sveriges politiska karta sett annorlunda ut idag eftersom hon var kronprinsessan som skulle axla Göran Perssons mantel. Fredrik Reinfeldt hade därför aldrig kommit till makten. Det var missnöjesröster gentemot Göran Persson som möjliggjorde Fredrik Reinfelds makt-tillträde som statsminister. Ni vet redan vad som hände sen med Sverige och den okontrollerade invandringen. Anna Lindh vågade vara politisk inkorrekt. Ni kom säkerligen ihåg tvångsutvisningen av två egyptier till Egyptien 2001. Hon var också för en reglerad invandring.

 21. Du vet, Pettersson, vad du ser där är en dålig förlorare och inget annat. Reinfeldt vet ju innerst inne att han varit högst ansvarig för att krascha Sverige. Alltså han ”vet” det inte medvetet, men det finns en liten mörk sak inne i hans huvud som ständigt gnager…

  Sedan får han väl betalt för att åka runt och vara clown så han kanske till och med gör det för pengarna enkom.

  Själv har han väl skaffat sig ”vallgrav” (hus i Skärgården) för att hålla buset borta. Effektivare än en mur så vi kan väl förvänta oss ett blodigt sjöslag i Skärgården snart då om hans analys om vad som startar krig är korrekt

 22. Reinfeldt säger ”som om alla vi i Sverige ha blivit galna!”
  Ha vi inte det? Så som jag se det ha 82% av Svenskar
  blivit kollektivt galna.
  Enda gången karln säger något som är rätt

 23. Nja den dåren har saknat allt vad vi normala föddes med…Nämligen vanligt sunt förstånd ! Generna från hans farfar marknadsgycklaren o-kannibalen har tydligt gått i arv.
  Att sen människor betalar pengar för att lyssna till en mentalt rubbad,tyder på att Abzurdien är och förblir förlorat.

 24. TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE.
  // Fredrik Reinfeldt

  Mördare
  Sprängare
  Våldtäktsmän
  Krigsförbrytare
  Misshandlare
  Terrorister
  Pedofiler
  Rånare
  Torterare
  Tjuvar
  m.m. m.m.

  Tycker ni att Danmark gör fel, som vill minimera detta enl. ovan !?

  Danmark 🇩🇰
  Ni lyckliga hederliga, ärliga danskar, som har politiker som vill ert bästa ! ☀️☀️☀️☀️☀️

 25. Denne stolle rev ner stora applåder på moderaternas senaste årsmöte. Tänk på det om ni skulle komma på den galna iden att rösta på moderaterna nästa gång…..

   1. Kristersson var ju en av dem som applåderade hans tal om att öppna era hjärtat.
    Att K. nu för fram förslag i ren SD anda, är nog bara i ett försök att knycka röster från SD. Litar inte på karln.

 26. En del människor är tydligen riktigt känsliga för ”klimatförändringarna”.

  Undrar om inte Fredrik är den känsligaste.

 27. Nej Fredrik. Det är ditt beteende som på sikt skapar nya krig, som när du tog hit våldsbenägna från Mellanöstern.
  (Har du tagit 100.000 kr i arvode för att säga detta också?

 28. Förvånad?
  Överraskad?

  Knappast!
  Vartefter Alzheimers bryter ner intellektet
  så blir omdömet sämre och sämre!

  Redan; ”Öppna E R A hjärtan” visade exempel på
  långt gången Alzheimers nedbrytning av hjärnan!

  Hoppas att han inte har körkortet kvar!
  Köra bil kräver omdöme!

 29. Danskarna är nog lite avundsjuka på svenskarna. Därför att vi har något som dom inte har………Nämligen kloka grannar !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: