Stäng

Arbetskraftsinvandringen är en katastrof av brottslighet

ARBETSMARKNAD & INVANDRING. Tidigare fanns något som kallades gästarbetare som så småningom skulle återvända hem. Det var ett fint ord, en gäst kom, arbetade och åkte sedan hem. Några stannade kvar men de assimilerades och blev så småningom nästan svenskar, deras barn blev det i varje fall.

Nu är det annorlunda, arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda varav många sakkunniga fattar det och protesterar är obegripligt.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera.

Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden och ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

Ett exempel: En pizzeria behöver en pizzabagare och påstår sig inte hitta någon bland 400.000 arbetslösa i Sverige. Pizzzägaren hittar en ”kusin” i Bagdad, som anställs för 13.000 kronor i månadslön. Arbetet måste sökas från hemlandet. Pizzabagaren från Bagdad får arbetstillstånd och kan då komma hit med sin fru och fyra barn och eftersom inte lönen räcker så får Sveriges snälla skattebetalare betala för fru, barn och bostad. Facket ska godkänna arbetsvillkor och lön men det löser pizzaägaren genom att säga att pizzabagaren arbetar halvtid.

Nåväl, att söka arbete från hemlandet gäller inte alla. Asylsökande som fått avslag på sin asylansökan kommer plötsligt på att de vill arbeta i stället för att åka hem, det kallas spårbytare, då går det bra att söka arbetstillstånd från Sverige. Det gäller bara att hitta en arbetsgivare som intygar åt dig och för 13.000 i månaden finns det arbeten på många ställen, pizzerior, andra restauranger, biltvättar, städfirmor och på många andra ställen. Flatheten och dumheten är monumental.

Läser man Migrationsverkets lista på bristyrken så inser de flesta att något är fel. Vi måste skaffa enkla arbeten för lågutbildade säger våra politiker.

Samtidigt är över 200.000 utrikesfödda arbetslösa eller i diverse ”program” och mer än varannan utrikesfödd är arbetslös efter åtta år.

I Migrationsverkets förteckning på bristyrken finns mängder med arbeten som kanske inte är lätta men går relativt fort att lära sig om man vill, exempelvis: Pizzabagare, Saneringsarbetare, Servitris, Städare och många fler.

Men det stoppar inte där, exempelvis kan en arbetsgivare sälja uppehållstillstånd till personer i Bagdad genom att erbjuda anställningar. Efter fyra år kan hela familjen få permanent uppehållstillstånd i Sverige.

-Pettersson säger att detta går naturligtvis inte att skylla på invandrarna, ansvariga är de som gör det möjligt…

Läs på Migrationsverket om att arbeta i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Arbetskraftsinvandringen är en katastrof av brottslighet

 1. Helt i linje med det kontrakt, som
  socialdemokraterna skrev med
  Muslimska Brödraskapet 1999 och
  som är alltjämt gällande.

  => LANDSFÖRRÄDARNA!

 2. Enligt migverket är det alltså brist på städare, pizzabagare och tolkar?

  Personligen kommer jag Aldrig mer att äta pizza pga att :

  1. sist jag åt pizza fann jag ett 2 dm långt hårstrå i toppingen.

  2. Enligt SN i Nyköping fann man råttskit i en ’restaurang’ som då var tvungen att stänga. 2-dagar senare öppnade restaurangägaren, utan att ha fått godkänt av de som kontrollerar sånt. Man fick av artikeln aldrig veta vilken restaurang det handlade om.

