Stäng

Turkiet tänker skicka hit IS-terrorister, skicka hem några miljoner turkar

TERRORISM. De misstänkta svenska IS-terroristerna som eventuellt kommer att skickas hem till Sverige från Turkiet kommer att hanteras av Säkerhetspolisen och polisen. Det säger Jonas Trolle, chef för Center mot våldsbejakande extremism, till TT/OMNI.

Hagia Sofia är en pampig byggnad i det muslimska landet Turkiet, byggt av kristna 532-537 innan islam var uppfunnet, sedan moské och numera museum. Konstantinopel, dagens Istanbul var kristet i över tusen år innan det erövrades av muslimerna. Kanske dags för Erdogan att lämna tillbaka  hela Istanbul. Bild från Wikipedia. 

Myndigheterna kommer titta på om personerna är misstänkta för brott. Trolle anser inte att det finns någon anledning för kommuner att drabbas av panik inför att de eventuellt kommer behöva ta emot dessa människor. – Min bedömning är att de som behöver vara förberedda är förberedda. Sedan i våras har vi vetat att det här kan komma att hända, säger Trolle.

Turkiet meddelade i går att landet från och med måndag kommer skicka tillbaka misstänkta IS-anhängare till sina hemländer.

-Pettersson menar att EU:s politiker måste ta tag i problemet med Turkiets hot att utan överenskommelse skicka människor till Europa och ha betalt för att inte översvämma EU med miljoner ”flyktingar”.

Mitt förslag är att skicka hem eller hota med att utvisa alla turkiska medborgare och kriminella turkar till Turkiet. Det finns miljoner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Turkiet tänker skicka hit IS-terrorister, skicka hem några miljoner turkar

 1. Kommer Steffe och övriga landsförrädare att persomligen ta emot sina IS-hjältar som kallas för svenskar ?

 2. Det är väl inget att tveka på?

  Klart att turkar, som inte passar in i
  vår kultur ska ”hjälpas hem” !

  Med tillräckligt stor uppslutning till
  Grannsamverkan mot stöld så kan
  ”klubben” hjälpa dessa missanpassade
  individer att få en intensiv hemlängtan.

  => Aktivera klubben!

 3. Trump hotade att sänka Turkiets ekonomi om dom gick för hårt fram i Syrien. Det samma hade EU kunnat hota med om man släpper IS- terrorister om inte EU nästan uteslutande består av syltryggar.

 4. Det hade blivit en ordentlig katastrof för Turkiet om EU- länderna började skicka hem turkar. Bara i Tyskland finns det några miljoner.
  Man kunde ju börja med alla turkislamister och de som skaffat sig ett kriminellt cv och lämpligen fortsätta med de som offentligt stöttat Erdogan. Nyansgrundaren M.Yksel är en person som då hade suttit löst till. Många av de här typerna har dubbelt medborgarskap så att skicka tillbaks dem borde bara vara en enkel liten formalitet om bara viljan finnes.

 5. Ser Erdogan som en obehaglig typ, ögonen formligen lyser
  av ondska, sen är han ganska stor i munnen och tror att
  alla dansar efter hans pipa.

 6. Skönt nu vet i alla fall var Löfven hållit hus senaste veckan, han har städat och pyntat regeringsplanet för att hämta hem kämparna till ”hemlandet”, jag var nästan lite orolig var Löfven hade tagit vägen. Denna gång stämmer i alla fall uttrycket kompetensregn för de som kommer, tänk vad förmågan och kompetensen komma ett öka hos kaosgängen att tillverka bomber och IED.

 7. SVERIGE ÄR ABSOLUT INTE DESSA SKRÄPS HEMLAND!

  Skicka dessa skräp till de länder där de har torterat, mördat, våldtagit, kapat huvuden av människor och tänt eld på kristna kvinnor och små barn som vägrade bli utnyttjade av dessa skräp, och för att där dömas för det helvete de är skyldiga till.
  Finns inte straff nog för skräpet.

  Ska du betala med dina skattepengar, för kläder, pengar, lägenhet till dessa skräp, medans dina gamla hederliga föräldrar förnedras på sin ålderdom !?

  Om du vill ha det så, så fortsätt då att rösta för de som säger att detta ÄR EN VINST FÖR SAMHÄLLET….och TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE.

  Sveriges sk. styrning är mycket, mycket sjuk !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: