Moderaterna vill vi få ner asylinvandringen

INVANDRING. Moderaterna vill se ett volymmål på runt 5 000 till 8 000 asylinvandrare till Sverige årligen, jämfört med dagens 21 000. Det skriver Tobias Billström (M) och Maria Malmer Stenergard (M) två partiföreträdare på SvD Debatt. För att nå det föreslår partiet ett antal konkreta åtgärder.

Partiet vill bland annat införa en lista över ”säkra länder” så att människor som söker asyl från länder varifrån man ofta får avslag kan behandlas via ett snabbspår. M vill också öka fokus på att utvisningar genomförs, skärpa reglerna kring anhöriginvandring, ta bort amnestier och särregler samt minska bidragsnivåerna.

-Pettersson säger att inte bara asylinvandringen ska minska utan den totala invandringen från dysfunktionella länder och när det gäller moderaterna hade de bra förslag och vallöften om invandringen till valet 2010, sedan gjorde de upp med Miljöpartiet och svek.

Moderaterna Tobias Billström, Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson låg år 2009 bakom en utredning med många bra förslag som låg till grund för moderaternas vallöften. Bland annat att medborgarskap skulle kunna återkallas och att kriminella invandrare skulle utvisas – Moderaterna – Ta medborgarskapet från kriminella invandrare. Sedan svek Reinfeldt alla vallöften och han slapp kritik från media för detta när Alliansen i stället gjorde upp med Miljöpartiet.

Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda, varav många sakkunniga, fattar det.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde stämma till eftertanke.

Vi har runt 400.000 arbetslösa i landet. De flesta invandrare utan utbildning. Behöver vi då importera outbildad arbetskraft? 

Läser man Migrationsverkets lista på bristyrken så inser de flesta att något är fel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Moderaterna vill vi få ner asylinvandringen

 1. ”Asylinvandringen”! – ska minska!

  – det var väl ändå felstavat?
  – det skulle väl vara ”musliminvandringen”?

 2. Lita ALDRIG på en moderat dom är ett gäng skojare, idioterna applåderar fortfarande rikspsykopaten Reinfeldt…det säger allt.

 3. Alltför för lite, alltför sent! Moderaterna har i hög grad bidragit till nuvarande samhällssituation och deras “avbön” nu känns inte trovärdig.
  Nej, nu handlar det om massåtervändning och massutvisning. Minst en miljon ska ut inom 5 år!

 4. Bara tomt snack från M, ett av 7 klöverns landsförädarpartier !
  Glöm aldrig att M idag har en partiledare som MUF-ordförande skrek om vidöppna svenska gränser och fri invandring.

 5. 3000 och 8000 ?
  I år har över 100 000 uppehållstillstånd redan beviljats.
  Varför ljuger politikerna?

 6. All invandring ska naturligtvis stoppas tills myndigheterna rättat till felen och åtgärdat följderna av alla hål och brister i lagen. Här ett av exemplen.
  https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/varfor-skyddar-vi-de-kriminella-med-sekretess/
  Dessutom hörde jag nyss på radio hur det avslöjats att en man med turistvisum arbetat, som anställd på Arlanda med att reparera flygplan. Inte så lätt att förstå vad myndigheterna sysslar med?
  http://www.marsta.nu/startsidan/man-med-turistvisum-arbetade-pa-airside/

 7. Moderaterna var med och skapade denna terror av Sverige som pågår ( och som Socialdemokraterna fortsatte med ), där det sprängs, mördas, våldtas, misshandlas, rånas, delas ut pengar i överflöd ( till bl.a. IS-mördare/torterare ) och förnedring av våra pensionärer.

  EN VARG ÄR ALLTID EN VARG, ÄVEN NÄR VARGEN KLÄR UT SIG TILL MORMOR.
  // Sagan om Rödluvan och vargen.

  Vill du chansa och rösta på ett parti som bidrog till denna terror, att de nu ska försöka minska terrorn ( som de skapade ).
  ÄR DU SÅ LÄTTLURAD !?

  ”BARA EN IDIOT GÖR EXAKT SAMMA MISSTAG OM OCH OM IGEN, OCH FÖRVÄNTAR SIG OLIKA RESULTAT.”

  Det finns ett parti som är helt oskyldiga till denna terror som Sverige och svenskarna utsätts för, och som 7-klövern bär ansvaret för!

 8. Vi ska inte ha nån invandring alls nu. Däremot ska vi starta återvandring i stor skala. Vi måste få ut alla som har fått nej och även alla som inte kan styrka sin identitet. Det är nämligen så en asylprocess fungerar. De som får ja stannar och de som får nej ska ut. Att få asyl är ingen mänsklig rättighet som många tror

 9. Så länge inte moderaterna tar öppet avstånd från bedragaren och mutkolven Fredrik Reinfeldt så är deras förtroende i ett permafrost liknande tillstånd.

 10. Hur kan M tro att någon enda människa ska tro på dem längre?
  En lång historia av systematiska lögner med diverse “löften” före valet som alltid “råkar försvinna i intet” efter valet!
  Och nu om igen samma sak, UTAN att förklara för folk varför de just denna gång inte tänkt att lura dem!
  Kontakterna med den ökände och inte helt friske Landsförrädaren Reinfeldt indikerar att de inte förstått någonting?
  “Fredde Äggtopp” gjorde mot Sverige vad Vidun Quisling misslyckades göra mot Norge!

 11. Fredrik är en lurig jävel. Och Stefan är en minst lika lurig jävel. För när makten står på spel så har man inget större problem med att offra sitt folk.
  Och vad är då nyckeln till att öppna upp hela härligheten ? Jo, att gå i säng med (mp) och (c). Men framför allt miljöpartiet. De är nämligen media´s kelgrisar och med dom sittande i knä´t, så är vägen garanterat krattad.
  “Fredrik-Stefanz” är, som sagt, ett lurigt Rövar-Band.

  • Inte mörk, det ser becksvart ut för fosterlandet det är tvärr kört den som tror ellet säger något annat är naiv och lever inte i den riktiga verkligheten !

Kommentera