  3. Våldtäkten i pizzerian i Oxelösund. Den lurviga inavlade pizzabagare var kriminellt i Sverige.

 3. Att använda sig av sådana floskler som arbetskraftsinvandring visar bara vilket förakt och okunskap dessa våra pajaser till politiker har till detta land.Hur många har sökt sig hit på grund av att vi hade så gott om jobb att erbjuda ? Den arbetskraftsinvandring vi hade tidigare var duktigt folk som kom hit just för få ett arbete.Dessutom rekryterade företag utomlands just den arbetskraft som behövdes.Dessa som kom hit har aldrig legat vårt samhälle till last.Vad vi har idag är arbetskraft som vi måste konstruera låtsasjobb till för att det inte ska se alltför illa ut i statistiken.Det finns även ljushuvuden som påstår att man inte behöver kunna Svenska för att få jobb här ? Vilka jobb då undrar man ju.Hur ta del av instruktioner ?? Det här ett cyniskt och oerhört korkat argument.
  Om man inte kan ta del av regler och instruktioner på en arbetsplats,hur ska man då kunna fungera där ? Man skäms för att säga att man är Svensk idag.

  1. I Sverige behöver man inte kunna tala svenska. Alla myndigheter är skyldiga att hålla tolk om det behövs. Man behöver tex inte heller kunna svenska för att ta svenskt körkort. Det går utmärkt att ha tolk med sig vid provet ( och har man tur kanske tolken kan hjälpa en med frågorna).

   Jag tror inte att det nu har blivit så här bara pga en stor naivitet hos våra ledande politiker. Jag tror att det är ett medvetet handlande. Allt för att luckra upp nationalistkänslan. Hur mycket bryr sig egentligen araberna om Sveriges historia, kultur, om våra förfäder som byggde landet? Om våra kungar och våra krig ?
   När EU väl är utvecklat är vi inte längre Sverige utan endast en av många stater i Europa. En stor del av våra lagar och regler stiftas ju redan i Bryssel.

   Själv tillhör jag dem som är född i ett Sverige som inte längre finns. Jag har gjort min värnplikt i en krigsmakt (Då hette faktisk försvarsmakten just Krigsmakten) i en tid då försvaret faktiskt var att räkna med och vi hade bla ett flygvapen som kanske inte var det kraftfullaste i världen, men inte långt efter. Vi var stolta att vara svenskar.
   Vem vill egentligen ställa upp och försvara landet idag i händelse av krigshot?

 4. Jo men är man ute för att förstöra landet som defacto
  den regeringen är så är det ett effektivt sätt att importera
  lågkvalificerad arbetskraft som ingen anställer, som får leva
  på bidrag resten av sina liv plus brottslighet

  13,000 i månaden ? Det hade varit mumma för dom
  fattigpensionärer som får dra sig fram 7-8,000 i månaden

  I gårdagens riksdagsdebatt ältade Annie Lööf om att
  vi behöver 70-80000 i vården dom närmsta åren,
  och dom ska förstås rekryteras från dessa lågutbildade?

  Fy fan för att bli gammal i idiotlandet Sverige!

 5. Fast 7-parti sekten kom fram till att med denna metod skulle det ta alldeles för lång tid att förändra landet till ett muslimskt samhälle. Därför intensifierades arbetet att öppna upp gränserna och öka bidragen och då skulle det nog inte mer än ca 30 år.

 6. Inom ALLA andra länder i EU gäller:

  EU-blåkort är ett arbetstillstånd som gäller kvalificerade gästarbetare i EU, sedan 2009. Den som är medborgare i ett land utanför EU, har en universitetsexamen eller 5 års yrkeserfarenhet och en lön som gör att den är självförsörjande utan bidrag kan ansöka om ett EU-blåkort.

  Vad gör sverige?

  Ger diskare och tidningsutdelare arbetsuppehålltillstånd !!

 7. Det kan inte vara möjligt att det är brist i alla dessa yrken som listas. Om så har vi totalt misslyckats att ordna utbildning för de flera hundra tusen som är arbetslösa och redan befinner sig här.
  Naturligtvis är svaret att vi tillåter för många att få asyl, återigen ett bevis för att SD har rätt!

 8. Förekommer sedan decennier. Alla vi med normalbegåvning har sett det öka, men vår
  ”elit ” som saknar utbildning (ofta bara gymnasium ) och arbetserfarenhet låter sig
  duperas, eller har de plan? Arma land

Kommentera

%d bloggare gillar detta: